Gullstripe-.jpg
Kopi av Uten navn (13).png

Grunnleggende ThetaHealing

Selvutvikling - Healing - Coaching - Manifestering

Gullstripe-.jpg

"Theta bringer balansen mellom kropp, sjel og sinn hjem igjen. Det handler om å harmonere med den du kom hit for å være."

- Anett Powell Wang
1.png

Det første halve året er fordelt på 14 online dager , basert på 4 grunnleggende og dype moduler

3.png

Det er  oppmøte 14 dager online-øvelser i nettrom, pluss livesendinger

2.png

halv-Året inkluderer lydfiler og opptak fra kurset, facebook grupper for hver modul.

nett øvelser mellom hvert oppmøte. 

Design uten navn (14).png

Det er kun plass til 20 deltagere per årsmodul - og vi jobber i par.

Velkommen til Grunnleggende ThetaHealing

I 1995 lanserte Vianna Stibal sitt trademark, ThetaHealing©. Etter en kreftdiagnose med dødsdommen som sa “du har tre måneder igjen å leve”, helbredet Vianna seg selv, og fjernet sin 22,9 cm store svulst, gjennom hjernebølge-frekvensen - Theta. 

Så sent som for under 100 år siden fant theta-bølgene veien til menneskelig kunnskap og bevissthet, dog er de urgamle som tiden selv. Theta-bølger sender oss tilbake til forfedre, inn i vårt genetiske, i dybden av sjelen, via skjebnen, gjennom dette livets lagrede minner, så vel som tidligere liv og inn i fremtiden - akkompagnert av det vi kaller “Guddommelig tid”. Mulighetene, potensialet, helbredelsene, manifesteringene og transformasjonene er tidløse, endeløse og himmelvide. 

 

Hvis vil lære en teknikk for å jobbe med energier - la det være denne. ThetaHealing vil forandre livet ditt for alltid! Teknikken er så enkel at den er perfekt. Den er altomfattende, fullpakket og uten mangler. Med ThetaHealing-teknikken vil lære (og dypt forstå) at ingenting er umulig. Ingenting. Alt, selv det som ikke engang fysisk eksisterer, kan bli skapt gjennom Theta-frekvensens universelle kraft. 

 

Hva skal til for å bli en sertifisert ThetaHealer og forandre verden - et menneske av gangen? 

 

Thetakoden, Norges ledende ThetaHealing workshops, utdanner og sertifiserer ThetaHealere med stolthet, ære, dedikasjon og bunnløs varm kjærlighet. 

 1. Grunnleggende - ThetaHealing

 2. Mesterprogram - ThetaHealing 

 

Grunnkurs og Mesterkurs inneholder noe fysisk oppmøte, samt online og livesendinger. 

NB. Manifesteringskurs  påspandert "Workshop & Få et liv du vil elske" Anbefales for optimalt utbytte av utdannelsen
Manifesteringskurset (online) 10 moduler som anbefales å ta i  eget tempo og helst over 10 mnd. for maks forståelse og integrering. Dette kurset er frivillig, det booster deg som person, og du får med gode metoder som kan konverteres til dine kunder. Du beholder tilgangen til kurset for 2 år. Muligheter med forlengelse. 

Hvem passer denne utdannelsen for?

Den spirituelle

1.png

Du vet at den åndelige, mentale og fysiske henger sammen i et holistisk kretsløp

Den søkende

2.png

Du søker endring og/eller økt kunnskap i din karriere som coach, terapeut eller healer

Den intuitive

4.png

Du vet eller føler noe du ikke alltid kan forklare, men har flere ganger fått det bekreftet

Den frihetslystne

Design uten navn (11).png

Du vil løse opp i dine blokkeringer som holder deg på stedet hvil og leve uten mangler

Manifestering

5.png

Du vil skape et liv du elsker og tjene ditt livs formål med den største glede og balanse

Bokeh.png
Dine klienter vil sjeldent vite annet å si enn “WOW” - og de vil gi aldri slipp på deg. "Jungeltelegrafen" i denne bransjen kommer til å sikre deg ventelister fullpakket med både nye og eksisterende klienter, og du får en jobb hvor du og din personlighet får blomstre -
hver eneste dag! 

