top of page

Live online et årig sertifisering utdannelse med Manifestering og ThetaHealing 

Mind Flow Mastery for Life Change

Nivå 1 av utdannelsen gir deg:
Dyp Selvutvikling - Healing - Intuitiv Coaching - Manifestering 

"Theta bringer balansen mellom kropp, sjel og sinn hjem igjen. Det handler om å harmonere med den du kom hit for å være."

Anett Powell Wang

3.png

Online Mindflow Manifesteringskurs

"Få et liv du elsker"

 • 10 moduler 

 • Start umiddelbart med videoer og lydfiler 

 • Et dyptgående Manifesteringskurs for deg som vil forstå manifestering i dybden. Lær hvorfor du ikke får manifestert, og hva som skal til for å "Få et liv du elsker". 

 • QA en time hver uke. Opptak av sendingen legges inn i medlemsportalen. 

 • En haug med bonusmateriale som du vil elske. 

Verdi: 67 000 KR 

1.png

 

Første halvdel

av året:

 • Grunnleggende ThetaHealing onlinekurs med lydfiler og PDF-bok til hvert kurs innhold: Basic, Advanced, Dig Deeper, You and the Creator 

Verdi: 4 000 KR 

 • 10 obligatoriske oppmøtedager hvor du trener på ThetaHealing og manifestering inne i Zoom meeting. Dato for oppmøte ligger i kalender. 

Verdi: 20 200 KR  

 • 3 timer demo og trening en gang pr. måned. Opptak av demo og QA legges inn i medlemsportalen.  

 • 1 time QA hver uke. Opptak av sendingen legges inn i medlemsportalen.  

Verdi: 9 000 KR 6 mnd.  

1.png

 

Andre halvdel

av året: 

 • Grunnleggende ThetaHealing onlinekurs med lydfiler og kurshefte til hvert kurs innhold: Love of Self, You and the Inner Circle, You and Significant Other, You and the Earth 

Verdi: 4 000 KR 

 • 10 obligatoriske oppmøtedager hvor du trener på ThetaHealing og manifestering inne i Zoom meeting. Dato for oppmøte ligger i kalender.  

Verdi: 20 800 KR 

 • 3 timer demo og trening en gang pr. måned. Opptak av demo og QA legges inn i medlemsportalen.  

 • QA en time hver uke. Opptak av sendingen legges inn i medlemsportalen.  

Verdi: 9 000 KR 6 mnd.

2.png

 

Medlemsportal: 

 • Faste ukentlige møter gjennom Zoom med Q&A, demoer og treninger (6 timer per måned) 

 • Opptak av hver sending 

 • Ukentlig 60-minutters møte 

 • Månedlig trening, demo og Q&A (3 timer) 

 • Totalt 9 timer pr. mnd. 

Verdi: 18 000 KR 

3.png

ALT OM nivå 1 og hva du får: 

Først så starter du med Manifesteringskurset "Få et liv du elsker!" 

Her kan du ta på deg øreklokkene å lære mens du gjør noe annet. Dette online kurset får du tilgang på så lenge ThetaKoden eksisterer. Her kan gjøre alt i ditt eget tempo. Kurset er designet for at du skal kunne få rask transformasjon. Dette online Manifesteringskurset passer for deg som vil investere i egen framtid. 


Oversikt Hva du lærer igjennom 10 moduler:

 

Introduksjon til Manifestasjon:
Forstå hva manifestasjon er og hvordan det fungerer.
1.Selvbevissthet: Bli mer bevisst på deg selv og dine ønsker.
2.Dypere Selvutvikling: Utforsk og utvikle din indre verden.
3.Familiemønstre: Identifiser og bryt ned begrensende mønstre fra familien.
4.Relasjoner: Forbedre dine personlige relasjoner.
5.Business: Lær å manifestere suksess i din profesjonelle karriere.
6.Forstå Dine Pengemønstre: Få innsikt i dine økonomiske vaner.
7.Dypere Inn i Dine Pengemønstre: Gå enda dypere inn i dine økonomiske tankemønstre.
8.Manifestasjon: Praktisk veiledning i manifestering av dine drømmer.
9.Bonus: Ekstra materiale for videre vekst og læring.

