top of page
game of life (9).png

Online Live
You & The
Creator

ThetaHealing®kurs Du og Creator 

Du er viktig for Skaperen! Forstå ditt guddommelige selv og din overlevelses-underbevissthet. Forskjellen mellom Skaperens stemme og ditt ego. Hva er sannhet versus frykt.

You and the Creator

 

I denne livstiden er det meningen at vi skal oppnå nivåer av kjærlighet; kjærlighet til oss selv, kjærlighet selvfølgelig til Skaperen, kjærlighet til en betydelig person, hvordan det er å virkelig elske familien din, elske vennene dine og elske verden. Vi må kunne mestre dette, men hvordan kan vi mestre dette hvis trosprogrammene våre som allerede er i oss sier at det er umulig?

 

Vårt relasjonsworkshop er "Du og Skaperen" hvor vi viser og lærer elevene å forstå understrømmen i deres egen underbevissthet. Hvordan kroppen deres faktisk jobber med å løse problemer, og hvordan de faktisk vet forskjellen mellom å kommunisere med energien til Skaperen, og å kommunisere med deres ego eller med deres høyere selv.

Husk at Skaperen er en energi av perfekt og ren kjærlighet. Det er en ren, kunnskapsrik kjærlighet. Og det vil forandre livet ditt. Denne energien, denne livskraften, er i hvert atom, og i alle atomer er atomer en del av deg og en del av alt rundt deg. Vi vil lære deg forskjellen på egoet og skaperkraften, og du vil lære hvordan du kan jobbe og re-guide din underbevissthet for å få den til å jobbe for deg.

 

Dette er en viktig Workshop for deg fordi hver gang jeg underviser, spør alltid noen meg, hvordan vet du om svaret kommer fra Skaperen?

 

I Workshopen vil lære deg hvordan du styrer tankene dine til å forstå.

Image by lilartsy

Arbeide med ASPEKTER for vekst og manifestasjon med letthet og ynde.

Overlevelseselvet ønsker å beskytte deg mot stress og opplevd fare eller fremtidig skade. Understrømmen er problemløseren for hjernen for å bevege oss fremover. Men den dypeste motivasjonen for å gjøre det er ikke nødvendigvis utviklet eller opplyst.

OVERLEVELSE SELV
Den har trossystemer slik at vi ikke manifesterer oss for fort. Det er en reaksjon på primær overlevelsesprogrammering og frykt for endring som holder deg fast i komfortsonen. Den holder på tidligere smerte, vondt, harme og traumer som en beskyttelsesmekanisme. Men det kan holde deg tilbake fra å manifestere ditt hjertes ønsker som er i strekningssonen din.

UNDERSTRØMEN
Forvrengte motivasjoner for å bevise at noen tar feil, for å ta hevn eller å få betydning kan alle påvirke hvordan manifestasjonen din dukker opp. Når du slipper understrømmen, er du ikke lenger motivert av laster. Du trenger ikke lenger dramaet eller traumet for å fikse et problem. Du skaper det ganske enkelt med letthet og ynde.

Image by Javardh
Image by Aldebaran S

Husk at Skaperen er en energi av perfekt og ren kjærlighet.

Det er en å vite kjærlighet. Og det vil forandre livet ditt.

Denne energien, denne livskraften, er i hvert atom, og i alle atomer er atomer en del av deg og en del av alt rundt deg. Vi vil lære forskjellen på kresne og du vil lære hvordan du kan jobbe og re-guide din underbevissthet til å jobbe for deg.

Dette er et viktig seminar fordi hver gang jeg underviser på et seminar sier noen alltid hvordan vet jeg om svaret er fra Skaperen? Dette seminaret vil lære deg hvordan du styrer tankene dine til å forstå.

Message
from Vianna

Praktiske tips

En uke før kursstart får du tilsendt kurshefte og lydfiler som prepper deg før kurs, (du må ikke lese eller høre på boken, det er frivillig, du lærer på kurset også) og du får en Zoomlink, som du kan koble deg opp med 15 min før vi starter kurset.

Under kurset når du øver sammen en annen, blir det laget et eget zoom-øvingsrom til deg og din partner.
Fordelen med dette er: at du får øvd i fred uten å høre støy fra andre som prater i et klasserom, og du får vært 100% mentalt til stede. Du vil oppdage at online undervisning gir like gode resultater som å være fysisk til stede.​

Anett eller hennes assistenter kommer inn og hjelper til når det skulle være behov for det. Alltid før en øving, blir en demo, som viser hvordan øvelsen utføres. Det er rom for spørsmål og svar etter øvelsene.

You and the Creator
You and the Creator
Medlemskapstilbud
16. des. 2024, 09:00 CET
Live Online
bottom of page