Første halvår av Grunnleggende ThetaHealing

Hold deg fast, for dette er så spennende at det ikke finnes ord i mitt ordforråd. Vi går rett på sak og begynner med fremgangsmåten og aktiveringen av å nå Theta-tilstand i direkte kontakt med kraften som underbygger hele vårt univers. Her er det bare å nyte. Det er så nydelig å være der at ordet fantastisk får en ny betydning. Vi fokuserer dypt på bevisstgjøring av ulike energinivå, utvikle våre mediale evner, og å finne og å forstå våre underbevisste trossystemer og persepsjoner -  de som blokkerer både intuisjon, klarsyn, klarhørsel og optimale manifestasjoner. Men enda bedre, vi reprogrammerer det slik at blokkeringene og hindrene forsvinner - for alltid. Allerede her vil du kunne utføre både små og store mirakler, både i ditt eget og i andres liv.

 

Men det stopper ikke der. Vi trår inn i en ny fase og lærer “readinger”. Her finner vi de dype følelsesmessige blokkeringene og lærer å endre (og fjerne) vonde følelser og tanker - med øyeblikkelig effekt. Reading omhandler også det vi kaller for “intuitiv anatomi” - hvor du leser kroppens energisystemer og hvor energien blokkeres. Blokkeringene er ofte tegn på sykdom eller sykdom som kan manifesteres, og hvordan du løsner disse blokkeringene slik at energi får flyte fritt og helbrede allerede eksisterende eller kommende sykdomsforløp. (Det er helt rått!) 

 

Flere av metodene læres ved at deltagere jobber i par under de fysiske oppmøtene. Online-leksjonene holder fokus på deg og ditt indre, og krever derfor ikke fysisk oppmøte. Bonus: det blir mer effektivt, du sparer tid og reiseutgifter, samt overnatting om du ikke bor i nærheten.

 

Men vi er ikke ferdig helt enda. Gruppehealing! Ah, det er noe magisk over det ordet. Mestringsfølelsen av å helbrede et menneske er kolossal, men når du helbreder en hel gruppe (hvor alle går fra behandlingen som nye mennesker) - da føler du deg som selve skaperkraften selv. Det er gåsehudverdig. 

 

Healingen vi går i dybden av baseres på 8 ulike fabelaktig coaching-metoder. Her graver vi dypt ned i det underbevisste, oppdager skjulte (men ikke gjemte) underbevisste tanker, trossystemer og persepsjoner - som begrenser livet både fysisk og mentalt. Nede på dypet vil du lære å sortere og rense gamle fastlåste spor og mønstre av kaostanker, sjokk, traumer, fobier, angst, depresjoner, avhengigheter og frykter mm.  - alt dette uten å gjenoppleve de igjen. 

 

Sist, men definitivt ikke minst (husk at dette kun er første halvår av det første året) - vi lærer å lukke munnen til den indre destruktive og selvsaboterende stemmen, (den som tilsynelatende aldri før har kunnet kunsten av stillhet for indre ro). Hva er magien i dette? Det åpner opp blikket for et hav av nye muligheter og nye retninger - slik at hverken du, eller klienten din, hindres fra å nå sitt fulle og unike potensiale. 

 

Alt det ovennevnte blir behandlingsmetoder du kan tilby dine klienter. Herfra kan du virkelig hjelpe andre, for ikke å glemme deg selv. Du vil kunne løfte andres liv til nye nivåer. Du vil kunne sette ut intensjoner om at dine kunder snarlig vil manifestere “sitt fremtidige seg”, samt å transformere livets hverdager og å oppgradere deres mindset med “LovelyMindset” som raskt aktiverer frekvensene om å endelig få leve ut sitt drømmeliv - hva enn de drømmene er. 