10. Veien videre. 

 

Kursopplegg:
•Progressiv Læring: Hver modul bygger på den forrige, slik at du får en grundig og helhetlig forståelse.
•Selvoppdagelse: Bli godt kjent med deg selv og dine evner til å manifestere.
•Meditasjon og Thetafrekvens: Lær om fordelene ved å bruke theta hjernefrekvens i meditasjon.
•Guidet Læring: Kurset er bygd opp av lydfiler og videoer, slik at du kan lære mens du går tur eller slapper av.
•Affirmasjoner og Mindset: Få tilgang til tusenvis av nye affirmasjoner og ferdiglagde mindset, spesielt designet for personlig vekst og indre trygghet samt  læring om penge mindset- og  det du trenger av bevissthet for din karriere/ businessutvikling. 


Resultater:
•Ekstrem Vekst: Opplev en betydelig personlig vekst og føl deg tryggere og mer kunnskapsrik.
•Powe Pakke: Alt du lærer her gir deg fordeler i ditt liv og når du hjelper andre.
•Støtte: Kombiner kurset med medlemsportalen hvor du får ukentlig Q&A og støtte fra andre.


Fordeler:
•Lær hvordan du kan "få et liv du elsker."
•En av de mest omfattende og lærerike manifestasjonsprogrammene på markedet.
•Tilgang til et støttende fellesskap gjennom medlemsportalen.Dette kurset gir deg ikke bare kunnskap, men også verktøyene du trenger for å implementere det du har lært og oppnå dine drømmer. Bli med nå og begynn reisen mot et liv du elsker!

1.png

ALT OM nivå 1 GRUNNLEGGENDE
THETAHEALING

Vi starter opp hver høst med de obligatoriske møtene du får tilgang til første halvårets  online resurser umiddelbart.

Hold deg fast, for dette er så magisk at det ikke finnes ord i mitt ordforråd. Vi går rett på sak og begynner med fremgangsmåten og aktiveringen av å nå Theta-tilstand i direkte kontakt med kraften som underbygger hele vårt univers. Her er det bare å nyte. Det er så nydelig å være der at ordet fantastisk får en ny betydning. Vi fokuserer dypt på bevisstgjøring av ulike energinivå, utvikle våre mediale evner, og å finne og å forstå våre underbevisste trossystemer og persepsjoner -  de som blokkerer både intuisjon, klarsyn, klarhørsel og optimale manifestasjoner. Men enda bedre, vi reprogrammerer det slik at blokkeringene og hindrene forsvinner - for alltid. Allerede her vil du kunne utføre både små og store mirakler, både i ditt eget og i andres liv.

 

Men det stopper ikke der. Vi trår inn i en ny oppgraderende fase og lærer “readinger”. Her finner vi de dype følelsesmessige blokkeringene og lærer å endre (og fjerne) vonde følelser og tanker - med øyeblikkelig effekt.

Dyptgående Reading  (lærer du først den ande året i Nivå 2 mester utdannelsen) omhandler også det vi kaller for “intuitiv anatomi” - hvor du leser kroppens energisystemer og hvor energien blokkeres. Blokkeringene er ofte tegn på sykdom eller sykdom som kan manifesteres, og hvordan du løsner disse blokkeringene slik at energi får flyte fritt og helbrede allerede eksisterende eller kommende sykdomsforløp. (Det er helt rått!) Først lærer du readinger fra Nivå 1. Steg for Steg. 

 

Flere av metodene læres ved at deltagere jobber i par under de obligatoriske oppmøtene. Selve online-leksjonene holder fokus på deg og ditt indre, og krever derfor ikke fysisk oppmøte. Fordelen med å lære online: det blir mer effektivt, du sparer tid og reiseutgifter, samt overnatting om du ikke bor i nærheten.

