top of page

Hallo

Står du i kamp med angst? Jeg er her for å gå ved din side på veien mot en friere hverdag. Mitt navn er Jarle, og sammen kan vi utforske en verden av metoder for å lette på angstens tyngde. Med verktøy som spenner fra dyp emosjonell bearbeiding og traumebehandling til teknikker for meditasjon og pust, samt omprogrammering av dine dypeste tankemønstre, har jeg dedikert mitt liv til å forstå og mestre angst. Jeg kombinerer ThetaHealing, NLP, Enhetsterapi og mestringsmedisin, alt sammen formet av min egen reise fra å være fanget av angst, til å stå her i dag, klar til å hjelpe deg.

Denne reisen har lært meg mye, ikke minst hvor viktig det er med et støttende fellesskap. Gjennom utdannelse og selvutforskning, spesielt rundt egoets rolle og trossystemer under min studie i Enhetsterapi, har jeg funnet kraftfulle innsikter og verktøy jeg er ivrig etter å dele med deg.

Å håndtere angst kan virke overveldende alene, men jeg tror på at vi sammen kan gjøre reisen lettere. Derfor vil jeg gjerne invitere deg til å prøve en første time med meg. Og fordi jeg virkelig ønsker å gi deg en mulighet til å føle hvordan det er å jobbe sammen, vil jeg legge til 15 ekstra minutter gratis. Det betyr at vi får 75 minutter sammen, hvor vi kan ha en god samtale og du får en følelse av hvordan det kan være å fortsette med meg. Dette er en flott mulighet til å prøve ut hvordan terapi kan forløpe, før du eventuelt vurderer en pakkeløsning for videre vei.

Er du klar til å ta det første skrittet? Kontakt meg, så tar vi det derfra, sammen.

jarle@indrefred.no     MOBIL 918 28 133     

Jarle

Image by Ine Carriquiry

Velkommen til
et trygt steg mot frihet fra angst

Har du noen gang følt at angst begrenser din glede og frihet i hverdagen? Du er ikke alene. Jeg, Jarle, står klar til å guide deg gjennom din reise mot et lettere liv, med mindre angst og mer glede. Med en bakgrunn rik på personlig erfaring og profesjonell utdannelse, tilbyr jeg deg en unik kombinasjon av metoder og teknikker som har hjulpet mange til et bedre liv.

Prøv en time – Oppdag veien videre sammen med meg For å gi deg en smakebit på hvordan vi kan arbeide sammen, tilbyr jeg en introduksjonstime pluss 15 ekstra minutter, totalt 75 minutter, for å sikre at vi har nok tid til en dyp samtale og for at du kan få et innblikk i hvordan terapien kan forløpe. Dette er en fantastisk mulighet til å føle på dynamikken i vårt potensielle samarbeid og for å se hvordan jeg kan støtte deg mot målene dine.

Engasjer deg i din egen utvikling med våre pakkeløsninger For de som er klare til å forplikte seg til sin egen vekst og utvikling, tilbyr jeg pakker som lar oss dykke dypere og oppnå varige endringer. Jeg tilbyr:

 • 12-timers pakken: En omfattende vei for dypere utforskning og varige forandringer.

I vårt arbeid sammen er din delaktighet nøkkelen. Jeg gir deg metodene, støtten, og verktøyene for omprogrammering, men det er ditt engasjement i oppgavene og hjemmelekser som virkelig vil drive din transformasjon. Dette er mer enn bare livsveiledning; det er en læreprosess og en bevisstgjøring av ditt eget potensial.

 • 10-timers pakken med Jarle

  12 000kr
  Verdi 19000kr
  Gyldig i 24 måneder
  • Kartlegging, veileding, selvrefleksjons mv.verdi 1000 kr  
  • 10 timer 1 til 1 veiledning verdi 15 000 kr
  • Inklusiv. Videoer/ lydfiler verdi 3000 kr

Sammen jobber vi mot et resultat som føles riktig for deg. Jeg er her for å veilede og støtte deg gjennom hvert skritt. La oss starte denne reisen sammen.

*Når du har valgt å ta skrittet mot en bedre forståelse og håndtering av din angst, er neste steg enkelt og fleksibelt. På samme side som du finner våre tilbud om "Kjøp din første time nå" og "Kjøp 10-timers pakken nå", vil du også finne tilgang til vår online kalender. Her kan du enkelt finne en tid som passer for deg. Det er viktig for oss at prosessen er så smidig og tilgjengelig som mulig, for å kunne møte dine behov og din hverdag på beste måte.

Finn din tid som passer deg

Så fort du har fullført registreringsprosessen, inkludert betaling og oppgitt ditt telefonnummer, vil du motta en bekreftelse på kjøpet samt datoen og tiden for vår avtale. Dette sikrer at alt er klart og forståelig fra starten av.

Bekreftelse og kommunikasjon

Jeg tar personlig ansvar for å sende deg en SMS for å bekrefte vår avtale. Dette lille, men viktige steget er med på å bygge en bro mellom oss og sikrer at vi er synkroniserte i forventningene til vårt første møte.

 

Fleksibilitet i møteformat

Når det kommer til selve timen, er det du som bestemmer formatet som passer deg best. Enten du foretrekker å snakke over telefonen eller ønsker et mer visuelt møte via Zoom, er begge alternativene tilgjengelige. Din komfort er vår prioritet, og vi tilpasser oss dine preferanser.

All informasjon du trenger, når du trenger den

Etter registrering og kjøp vil all relevant informasjon om hvordan du forbereder deg til vår time, inkludert tekniske detaljer for Zoom-møtet om nødvendig, bli sendt til deg. Vi sørger for at du har alt du trenger for en trygg og innholdsrik samtale, uansett hvor du befinner deg.

personlig kontakt

Kontakt meg gjerne hvis du har spørsmål

jarle@indrefred.no     
MOBIL 918 28 133     

bottom of page