top of page

Hallo

Jeg har viet mer enn tjue år av mitt liv til å støtte mennesker som deg – de som lever med arr fra barndomstraumer. Gjennom inngående arbeid og forståelse har jeg lært hvordan disse tidlige sårene kan forme oss, påvirke vår evne til å elske, og vår kraft til å leve et rikt og meningsfylt liv.

 

Arbeidet med å helbrede barndomstraumer er en reise mot å gjenvinne din indre styrke og kontroll over ditt liv. Disse traumene, ofte skjulte og uerkjente, kan infiltrere våre tanker og følelser, og skape en indre uro, følelser av tomhet, apati, og ensomhet. De kan lede oss inn i destruktive mønstre og en evig søken etter kjærlighet og aksept på de feil stedene.

kim.jpg

Som din klarsynte healer, intuitiv coach, og ThetaHealer, er mitt løfte til deg at vi sammen kan belyse og transformere disse mørke krokene av din sjel. Med tålmodighet, dyptgående forståelse, og de mest effektive verktøyene ved vår side, er helbredelse mulig. Noen sår lukker seg raskere enn vi tror, mens andre krever mer tid og dedikasjon. Alt avhenger av sårenes dybde og den tiden vi har levd med disse skjulte smertene.

 

Er du klar for å ta et skritt mot forandring? Er du klar til å hevde tilbake makten over ditt eget liv?

 

Dette er din invitasjon. Jeg står her, klar til å ledsage deg gjennom en reise av indre oppdagelse, for å konfrontere og arbeide gjennom dine traumer, og for å gi deg de nødvendige verktøyene for å bygge et liv hvor du ikke bare overlever, men blomstrer. Gjennom årene har jeg hatt æren av å være vitne til utallige menneskers transformasjoner, og nå er det din tur. La oss sammen ta skritt mot helbredelse, vekst, og en nyfødt glede i livet.

 

Fortiden trenger ikke definere din fremtid. La i dag være dagen du velger en annen vei – en vei mot en sterkere, mer selvbestemt utgave av deg selv. Jeg ser frem til å gå ved din side på denne reisen mot positive endringer i ditt liv.

 

Med varme og forståelse,

Kim Standal

kim.standahl1@gmail.com  MOBIL 90424117   

Image by Markus Spiske

Velkommen til
et helende skritt mot frihet fra barndomstraumer

Opplever du at traumer fra barndommen skygger for din glede og frihet i hverdagen? Du står ikke alene. Jeg, Kim Standal, er her for å veilede deg på veien mot heling og et liv fylt med større glede og mindre smerte. Med en dybde av personlig innsikt og profesjonell kunnskap, tilbyr jeg en unik sammensetning av healingmetoder og teknikker som har støttet mange på deres vei mot et lysere liv.

Prøv en time – Utforsk helbredelsesreisen sammen med meg  For å gi deg en følelse av hvordan vi kan jobbe sammen, tilbyr jeg en introduksjonstime pluss 15 ekstra minutter, totalt 75 minutter. Dette sikrer at vi har rikelig med tid for en dyp samtale og gir deg et innblikk i hvordan vårt terapeutiske samarbeid kan utvikle seg. Dette er en utmerket mulighet til å erfare dynamikken i vårt potensielle samarbeid og forstå hvordan jeg kan assistere deg i å nå dine mål.

Engasjer deg i din egen helingsprosess med våre pakkeløsninger For deg som er klar til å forplikte deg til din personlige vekst og heling, tilbyr jeg pakker som gir oss muligheten til å gå dypere og oppnå vedvarende forandring. Mine tilbud inkluderer:

  • 10-timers pakken: En dyptgående utforskning for varig transformasjon.

Ditt engasjement og aktive deltakelse i prosessen er avgjørende. Jeg vil veilede deg og tilby metodene, støtten, og verktøyene for din indre arbeid, men det er din innsats i de øvelsene og "hjemmeleksene" du får som virkelig vil katalysere din transformasjon. Dette er mer enn bare veiledning; det er en lærings- og bevisstgjøringsprosess som avdekker ditt sanne potensial.

  • 10-timers pakken med Kim

    12 000kr
    Verdi 19500 kr
    Gyldig i 24 måneder
    • Kartlegging og jeg legger opp en plan sammen med deg.

Sammen tar vi sikte på et resultat som resonnerer med deg og din unike situasjon. Jeg står klar til å veilede og støtte deg gjennom hvert skritt på veien. La oss begynne denne helbredelsesreisen sammen.

*Når du har valgt å ta skrittet mot en bedre forståelse og håndtering av din angst, er neste steg enkelt og fleksibelt. På samme side som du finner våre tilbud om "Kjøp din første time nå" og "Kjøp 10-timers pakken nå", vil du også finne tilgang til vår online kalender. Her kan du enkelt finne en tid som passer for deg. Det er viktig for oss at prosessen er så smidig og tilgjengelig som mulig, for å kunne møte dine behov og din hverdag på beste måte.

Finn din tid som passer deg

Så fort du har fullført registreringsprosessen, inkludert betaling og oppgitt ditt telefonnummer, vil du motta en bekreftelse på kjøpet samt datoen og tiden for vår avtale. Dette sikrer at alt er klart og forståelig fra starten av.

Bekreftelse og kommunikasjon

Jeg tar personlig ansvar for å sende deg en SMS for å bekrefte vår avtale. Dette lille, men viktige steget er med på å bygge en bro mellom oss og sikrer at vi er synkroniserte i forventningene til vårt første møte.

 

Fleksibilitet i møteformat

Når det kommer til selve timen, er det du som bestemmer formatet som passer deg best. Enten du foretrekker å snakke over telefonen eller ønsker et mer visuelt møte via Zoom, er begge alternativene tilgjengelige. Din komfort er vår prioritet, og vi tilpasser oss dine preferanser.

All informasjon du trenger, når du trenger den

Etter registrering og kjøp vil all relevant informasjon om hvordan du forbereder deg til vår time, inkludert tekniske detaljer for Zoom-møtet om nødvendig, bli sendt til deg. Vi sørger for at du har alt du trenger for en trygg og innholdsrik samtale, uansett hvor du befinner deg.

personlig kontakt

Kontakt meg gjerne hvis du har spørsmål

bottom of page