top of page
Ramme Foto Boks Sitat Sosiale Medier Innlegg (8).jpg

THETA HEALING® GROWING YOUR RELATIONSHIPS: PART 1

You and Your Significant Other

LIVE VIRTUELL SERTIFISERINGSKURS: 13-16 juni fra 9:00-17:00 begge dager
Din mulighet til å gi slipp på tidligere selvsaboterende mønstre.
Dette 2-dagers kurset er en utforskning av å utvide og utdype kjærlighet i kommende eller nåværende forhold.  Du vil også fjerne blokkeringer for å tiltrekke deg en sjelevenn. relasjonskurset vil hjelpe deg med å bygge et sterkt partnerskap, lage et sterkt grunnlag for å holde nåværende eller kommende forhold  lidenskapelig og kjærlig.

Tillat deg å være i ditt guddommelige hellige feminine eller maskuline i forholdet.

Capture the Beauty

REGLER FOR FORHOLDET
REGLERNE FOR FORHOLDET ER DEFINERT NÅR PARET DISKUTERER HVA DE FORVENTER AV HVERANDRE. UTFORSK HVA ER DINE ØNSKER FOR HVERANDRE. HVORDAN HÅNTERE SYKDOM, AVHENGIGHET OG PSYKISK SYKDOM I FORHOLDET.
 

DOMINANS
UTFORSK DIN TRO OM TRADISJONELLE KJØNNSROLER DU HAR PÅ ET GENETISK ELLER HISTORISK NIVÅ SAMT MODERNE ROLLER PAR INNAR.
 

FORHOLD TIL SVIGERFAMILI
UTVIKLE ET BALANSERT FORHOLD TIL SVIGERE, OG ETABLER SUNNE GRENSER.

Female Friends

ROLLER I FORHOLDET DITT

UTFORSK MEDAVHENGIGHET I FORHOLDET. TA ROLLEN SOM EN FORELDRE ELLER BARN FOR DIN PARTNER SKAPER FORVIRRING, VARE OG TAP AV TILTREKKELSE.

 

PENGER

NUMMER ÉN ÅRSAK TIL SKILSmisse ER KONFLIKT OM PENGER. HELP DETTE ASPEKTET I DITT FORHOLD GJENNOM FELLESANSVAR.

 

BARN I FORHOLD

NOEN GANGER BLIR FOLK I ULYKKELIGE FORHOLD OG ER DER BARE FOR BARNA. NOEN GANGER BLIR BARN MED INN I EN NY FAMILIE SOM SKAPER EN NY DYNAMIKK SOM KAN FORÅRSAKE KONFLIKT.

 

SEX & LOJALITET

UTFORSK DET SEKSUELLE ASPEKTE AV FORHOLDET DITT. INTIMITET, LOJALITET, KROPPEN DIN, SKJØNNHET OG ATTRAKTIVITET. UTFORSK TRO OM ENGASJEMENT.
 

TA VARE PÅ FORHOLDET

OM DU ØNSKER Å TA VARE PÅ DITT EKSISTERENDE FORHOLD ER MELLOM DEG, DIN PARTNER OG SKAPEREN. BEGGE PARTNERNE MÅ VÆRE VILIGE TIL Å GJØRE EN INNSATS FOR Å FÅ FORHOLDET TIL FUNGERE

 

Ta forholdet ditt til neste nivå.

Våre sjelevenner kjenner oss så godt på et åndelig nivå at du virkelig må lære å elske deg selv for å få dem til å fungere. Det er hva kurset Growing your Relationship handler om. Dette kurset er laget for å ta deg til neste steg i forholdet ditt, i din utvikling for å lære hvordan du blir en virtuell enhet.

 

For par & single.

Dette kurset er ikke bare for par, men for alle som ønsker å utvikle et forhold, et intimt forhold, et partnerskap for å nå det høyeste potensialet. Å utvide relasjonene dine vil hjelpe deg med å bygge et sterkt partnerskap, bygge et sterkt grunnlag, holde forholdet ditt friskt og nytt, og er designet for å hjelpe forholdet ditt til å fungere for deg.

 

Fjern blokkeringene for kjærlighet, tillit & forpliktelse.

Lær hvordan du virkelig elsker en annen person og hvordan du lar dem elske deg tilbake, mens du fjerner blokker og hindringer som er overlevert til oss fra våre forfedre.
Når vi virkelig elsker oss selv, får vi neste nivå av opplysning.

LÆR DEG HVORDAN DU KAN HJELPE ANDRE SOM SLITER I SINE RELASJONER

Lær hvordan du virkelig kan hjelpe par til å få et godt forhold med ThetaHealing. Innholdet i dette kurset vil få deg til å først forstå deg selv, så hjelpe andre. 
 

Autumn Mood

Lær å elsk deg selv

Våre sjelevenner kjenner oss så godt på et åndelig nivå at du virkelig må lære å elske deg selv for å få dem til å fungere. Det er det Growing your Relationship-seminaret handler om. Dette seminaret er designet for å ta deg til neste trinn i forholdet ditt, i utviklingen din for å lære å bli en virtuell enhet.

 

Dette seminaret er ikke bare for par, men for alle som ønsker å utvikle et forhold, et intimt forhold, et partnerskap for å nå det høyeste potensialet. Å utvikle deg og dine relasjoner vil hjelpe deg med å bygge et sterkt partnerskap, bygge et sterkt fundament, holde forholdet ditt friskt og nytt, og er designet for å hjelpe forholdet ditt til å fungere for deg.

I timene vil du bli genuint kjent med deg selv og dine motivasjoner. Du vil lære å kjenne din sanne intuisjon som ledes av det du ønsker skal skje. Forstørr dine helbredende evner ved å helbrede forholdet ditt til deg selv og dine relasjoner. 

I denne levetiden er det meningen at vi skal oppnå nivåer av kjærlighet; kjærlighet til oss selv, kjærlighet selvfølgelig til Skaperen, kjærlighet til en betydelig annen, hvordan det er å virkelig elske familien din, elske vennene dine og elske verden. Vi må kunne mestre disse, men hvordan kan vi mestre disse hvis programmene våre som allerede er båret av oss sier at det er umulig

 

Lær hvordan du virkelig elsker en annen person og hvordan du lar dem elske deg tilbake, mens du fjerner blokker og hindringer som er overlevert til oss fra våre forfedre. Når vi virkelig elsker oss selv, får vi neste nivå av opplysning. Vil du vite hvordan du skal leve livet ditt uten å frykte kjærlighet? Uten skyld i forhold? Å bli elsket av din ledsager? Bli med på Growing your Relationships Seminar for å lære.

Enjoying Outdoor

Vil du vite hvordan du skal leve livet ditt uten å frykte kjærlighet?

Jeg blir med!
Velg din betalingsform som passer deg. 

 • Du og din betydelige

  5 200kr
   
  You and Your significant other /Du og din betydelige halvdel
   
  • Kurshefte & Diplom
 • Du og din betydelige

  1 300kr
  Hver måned
  You and Your significant other/ Du og din betydelige andre
  Gyldig i 6 måneder
  • Kurshefte & Diplom
 • Du og din betydelige

  2 035kr
  Hver måned
  You and Your significant other/ Du og din betydelige andre
  Gyldig i 3 måneder
  • Kurshefte & Diplom
bottom of page