top of page
Image by Priscilla Du Preez 🇨🇦

MANIFESTERE & OVERFLOD

SKAP DIN EGEN VIRKELIGHET

Universelt verktøy for selvoppdagelse for å utnytte potensialet ditt til å bli rik på alle aspekter av livet ditt. FJERNE BLOKKENE FOR Å MANIFESTERE OG TILTREKKE OVERFLOD INN I LIVET DITT

I dette 2-dagers kurset vil du oppdage hvordan du kan utføre manifestasjonene dine gjennom ThetaHealing®, ved å kombinere alle verktøyene og teknikkene du har lært på kursene våre så langt. Du er nå forberedt på å enkelt fjerne blokkene til suksess på alle områder av livet ditt. Tillater loven om tiltrekning å arbeide for deg med letthet og nåde. Design livet ditt ved å øyeblikkelig fjerne frykt, vrede, tvil og selvpålagte grenser og forvirring som kryss tanker for din overflod.

Hver tanke, handling og ord reflekteres av det vi skaper i livet vårt

 

Hver tanke, handling og ord reflekteres av det vi skaper i livet vårt. Hver beslutning er laget på speilet refleksjon av hva vi velger å skape. Hva vi tenker og sier har direkte betydning for om våre manifestasjoner er til vår fordel eller skade. Hvis du hele tiden sier at du er blakk, blir du det. Hvis du hele tiden sier og tror at du er økonomisk rikelig, vil du være det. Dine ord, tanker og følelser er avgjørende for suksessen til dine positive manifestasjoner.

Hvorfor du bør delta på dette kurset

 • Du kommer deg ut av dine begrensende tanker om deg selv. 

 • Fjern blokkeringer for å tiltrekke flere kunder for å bygge virksomheten din raskere og enklere.

 • Hvis du sitter fast eller føler deg fanget i en jobb du ikke liker, og ikke kan se en vei ut. Dette kurset kan hjelpe deg med å oppdage den perfekte løsningen.

 • Hvis du lever fra lønnsslipp til lønnsslipp. Fra helg til helg? Oppdag hvorfor du har for vane å bruke alt du tjener, overskrider eller ikke klarer å spare.

 • Ønsker helse og velvære, men på en eller annen måte holder sykdom deg trygg.

 • Hvis du føler at du er en slave av penger, og du heller vil ha penger som arbeider for deg.

 • Hvis du har en god idé, men ikke kan få prosjektet eller virksomheten din ut. Du kan fjerne blokkeringer for å be om hjelp, delegere eller tiltrekke finansiering.

 • Hvis du har prøvd å bruke "Law of Attraction" for å tiltrekke seg penger, kjærlighet eller en jobb uten synlige resultater, vil du oppdage den manglende ingrediensen.

Image by lilartsy

Du skaper din virkelighet

SYNES DU POSITIV TENKNING ER HARDT ARBEID?​

Tankesett er 80% av resultatet.
Strategien er 20%.

 

Det er umulig å være glad og positiv hele tiden. Spesielt når du har for vane å ha negative tankemønstre. Mange av våre tanker gjentas i våre sinn til de blir vanlige måter å tenke på. Gjennom Theta Healing® er vi i stand til å fjerne blokkeringene til negative mønstre. Og derfor endre vår tenkning.

Dette kurset er ingenting som visualiseringskursene og rene positive tenkningskurs der ute. Vi bruker tiden til å bevisst hjelpe deg med å oppdage begrensende tro, blokker og andre programmer som er skjult i underbevisstheten og endre dem. Vi har over hundre velprøvde trossystemer å teste oss selv med og har glede av å endre. Vi gjør det også plass til at du kan grave dypere og plukke ut de grunnleggende årsakene til ethvert område som har forårsaket problemer gjennom hele livet ditt.

 

Hvor effektiv er Theta Healing sammenlignet med andre teknikker?

 • Bare å snakke om målene dine er 30-40% effektivt.

 • Visualisering av målene dine er bare 50% effektiv.

 • Manifesterer seg i Theta-tilstanden 80-90% effektiv!

Image by Katerina May
Image by Andrey Nikolaev

Kan du ikke bestemme hva du egentlig vil?

Når du bestemmer deg for hva det er du vil manifestere for i livet ditt, er den største utfordringen å bestemme hva det er du virkelig vil. Mange mennesker vet ikke hva de vil ha i livet sitt, derfor skaper de det aldri. Andre mennesker tror at deres liv leder dem, og de leder ikke sitt liv. Disse menneskene går med strømmen og venter på å se hva som skjer.

