top of page
game of life (6).png

Online Live
Basic DNA

ThetaHealing® Grunnleggende DNA

Det grunnleggende DNA introduserer ThetaHealing-teknikkene og fokuserer på å aktivere de 12 DNA-trådene i hver deltaker.

Hjertet i dette

seminaret

 

Hjertet i dette seminaret er praksisen med teknikker som lar deg endre livsmønstre som holdes på plass av kjerne-, genetiske, historiske og sjeleoppfatninger, enten selvpåført eller eksternt pålagt. Vi tror at sjeleminner og tankene påvirker vår kropp, sinn og ånd. Sjelen kan heles og tankene kan endres fra innsiden og ut i den fysiske verden, så manifestasjoner kan skje.


Vi er her for å skape vår engen virkelighet, våkne opp fra passivitet til årvåkenhet, og være den personen vi er ment til å være. Du vil oppdage at du har fantastiske evner langt over det du har sett og opplevd til nå. 

Har du prøvd healing og manifestering og ikke fått det til?


I de 4 kraftige grunnleggende ThetaHealing kursene vil du oppdage magien i deg selv, og lære hvordan du kan heve vibrasjonen til å manifestere seg på den mest effektive måten.
 

ThetaHealingens fantastiske teknikker er satt sammen til å hjelpe deg å øke vibrasjonen din for å tiltrekke deg alle de vakre tingene du virkelig ønsker for livet ditt.


Du lærer deg årsaken til hvorfor healing og manifestasjonen ikke trer i kraft, og hva som skal til for å oppnå et liv som du virkelig liker, og hvordan du kan hjelpe andre så de får sine manifestasjoner.

Alt henger sammen, din sjel, din kropp og dine tanker.

Image by lilartsy

Vi ThetaHealere tror vi arver tro og følelser fra våre forfedre 

Elevene opplever en åpning for Skaperens ubetingede kjærlighet. Studenten skal lære å identifisere sin egen tro, og saboterende tankemønstre som begrenser vekst og evner. De skal lære den fantastisk enkle Theta-teknikken med og slette, eliminere, trekke dem ut, delete og transformere vonde følelser til gode nye positive mindset for andre på seminaret.

 

Denne praksisen kan raskt avsløre saboterende trossystemer, og vise kroppen hvordan man erstatter begrensende tro eller følelser med positive. Med Theta-teknikken vil de nye mindsetten booster underbevisstheten så nye gode vaner og motivasjon tar plass. Fordelen med denne herlige metoden er at du får forsterket, oppdage nye eller "glemte" evner. 

Image by Ian Stauffer
Wellness Coach

Andre temaer
og øvinger inkluderer:

  • Lær hvorfor vi skaper ting i livet vårt og hva vi lærer av det

  • Lær dømmekraft når du arbeider med guider og skytsengler

  • Introduksjon til manifestering i livet ditt

  • Fremtidige avlesninger

  • Balansere humøret ditt

  • Dypere forståelse av Manifestering

  • Syv eksistensplan

  • Kraften ved å koble til skaperen av alt som er. (også kaldt: Feltet, Kilden, Vortex og The creator, alt som er Gud). 

Certifiserer deg som ThetaHealing Practitioner

ThetaHealing Basic DNA-seminaret er det første seminaret som sertifiserer deg som ThetaHealing Practitioner.


Basic DNA, Advanced DNA  og Dig Deeper, er de tre hovedseminarene som vil gi deg de viktigste verktøyene for å starte som en ThetaHealer. Etter disse 3 kursene, har du mulighet til å delta på det verdenskjente kurset, Intuitiv anatomi og mange andre kurs for å oppgradere din kunnskap for å bli en Master i ThetaHealing®

 

Seminar inkluderer: ThetaHealing® PDF ThetaHealing® Manual som sendes online.

 

Lydbok på norsk finner du gratis på: https://soundcloud.com/user-950343481/laer-thetahealing (her er det plukket ut den viktigeste kunnskapen som prepper deg før Basic DNA kurset. Totalt 6 lydfiler. 
 

Selve ThetaHealing®boken :Theta Healing: Vi introduserer en ekstraordinær energihelbredende modalitet kan du få kjøpt på Amazon

Det er alltid en fordel for deg å lese boken, eller hør på lydfilene før du deltar på kurset. Du vil da få en ekspanderende vekst fordi du kommer godt forberedt og du få mer ut av kurset.  Ingen forutsetninger for å delta

Image by Mediamodifier

Praktiske tips

En uke før kursstart får du tilsendt kurshefte og lydfiler som prepper deg før kurs, (du må ikke lese eller høre på boken, det er frivillig, du lærer på kurset også) og du får en Zoomlink, som du kan koble deg opp med 15 min før vi starter kurset.

Under kurset når du øver sammen en annen, blir det laget et eget zoom-øvingsrom til deg og din partner.
Fordelen med dette er: at du får øvd i fred uten å høre støy fra andre som prater i et klasserom, og du får vært 100% mentalt til stede. Du vil oppdage at online undervisning gir like gode resultater som å være fysisk til stede.​

Anett eller hennes assistenter kommer inn og hjelper til når det skulle være behov for det. Alltid før en øving, blir en demo, som viser hvordan øvelsen utføres. Det er rom for spørsmål og svar etter øvelsene.

Basic DNA
Basic DNA
Medlemskapstilbud
08. sep. 2024, 09:00 CEST
Live Online
bottom of page