 

Healingen vi går i dybden av baseres på 8 ulike fabelaktig Coaching-metoder. Her graver vi dypt ned i det underbevisste, oppdager skjulte (men ikke gjemte) underbevisste tanker, trossystemer og persepsjoner - som begrenser livet både fysisk og mentalt. Nede på dypet vil du lære å sortere og rense gamle fastlåste spor og mønstre av kaostanker, sjokk, traumer, fobier, angst, depresjoner, avhengigheter og frykter mm.  - alt dette uten å gjenoppleve de igjen. 

 

Sist, men definitivt ikke minst (husk at dette kun er et år) - vi lærer å lukke munnen til den indre destruktive og selvsaboterende stemmen, (den som tilsynelatende aldri før har kunnet kunsten av stillhet for indre ro). Hva er magien i dette? Det åpner opp blikket for et hav av nye muligheter og nye retninger - slik at hverken du, eller klienten din, hindres fra å nå sitt fulle og unike potensiale. 

 

Alt det ovennevnte blir behandlingsmetoder du kan tilby dine klienter. Herfra kan du virkelig hjelpe andre, for ikke å glemme deg selv. Du vil kunne løfte andres liv til nye nivåer. Du vil kunne sette ut intensjoner om at dine kunder snarlig vil manifestere “sitt fremtidige seg”, samt å transformere livets hverdager og å oppgradere deres mindset med “LovelyMindset” (nye selvtillits og selvfølelse byggende affirmasjoner, tanker og følelser) som raskt aktiverer frekvensene om å endelig få leve ut sitt drømmeliv - hva enn de drømmene er. 

 

Høres ikke dette helt fantastisk ut?  Dette er det jeg gjør, hver eneste dag, og det sitrer fortsatt i meg av takknemlighet hvor mye kraft  som ligger i å praktisere Manifestering & ThetaHealing.  Har du ennå ikke prøvd en ThetaHealing økt hos en mester, så prøv, da forstår du hva du kommer til å å lære og ikke minst, hva du kan hjelpe andre med. Det eneste du trenger å gjøre er å øve med andre likesinnede.  

2.png

Tilgang til Medlemsportalen: Ditt Støttende Fellesskap

 

Medlemsportalen er et trygt og støttende fellesskap som er designet for å sikre din vekst og utvikling. Her får du svar på dine spørsmål og møter andre som går samme vei som deg.

Hva du får:

 • Ukentlige Q&A-økter: Hver onsdag i 60 minutter, hvor du kan stille spørsmål og få direkte svar.

 • Månedlig Trening: En gang i måneden deltar du i en 3-timers treningsøkt i ThetaHealing, etter at du har gjennomført Basic DNA-modulen. Her får du muligheten til å praktisere ThetaHealing og se demonstrasjoner når frivillige deltar.

 • Videopptak: Alle økter og treninger blir tatt opp, slik at du kan se dem igjen når som helst for å repetere og lære mer. 

 • Tilgjengelighet: Du har tilgang til medlemsportalen i et år mens du deltar på Nivå 1. Du får umiddelbar tilgang når du kjøper Mindflow-pakken.

 • Påminnelser: Du får tilsendt en Zoom-link for faste møter og påminnelser på e-post hver tirsdag kveld.
   

Hvorfor delta:

 • Trygghet i Fellesskapet: Du er ikke alene på denne reisen. Møt andre likesinnede som støtter deg og deler sine erfaringer.

 • Ekstra Læring: Få mest mulig ut av din utdannelse med regelmessig trening og tilbakemelding fra både instruktører og medstudenter.

 • Fleksibilitet: Gå tilbake og se opptak når det passer deg, slik at du aldri går glipp av viktig informasjon.