 

Sannheten er at vi skaper vår egen virkelighet, og det er mulig å manifestere det beste verden har å tilby. Men du må først bestemme hva det er du vil ha i livet ditt. Da kan loven om tiltrekning fungere på den beste måten for deg.

DEN VIRKELIGE HEMMELIGHETEN

Alt er MULIG HVIS DU TROR DET.

Vi uttrykker vårt mest guddommelige ønske om å manifestere på det fysiske plan. Hvis du kan se det i sinnet, kan du holde det i hånden. Dette ThetaHealing® kurset er den perfekte måten å få tilgang til og manifestere den fantastiske informasjonen som blir undervist av populære bøker og videoer som The Secret, Law of Attraction og læren til Abraham-Hicks.

 

I løpet av dette to-dagers kurset vil du motta hundrevis av fantastiske nedlastinger som er spesielt designet for å fylle livet ditt med overflod. Du vil lære mer om guddommelig tidsplan. Du kommer til å forstå at grenser rundt overflod sjelden har å gjøre med økonomi.

Image by Noah Buscher
Image by Andrew Spencer
UNIVERSELLE LOVER

Loven om MINST MOTSTAND

Minste motstands lov, også kjent som loven om minste innsats, sier at et individ alltid vil velge minste motstands vei. Dette betyr å finne den enkleste og mest praktiske måten å utføre en oppgave eller et mål på. Ved å være klar over denne loven, kan du ta mer bevisste beslutninger om hvilke veier du velger i livet - balansere bekvemmelighet med innsats for å nå ditt største resultat.

Det er når vi opererer fra vår sjelsflyt, fra justering og vår medfødte evne. Det er den energiske tilstanden som vi opererer fra i den sanneste beingness av oss selv.

LEVE ET

OPPFYLT LIV

Skape et liv med
BALANSE &; HARMONI

Livsbalanse handler om å sikre at alle de viktigste aspektene av våre liv blir gitt oppmerksomhet, og at ingen av dem blir overveldende eller forsømt. Det innebærer å finne en balanse mellom arbeid, relasjoner, fritid, helse og åndelighet.

Harmoni er en følelse av fred og velvære som kommer fra å leve i samsvar med våre verdier og formål. Livsbalanse hjelper oss med å nå harmoni ved å la oss gi lik prioritet til alle områder av livet. Livsbalanse oppfordrer oss også til å være oppmerksomme på hvordan vi bruker tiden vår, slik at det kan bidra til å skape mer meningsfulle øyeblikk i våre liv som gir oss større glede, tilfredshet og indre fred. Til syvende og sist handler harmonisk livsstil om å leve et balansert liv som gir oss indre fred, glede og tilfredshet.
 

Lev fra sjelestrømmen

Image by Riccardo Ginevri
Image by Priscilla Du Preez 🇨🇦

Omprogrammering av tankesett

Å gi slipp på HISTORIEN OM KAMPEN

Det er en vanlig misforståelse i visse miljøer at kvinner og menn som ønsker økonomisk uavhengighet er grådige eller egoistiske. Mange jeg kjenner begrenser deres eget inntjenings- og mottakspotensiale ved å spille små, "være usynlige", tvile, jeg er ikke bra nok, jeg er for gammel, jeg er for ung, det passer ikke nå, jeg har ikke mulighet og saboterer muligheter for seg selv.

Det handler aldri om pengene alene. Kort sagt handler det om uavhengighet. Fokuset bør være på mulighet. Det handler om å bestemme seg for å endre perspektiv, presse gjennom hindringer, tro på deg selv og omorganisere din tilnærming til dette problemet, uavhengig av hva du eller andre som du har blitt fortalt eller lært er mulig.

Det handler om å oppnå økonomisk uavhengighet slik at materielle begrensninger ikke lenger er et hinder for å oppfylle sitt potensial. Det handler om å bestemme seg for å ta ansvar for livet ditt og skape en helt ny, radikalt annerledes fremtid for deg selv, en som mer samsvarer med dine dypeste ønsker og en følelse av hva du faktisk var ment å gjøre.

Å ha en bedre økonomisk situasjon vil ikke løse dine pengeproblemer. Økonomiske problemer kan løses ved å fikse måten du føler om penger. Og det ender ofte opp med å tjene ekstra penger som en bonus.

Din Gudommelige Timing

 

LØFTENE DU GA FØR DENNE INKARNASJONEN.