 

Høres ikke dette helt fantastisk ut? Bare vent til neste halvår. Dette er det jeg gjør, hver eneste dag, og det blåser meg enda av banen hvor mye kraft  som ligger i å praktisere ThetaHealing. 

Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg

viktig å vite:
Andre halvår av Grunnleggende ThetaHealing settes det opp ekstra kurs i månedene mellom mesterkursene, disse er frivillige. du kan gå rett fra de 4 grunnleggende kursene til mesterkurs uten å måtte ta disse og visa versa, anbefaler deg uansett å ta disse "tilleggskursene" når du har anledning.

Hvis du føler for å vente med mesterkursene så er disse "tilleggskursene" her helt råe for deg som ønsker få en dypere forståelse av deg selv og dine kunder.  

Nå skal det hele ekspanderes. Vi skal lage sprengstoff av kruttet fra de første seks månedene, slik at alt vi praktiserer i ThetaHealing foregår uanstrengt, og kan overføres til både din business, dine relasjoner, din helse, din økonomi og din virkelighet - ikke minst, ditt eget liv. 

 

Fra både tidligere liv, fra dette livet, fra foreldre og omsorgspersoner, samt fra forfedre, sjelen og vår genetikk - ligger det spesifikke begrensninger som overbeviser oss om at ordet “umulig” faktisk eksisterer. Du vil se og føle, og definitivt tro, at det umulige kun er en illusjon. Det finnes ingen begrensninger. Dog har vår logiske hjerne koblet sammen systemer som har en usedvanlig overbevisende effekt om at “jo, noen ting er faktisk umulig”. Vi snakker da ikke om å trosse naturlover, som f.eks å kaste seg utfor et 100 meter høyt stup og fly (selv om du med lukkede øyne kan fly hvor enn du vil) - vi snakker om mulighetene på dette fysiske planet - i selve livet - og de er endeløse.

 

Vi går virkelig inn i dybden av oss selv og reprogrammerer og redesigner vår egen underbevissthet slik at det vi opplever i vårt eget liv - utelukkende svever på oppnådde drømmer og suksessen vi ønsker oss i livet. 

 

Til nå har du fått kjenne på en dyp spirituell oppvåkning og opplysthet (enlightenment). Selve bevisstgjøringen av Selvet og en direkte kontakt med universets skaperkraft. Den kontakten som forteller deg at du vet at det finnes mer mellom himmel og jord - og at du faktisk ER selve universet, på din egen individuelle sjelereise. Du er én, men allikevel alt. 

 

Vi fokuserer nøye på selvrefleksjon, på følelser, tanker og mindset. Denne prosessen stålsetter deg og gjør deg klar for stor suksess og de endringene du selv ønsker å se bli manifestert i ditt eget liv. 

 

Penger... Penger, penger, penger. Et av de mest bregensende trossystemene og persepsjonene vi har er basert på pengefrykt, eller falsk tro om hva penger faktisk er. Enkelt og greit, vi fjerner alt som blokkerer pengeflyt inn i livet og i inn egen karriere. 

 

Kanskje det kuleste med dette halvåret er at for hvert trinn vi går igjennom oppgraderes du fra det du forrige trinnet du var på. Hver steg fletter inn nye mindset og nye programmer i underbevisstheten. Du vil stadig oppleve å se livet med et nytt sett med øyne, og du vil bli så overrasket over prosessen at du ikke kan gjøre annet enn å ta seiersdanser på veien. Ofte hører jeg “jeg lurer på om universet tuller med meg, er det virkelig så enkelt?” (Ja, det er like enkelt som å sykle - som når du har lært hvordan pedalen, bremsen, giret, styret og fremdriften henger sammen.).

 

Ikke minst får du en rå bevisstgjøring rundt tankens kraft og de ulike tankeprosessene; barne-mindset, voksen-mindset og modent mindset. 