Jeg anbefaler deg sterkt å delta aktivt i medlemsportalen. Det er en verdifull ressurs for din læring og vekst. Jeg ser frem til å se deg der og støtte deg på din reise mot å "få et liv du.

Anett Powell Wang

Image by Bhautik Andhariya

ThetaHealing® kursene

bygger videre på det foregående, på en enkel bevisstgjørende måte, utvikles evnene steg for steg. Alle klarer. Det du trodde var umulig blir mulig. Klikk på bildet, og les mer om hvert enkelt kurs. 

game of life (6).png

1 Basic
DNA Grunnleggende
kr.5300

Denne Workshopen

gir deg veien til skaperkraften

game of life (8).png

3 Dig Deeper
Grunnleggende
kr.4900

Her lærer du fantastiske Coachingmetoder

for Energiclearing

Image by Giulia Bertelli

5 Love of self
Grunnleggende
kr.5200

"Love of Self" handler om å låse opp dine psykiske sanser og forstå dine medfødte evner. Det er et veikart til selvstyrking, som hjelper deg å gjenkjenne og pleie de psykiske gavene som ligger i deg.

_edited.jpg

7 You and the earth Grunnleggende
kr.5200

Jorden prøver alltid å kommunisere med oss, men lytter vi virkelig? Dette seminaret vil tillate deg å bringe mer positive endringer i livet ditt ved å lære å jobbe med jorden. Hvordan bli bedre kjent med jorden og lære å kommunisere med den og forstå hvordan den kommuniserer med deg også.

game of life (7).png

2 Advanced
DNA Grunnleggende
kr.5300

Vi går dypere inn i forståelse av

de 7 eksistensnivåene 

game of life (9).png

4 You and the Creator Grunnleggende
kr.4900

Denne Workshopen er det siste av  4 grunnleggende kunnskap du trenger for å gå videre på andre kurs. Også hvis du ønsker å ta instruktørutdannelsen. Du lærer å skille mellom egoet og skaperen. 

happy_edited_edited.png

6 You and your inner Circle Grunnleggende
kr.5200

Din indre sirkel vil støtte deg og ha ferdighetene til å gå med deg og skape drømmene dine. Vi er sterkere sammen! Dette 2-dagers seminaret er designet for å hjelpe deg med å velge menneskene du omgir deg med i ditt personlige og profesjonelle liv for å få det vellykkede og tilfredsstillende livet du fortjener.

Image by Marc Sendra Martorell

8 You and your Significant other Grunnleggende
kr.5200

Dette 2-dagers kurset er en utforskning av å utvide og utdype kjærlighet i kommende eller nåværende forhold.  Du vil også fjerne blokkeringer for å tiltrekke deg en sjelevenn. relasjonskurset vil hjelpe deg med å bygge et sterkt partnerskap, lage et sterkt grunnlag for å holde nåværende eller kommende forhold  lidenskapelig og kjærlig.

HVEM PASSER
DENNE UTDANNELSEEN FOR?

Den spirituelle

Du vet at den åndelige, mentale og fysiske henger sammen i et holistisk kretsløp

Image by Jeremy Bishop
Wellness Coach

Den spirituelle

Du vet at den åndelige, mentale og fysiske henger sammen i et holistisk kretsløp

Wellness Coach

Den
søkende

Du søker endring og/eller økt kunnskap i din karriere som coach, terapeut eller healer

Den
intuitive

Du vet eller føler noe du ikke alltid kan forklare, men har flere ganger fått det bekreftet

Image by Content Pixie
Image by Josh Applegate

Den frihetslystne

Du vil løse opp i dine blokkeringer som holder deg på stedet hvil og leve uten mangler

Mani-festering

Du vil skape et liv du elsker og tjene ditt livs formål med den største glede og balanse gjennom å hjelpe andre. 

Image by Carli Jeen

Hva du lærer steg for steg:
Detaljert oversikt 

Nivå 1
ThetaHealing & Manifestering

(Intuitiv Mindset Coach) 

 • Manifestering "Få et liv du vil elske!" 10 moduler. 