 

Fødsel av et barn, redde en klient fra en sykdom, bli en åndelig lærer, være bestemor, bestefar, støtte andre og skrive en bok som påvirker mennesker. Dette er alle eksempler på guddommelige tidspunkter. Disse krysser hverandre med det guddommelige tidspunktet for andre sjeler på planeten. Dette kurset gir deg en mulighet til å huske løftene du ga før denne inkarnasjonen.

Det er en av de mest kraftfulle lesningene du vil gjøre i Theta Healing-pensumet®. Når dere manifesterer i samsvar med deres guddommelige tidsplan, vil ting dukke opp raskere og enklere enn før.

MANIFESTERE & OVERFLOD
1 Divine Timing & manifest (skjebnebestemte øyeblikk)
27:49
2 Divine Timing & manifest
25:01
3 Divine Timing & manifest
20:23
4 Divine timing & meditasjon
20:03

Du vil lære

hvordan du fjerner disse mulige blokkene, hvordan du lager en plan, setter intensjonene dine og følger med på ideene dine for å oppnå suksess.

 • Sett opp en solid base for å manifestere overflod, motta den og slippe den inn med overløp og rikelig.

 • Sett opp måter å tenke og tro på som vil hjelpe deg med å få pengene du vil ha.

 • Gi slipp på de dårlige penge opplevelsene du har hatt tidligere.

 • Ha mer tro på deg selv, dine ferdigheter, din verdi og din evne til å manifestere.

 • Lev i en tilstand av flyt, lykke, tillit og fred.

 • Lær om kraften i en sterk, trosbasert beslutning og hvordan den kan hjelpe deg.

 • Manifesting nedlastinger, styrke tro og følelser for overflod i alle områder av livet ditt

 • Hvordan lykkes med å manifestere seg i en theta-tilstand

 • Oppdag hvordan blokker på overflod sjelden handler om penger

 • Overflod Liste over Manifesting Mengder nedlastinger

 • Slippe 100-tallet av vrede, anger og avslag fra livet ditt

 • Rydding av tankene dine

 • Oppdag hvordan ditt hjem og kontor påvirker din overflod, og hvordan du aktiverer den for ditt høyeste og beste gode.

 • Oppdag hvordan du kan jobbe med de andre lovene i universet som påvirker din overflod; Loven om årsak og virkning, loven om velstand, magnetismens lov,  og mange flere ...

 • Øvelser for å fjerne blokkene dine

 • Du vil lære mer om guddommelig timing og hvordan du kan endre din mulige fremtid.

 • Øvelse: Jeg er fast trening.

 • Øvelse: Hvordan skape din fremtid fra det syvende planet

 • Øvelse: Velsige pengene dine

 • Du vil analysere Livshjulet, og visuelt se ubalansen i livet ditt, og hvor du trenger å fokusere din innsats og helbredelse for maksimale resultater.

 • Du lærer Vianna Stibals personlige hemmelige manifesterende meditasjon som hun bruker i livet sitt.

 • Du lærer at ALT er energi, selv dine tanker, penger er energi, dine følelser er energi.......

 • Dette seminaret er 75% praktisk erfaring

Forutsetning: ThetaHealing Basic, ThetaHealing Advanced, ThetaHealing, Grav dypere & ThetaHealing Utvikle dine relasjoner: Du &; Skaperen
inkluderer: Vianna Stibal's Abundance Meditation, Digital Manual
Sertifisering: Du vil bli sertifisert som en Theta Healing® Manifesting Abundance utøver, slik at du kan bruke disse ferdighetene som ved å også hjelpe dine. 

Image by Austin Ban

FERNE BLOKKENE

 • Anger, harme, sinne, begjær

 • Mangel på retning

 • «Stakkars meg»-syndromet

 • Ego

 • Overforbruk

 • Gjerrighet

 • Utsettelser

 • Andre er viktigere

 • Redsel for å være et dårlig menneske

Image by SnapbyThree MY

SKAPER OVERFLOD

 • Skape gode ideer

 • Guddommelig timing

 • Arbeide med skaperen

 • Tilgivelse

 • Grenser

 • Ansvarlighet og ansvar

 • Gavmildhet

 • Energiske verktøy for å forstørre manifesterende krefter

Har du endret mange tro, men du sliter fortsatt med overflod?
Så bestill nå for å begynne å manifestere det livet du velger

 MANIFESTERE & OVERFLOD
 MANIFESTERE & OVERFLOD
25. mars 2023, 09:00 CET
Live Online
bottom of page