top of page
Image by Greg Rakozy

Mester kurs-World
Relations

THETAHEALING® kurs

​Dette er en MAGISK workshop som varer i 5 hele dager, hvor kjernen i kurset er å endre våre fordommer mot andre kulturer, religioner, og hudfarger. Vi tror ofte at vi ikke har fordommer, og de fleste blir overrasket over hvor mye som ligger i vårt DNA. 

 

Ps. sjekk ut videon lengre ned på siden. 

Hvordan oppdage våre fordommer?

 

kan komme fra de plutselige negative tankene om andre mennesker, eller vi har en "negative" følelser mot forskjellige land og kulturer. Det er noen land vi absolutt IKKE vil reise til, vi kjenner en motstand, en motstand som ligger i vår sjel. Disse ubevisste minner og tanker, tiltrekker seg konflikter internt og eksternt. Her blir vi bevisst på hvor mye vi har med oss ifra den kollektive bevisstheten og hva som ligger i vårt DNA.

 

Workshopen består i en reise i DNA og til Historiske minner (tidligere liv) som ligger i vår sjel. Vi forløser også gamle trossystemer og karma fra vår sjel, som holder oss tilbake fra og få det livet vi ønsker oss. 


Fordommer blokkerer for vår healende kjærlighetsenergi og klarsyn. Workshopen passer for deg som er fasinert over DNA, og hva vi har med oss fra våre forfedre, og våre tidligere liv.

Image by lilartsy

Hva du lærer på 5 dager

Workshopen vil bestå i å uføre "readinger" på andres liv- 
samt BONUS:
guide en annen elev ned i en indre reise tilbake i tid. (regresjonsterapi) Det er alltid en link til det som foregår nå i livet og det som ligger i vårt DNA. 


1.  Vi sjekker vår genetiske blodslinje 

2. Vi sjekker våre genetiske fiender 

3. Vi frigjør fordommer 

4. Vi frigjør fordommer fra våre forfedre 
5. Vi frigjør fordommer mot oss 

6. Vi frigjøre fordommer fra grupper, sekter, religiøse grupper osv. og visa versa. 

7. Vi ufører "reiser tilbake i tiden" , nåtid og framtid. 

Image by Tom Barrett
Image by Marissa Grootes

Facebook-gruppe
& praktisk informasjon

Alle som deltar på kurset vil bli lagt inn i en felles Privat Facebook-gruppe, så det er muligheter for oss å øve på hverandre etter kurset. Lydopptak av undervisningen blir lagt inn i denne felles gruppen. 

Bor du langt unna, Corona eller andre hindringer, la ikke det stoppe deg hvis du ønsker å delta. Workshopen kan kjøres online også.  

Kostpris:
Depositum 2000,- kr 
Restbeløp: 7000,- kr 

Totalt: 9000,- kr for 5 hele dager.  


For å delta på dette kurset må du ha gjennomført: Basic DNA, Advanced DNA, Dig deeper og You and the Creator. 

 Mester kurs-World Relations
 Mester kurs-World Relations
Medlemskapstilbud
19. mai 2024, 08:00
Live Online
bottom of page