 • Etikk og moral

 • ThetaHealing Nivå 1. 8 moduler 

 • Første halvår: 10 oppmøte dager online. 

 • Andre halvår: 8 oppmøte dager online. 

 • QA hver uke og felles trening en gang pr. mnd. 3 t. 

 • Aktivering og utvikling av din spiritualitet, mediale, klarsynte og klarhørte evner

 • De 5 hjernebølgene: Alpha, Beta, Delta, Gamma og Theta

 • Aktivering av din indre og dype intuisjon

 • ThetaHealing®-teknikken og Theta-tilstand som i direkte kontakt med skaperkraften

 • Theta-veien - din klarsynte hjernebølge

 • Spirituell kontakt og readinger

 • Sjelereise og hjertehealing

 • Visualiseringens kraft og metal utvikling

 • Healing gjennom skaperkraften

 • De 7 eksistensnivåene

 • Etiske retningslinjer for deltakere og utøvere

 • Høyne og ekspander dine frekvenser

 • Manifestasjoner, hvorfor det fungerer og ikke, og hva som skal til. 

 • ​​Forståelse av den kollektive bevisstheten. Du kom hit for en grunn - hva er meningen med ditt liv?

 • Trossystemer fra genetisk arv

 • 8 coacing-metoder for å finne årsaken til problemer

 • Programmerer nye “Lovelymindset”, (nye oppløftende følelser) du får hundrevis av de(!)

 • Du lærer å forløse vonde følelser

 • Energipsykologi

 • Forstå dine familiemønstre og relasjoner

 • Hva som du trenger for din karriere 

 • Endre negative tanker om penger- Pengemindset 

 • Bli bedre lytter og bedre i kommunikasjon 

 • Manifester din sjelevenn 

 • Manifester din business 

 • Din relasjon med jorden, naturen og tankens kraft

 • Hvordan hjelpe deg selv og andre med å tiltrekke seg sin sjelevenn

 • Energibevissthet og energihealing

 • ​Sjelereise, sjelekontakt, sjelevenn og dyp sjelehealing

 • Gruppehealing

 • Muskeltesting

 • Hvordan spørre og få svar fra kilden (guiding og beskjeder)

 • Suksessfull manifestering

 • Skill mellom egne og andres følelser og energi

 • Forstå din egen utvikling og dine unike styrker

 • Lær hvordan du forandrer din virkelighet ved å endre tro og følelser

 • Hvordan identifisere og umiddelbart endre/erstatte begrensende tanker, følelser, reaksjons- og handlingsmønstre

 • Guddommelig tid (Divine timing)

 • Lær å skille hvor de Gudommelige beskjedene kommer i fra, ditt ego eller Skaperen. 

Image by Fa Barboza

Hvilken arbeidstittel
får du?

Coaching, healing og veiledning er ingen beskyttet tittel så det er litt opp til deg hva du kaller det.

 

Mange velger tittelen "ThetaHealer" da brandet er svært anerkjent over store deler av verden med over 600 000 utøvere fordelt på 52 land.  Andre velger å kalle seg "Theta-Coach", "Spirituell Coach", "Mentor", "Mind-Transformator", "Livsveileder", "Livs-Coach", "Medium", "Meta-Coach" , "Mindset Healer", "Manifesterings Coach" osv. Nåværende terapeuter velger som oftest å dra kunnskapen inn i egen business og nevner ikke ordet healing. Du har din frie vilje. Vår eneste ønsker at at det er fler og fler som tar disse mirakuløse metoden i bruk, som sparer klienter for timer og år med behandling. 

Høres dette året interessant ut? Kan det være noe for deg?  

