top of page

Hallo

Mitt navn er  Cristine. Jag hjelper deg med fordøyelsen, kosthold og mindset du trenger til å få en kropp du trives med!  


Kjenner du deg noen ganger fanget i din egen kropp? Som om hvert forsøk på å endre bare fører deg tilbake til startstreken? Du er ikke alene.  

 

I en verden som stadig endres, kan stress fra fortiden og dagens krav føles overveldende. Det påvirker ikke bare sinnet ditt, men også kroppen på måter du kanskje ikke engang var klar over. Våre hormoner, tarmbakterier, vekten vi bærer, og hvordan vi føler det inni oss er ofte speilbilder av både det fysiske og psykiske stresset vi utsettes for.  

Christine Eriksen.jpg

Fra det vi fyller kroppen vår med, til de usynlige byrdene vi bærer på skuldrene. Vår fordøyelse og den stille samtalen mellom tarmen og hjernen, kommuniserer om mer enn vi aner. Det er her, i dette komplekse nettverket av følelser, ernæring, og selvomsorg, at veien til virkelig forandring begynner.  
 
Ønsker du å finne tilbake til en versjon av deg selv som føles ekte og oppnåelig? Der hormonene dine spiller på lag, vekten er i balanse, og hver dag ikke er en kamp, men fylt av motivasjon og glede? Det kan virke som en fjern drøm, men det er mulig. Det handler ikke bare om maten vi spiser, men også om å helbrede fra innsiden og ut.  
Å forstå hvordan psykiske og fysiske stressfaktorer påvirker alt fra vår fordøyelse til vår mentale helse. Og her, i denne forståelsen, finner vi nøkkelen til transformasjon hvor vi kan bygge nye mindset. 
 
Jeg vet hvor tungt det kan føles. Men jeg vet også at det finnes en vei ut. Sammen kan vi finne veien som leder til en helse og kropp du ikke bare drømmer om, men fortjener. La oss huske på visdommen fra Hippokrates: «La din mat være din medisin, og din medisin være din mat». Helbredelse er en reise som tar hele deg i betraktning – hjerte, sinn, og sjel. Er du klar til å ta det første skrittet? La oss gjøre denne reisen sammen. 

Christine Dorthea

post@christinedortea.no

Image by Brooke Lark

Informasjon om

konsultasjonsbooking

Pakkepris: 5850 kr.  
Verdi 9000 kr  

 

Pakken inneholder: 

1. Førstekonsultasjon på 90 minutter verdi 2000 kr  

2. Etter førstekonsultasjon så får du din egen utarbeidet kostholdsplan verdi 2500 kr. på epost av meg innen 24 timer.  

3. For oppfølging og oppnåelse av resultater: 3 timer av 60 min. Verdi 4500 kr 

Best Value

Konsultasjon pakket med Christine

kr 5 850

5 850

Verdi 9000 kr

Gyldig i 12 måneder

Førstekonsultasjon på 90 minutter verdi 2000 kr

Din egen utarbeidet kostholdsplan verdi 2500 kr

Oppfølging og oppnåelse av resultater verdi 4500 kr

bottom of page