Sertifisering, priser

og veien videre

Nivå 1
Etter gjennomført Grunnleggende ThetaHealing blir du sertifisert ThetaHealer og får hele 4 ulike sertifiseringer fra “Think-Instituttet”:​

Første halvår: 

 1. Basic DNA ©

 2. Advanced DNA ©

 3. Dig Deeper ©

 4. You and the Creator©

Andre halvår: 

 1. Love of Self ©

 2. You and the Inner Circle ©

 3. You and Significant Other ©

 4. You and the Earth©

Dette er en magisk investering i eget liv, egen helse, egne oppfylte drømmer og en business. 

SKAP DITT DRØMMELIV

Veien videre 

ThetaKoden har et solid og sterkt Team i ryggen. "Veien videre" omhandler dirkete kontakt til dyktige mennesker som kan hjelpe deg videre - om du ønsker det.

 • Hjemmeside (webdesigner)

 • Lege

 • Skribent/Tekstforfatter

 • Digital markedsfører

 • Sosiale Medier

 • Strategiveiledning

 • Fotograf 

 • Videograf

 • Grafisk designer (visittkort, logo etc)

 • Kommunikasjonsrådgiver

 • Økonomisk rådgiver

 • Regnskap

 • Kosthold

 • Helse/trening

 • Brønnøysund 

 • Hvordan markedsføre 

 • Hva er smart å ha med på en hjemmeside 

THETAKODEN


Thetakoden gir deg verdier for over 70 000 kr ved å kjøp av Mind Flow Mastery 1 årig utdannelse 

PRIS MINDFLOW PAKKEN 

DIN BESTE PRIS: 53 000 KR  
 

 • Engangsbetaling 53 000 KR   

 • Avbetaling over 12 måneder: 5416 KR per måned.  

Denne kraftpakken har en verdi på hele 134 000 KR, du får den nå for kun 53 000 KR!  

Velg prispakken din

 • Mindflow 1-year membership

  53 000kr
   
  Denne kraftpakken har en verdi på hele 134 000 KR
  Gyldig i 12 måneder
  • Online Manifesteringskurs "Få et liv du elsker" 67000KR
  • ©Basic, Advanced, Dig Deeper, You and the Creator 4000KR
  • Første halvår: 10 obligatoriske oppmøtedager 20200KR
  • Første halvår:3 timer demo og trening+1 time QA 9000KR
  • ©Love of Self, Inner Circle, Significantother, Earth 4000KR
  • Andre halvår: 10 obligatoriske oppmøtedager 20800KR
  • Andre halvår:3 timer demo og trening+1 time QA 9000KR
  • Medlemsportal: ukentlige møter & Månedlig trening 18000KR
 • Mindflow 1-year membership delbetaling

  5 416kr
  Hver måned
  Denne kraftpakken har en verdi på hele 134 000 KR
  Gyldig i 12 måneder
  • Online Manifesteringskurs "Få et liv du elsker" 67000KR
  • ©Basic, Advanced, Dig Deeper, You and the Creator 4000KR
  • Første halvår: 10 obligatoriske oppmøtedager 20200KR
  • Første halvår:3 timer demo og trening+1 time QA 9000KR
  • ©Love of Self, Inner Circle, Significantother, Earth 4000KR
  • Andre halvår: 10 obligatoriske oppmøtedager 20800KR
  • Andre halvår:3 timer demo og trening+1 time QA 9000KR
  • Medlemsportal: ukentlige møter & Månedlig trening 18000KR
Image by rosario janza

Hva kursdeltakere
sier om kursene

Da jeg hørte ordet ThetaHealing for fire år siden visste jeg intuitivt at det var noe jeg ville lære meg. Jeg visste ikke noe om det på forhånd, og var veldig spent på det jeg skulle lære - og om jeg ville få det til. Det var gøy å lære og enda gøyere jo mer jeg lærte. ThetaHealing har gitt meg den største veksten og de største endringene i mitt liv. Det er en glede å hjelpe andre, se følelser endres og å se andre få troen på seg selv. Anett er en varm, dyktig og fantastisk lærer. Hun er tydelig og en god veiviser. Kunnskapen deler hun på en flott måte. Ofte blir det både smil og latter. Hun gir av seg selv og etter kurset sitter jeg igjen med fine minner, nye vennskap og gode følelser. Kursene har hjulpet meg til å vokse på så mange områder. Jeg har likt alle kursene. Gleder meg til å lære mer!

Tusen takk Anett for den du er og alt du gir. Det er en glede å ha deg som lærer!

 

-Turid Aakvik, Drammen, tlf: 90663972

ThetaHealing virker på meg på alle nivåer av eksistens: fysisk, emosjonell, åndelig og mentalt. Theta fjerner blokker og hindringer som hindrer det fulle potensialet i livet. Jeg liker å lære hvordan kan jeg helbreder andre mennesker. Healing gjør det mulig å aktivere de overnaturlige sansene clairvoyance, clairaudiente. Anett Powell Wang har mye kunnskap og praksis i helbredelse. Hun kommuniserer og lærer lett bort kunnskap og ferdigheter. Hun er diskret, selv-kontrollert, snill og behandler alle med respekt. Hun er en godt kvalifisert instruktør, og kursene i Thetahealing underviser hun så det blir forståelig og interessant, og du kan føle deg trygg. Etter kursene vet jeg hvordan det føles å ha egenverd og ha en plan for fremtiden, og jeg tar selv imot klienter etter masterprogrammet.

 

- Ela Maria Siemieniec

Du fikk meg igang Anett. Tusen takk for det! Etter kursene er angsten helt borte. Jeg kjenner ro, og kjenner jeg uro - så spør jeg meg selv hva det dreier seg om og sletter de tankene eller minnene som har med uroen å gjøre.

Utrolig befriende, nesten så jeg gråter. Det å ha grupper på Facebook så vi får øvd sammen, og at vi er her for hverandre har hjulpet utrolig mye. Jeg ble så begeistret for det jeg lærte hos Anett at det her måtte jeg ut å lære og opplyse andre om - at det finnes gode og effektive metoder for endring av vonde følelser. I dag holder jeg selv ThetaHealing-kurs og tar imot mine egne klienter.

 

-Evelyn Floan, Lille Alven: 95368771

Jeg likte å lære om mine dypeste følelser og at jeg kunne leve uten frykt og andre nedtrykte følelser som hindret meg i å leve det livet jeg ville leve. Teknikker som bare fikk meg i et med alt som er og coaching i samtale, mentaltrening, innsikten i meg selv og andre, følelser som ble forløst og raskt forsvant osv. Jeg ser hva det har gjort for mine klienter, så med ydmykhet og glede av å se at metakognetiv- coaching virker, undring over at det de kom for er borte, at det kunne være så enkelt, se glede og livsmot som er tilbake i klienten.

Hun er tydelig og bestemt og fleksibel. Medfølende, imøtekommende på en trygg og omsorgsfull måte. Ærlig og rett frem og det liker jeg. Jeg tør påstå at Anett Powell Wang er den dyktigste jeg vet om. Hun løfter deg til å bli mer av deg. Og følger deg på veien med kjærlighet og ydmykhet. Takk for tryggheten du gav meg til å bli mer av meg og er glad du har beriket mitt liv og for at du er en del av det.

Jeg fikk mitt Intuitive anatomi kurs som jeg følte jeg trengte og mange flere har det blitt. Jeg føler at Thetahealing har fått livet mitt på plass, jeg vokser til den jeg vil være, og med kjærlighet og glede kunne hjelpe andre til å bli Thetahealer eller bare gi behandling i Theta. Dette er det som har vært mine største forandringer på alle områder av livet mitt. Veldig takknemlig for at Anett slik at jeg kunne få muligheten til å lære meg disse fantastiske teknikkene i Theta og forandre så mye i livet mitt.

 

- Marit Uglehus, Larvik, tlf: 93664410

Kjære Anett Jeg vil takke deg hjerteligst for herlige kursdager det siste halve året. Det har gitt meg ny innsikt og endret mitt mind set radikalt. Noe som kommer meg og mange andre til gode. Og ikke minst. Jeg elsker å jobbe via zoom. Du vet hvor stor motstand jeg hadde. Nå er det zoom jeg foretrekker!!!

Varm klem fra Torun Øversjøen Nytrøen​

For meg var dette kurset en gavepakke som kom til meg i en tid jeg sårt trengte selvutvikling og det å få satt ting litt i perspektiv. Anett er en utrolig dyktig person og læremester. Hun sitter på en dybdekunnskap og forståelse som få av oss innehar. Hun er rett og slett en mester. Dette er ett kurs som rommer mange temaer og følelser i livet. Ett kurs som omfatter mye mer enn det en tror og får forståelsen av. Jeg ser derfor viktigheten av at det deles opp i 12 mnd, slik at man kan konsentrere seg, jobbe seg igjennom ett og ett tema om gangen, før alt syes sammen til selve manifisteringen. Manifestering og visualisering er ett verktøy som jeg liker å leke litt med og som brukes daglig for å opprettholde positiv styrke, trygghet og opplevelser i hverdagen. Jeg har selv klienter som daglig bruker visualisering i sitt daglige liv for å oppnå de resultatene de ønsker i forbindelse med jobb og konkurranser. Viktig at man ser for seg og kjenner at man allerede har det, for å kunne oppnå de beste resultatene. Masse lykke til med din manifesterings reise.

Nina Sagen 

KURS OPPSTART 
NIVÅ 1

UMIDDELBART KAN DU STARTE MED  ONLINE MANIFESTERINGSKURSET "FÅ ET LIV DU VIL ELSKE!"
START NÅR DU VIL PÅ DENNE DELEN AV UTDANNELSEN. 

DENNEN ONLINE DELEN AV UTDANNELSEN VIL PREPPE DEG GODT FØR DU DELTAR PÅ THETAHEALINGENS OBLIGATORISKE OPPMØTE DAGER ONLINE.
UMIDDELBAR TILGANG TIL MEDLEMSPORTALEN OG QA. 


NB. DU FÅR OGSÅ TILGANG TIL "GRUNNLEGGENDE THETAHEALING" MODULENE MED LYDFILER FRA 1 AUGUST.  NIVÅ 1 MED THETAHEALING  STARTER EN GANG I ÅRET HVER HØST.  
VI ANBEFALER AT DU STARTER FØRST MED 
ONLINE MANIFESTERINGSKURSET "FÅ ET LIV DU VIL ELSKE!"  

MANIFESTERINGSKURSET "FÅ ET LIV DU VIL ELSKE!"  kan du gjerne starte på et halvår i forvegen av de obligatoriske ThetaHealing møtene som starter hver høst. Det er fint for deg som har mye på kalenderen men er utålmodig. Kurset er magisk. 

Hva får du

Når du har valgt din betalingsform


VED KJØP AV MIND FLOW MASTERY PAKKEN NIVÅ 1:
Innen 24 timer skal du motta et "vedlegg" med online tilgang til 
1. Manifesteringkurset "Få et liv du vil elske!" 

2. Medlemsportalen for QA.
3. 1.Basic DNA - 2. Advanced DNA - 3. Dig Deeper - 4. You and The Creator. 

i din mail med umiddelbar tilgang til lydfiler og PDF hefter til
hvert av de 4 Grunnleggende kursene 
Viktig: først i desember etter gjennomført 
4. You and The Creator vil du motta tilgang til andre del av utdannelsen som starter i januar. 

 

NIVÅ 1 ​

Velkommen til  ThetaKodens Mind Flow  Manifestering & ThetaHealing  utdannelsen som 
Hjelper deg med å øke vibrasjonen din for healing og å tiltrekke deg alle de vakre tingene du virkelig ønsker for livet ditt.


Lys og Kjærlighet Anett:-)

bottom of page