 

Egenutviklingen din vil være til å både se, føle, høre og ta på. Den “Guddommelige tiden” vil vise deg dine skjebne-tidspunkter og manifesteringer - en så klar og tydelig beskjed fra skaperkraften at du uten tvil vil løftes i ditt liv. Det vil vise deg ditt fulle potensiale, din mening med dette livet og uunngåelig vekke dine mediale evner. 

 

Tilstedeværelse i det eneste som er ekte, selve nuet, blir din hverdag. Du frigjør fastlåste spor som holder deg i fortvilelsen fra fortiden og engsteligheten for fremtiden - hvilket skaper en indre ro menneskeheten sjeldent føler i dag. Vi er individer - det betyr udelbare. Kroppen, sinnet og sjelen henger sammen i et helhetlig kretsløp, og du vil tydelig se i hvilken del av kretsløpet du kritiserer deg selv, så kalt selvmobbing (noen ganger er det selvhat), hindrer deg selv og setter din egen stopper for livet du drømmer om å leve. Men best av alt - du får fjernet alt sammen, slik at du med åpne armer og et åpent hjerte, mottar alt du ønsker deg.

 

Det siste halvåret er det jeg kaller for et menneskelig hamskifte. Du transformers som en kokong blir til en sommerfugl, og du vil flakse avgårde i et vakkert fargespekter, med et overblikk, full kontroll og full tillit og aksept til enhver prosess av livet. Visste du at jorden, selve naturen, kommuniserer med oss mennesker? Og at grunnen til at vi hverken hører trærne, gresset, vinden eller blomstene er fordi vi ikke vet hvordan vi skal lytte? Det ligger i vår natur å kommunisere med naturen. Om jeg skal si det selv, så finnes det lite kulere enn å connecte og kommunisere med et tre, gresstråene under fingerspissene på sommeren, snøkrystallene på vinteren eller de “usynlige” energiene som til enhver tid flyr rundt i luften. Jaggu lærer du det også.

Gullstripe-.jpg

Da jeg hørte ordet ThetaHealing for fire år siden visste jeg intuitivt at det var noe jeg ville lære meg. Jeg visste ikke noe om det på forhånd, og var veldig spent på det jeg skulle lære - og om jeg ville få det til. Det var gøy å lære og enda gøyere jo mer jeg lærte. ThetaHealing har gitt meg den største veksten og de største endringene i mitt liv. Det er en glede å hjelpe andre, se følelser endres og å se andre få troen på seg selv. Anett er en varm, dyktig og fantastisk lærer. Hun er tydelig og en god veiviser. Kunnskapen deler hun på en flott måte. Ofte blir det både smil og latter. Hun gir av seg selv og etter kurset sitter jeg igjen med fine minner, nye vennskap og gode følelser. Kursene har hjulpet meg til å vokse på så mange områder. Jeg har likt alle kursene. Gleder meg til å lære mer!

Tusen takk Anett for den du er og alt du gir. Det er en glede å ha deg som lærer!

 

-Turid Aakvik, Drammen, tlf: 90663972

5.png
4.png

ThetaHealing virker på meg på alle nivåer av eksistens: fysisk, emosjonell, åndelig og mentalt. Theta fjerner blokker og hindringer som hindrer det fulle potensialet i livet. Jeg liker å lære hvordan kan jeg helbreder andre mennesker. Healing gjør det mulig å aktivere de overnaturlige sansene clairvoyance, clairaudiente. Anett Powell Wang har mye kunnskap og praksis i helbredelse. Hun kommuniserer og lærer lett bort kunnskap og ferdigheter. Hun er diskret, selv-kontrollert, snill og behandler alle med respekt. Hun er en godt kvalifisert instruktør, og kursene i Thetahealing underviser hun så det blir forståelig og interessant, og du kan føle deg trygg. Etter kursene vet jeg hvordan det føles å ha egenverd og ha en plan for fremtiden, og jeg tar selv imot klienter etter masterprogrammet.

 

- Ela Maria Siemieniec

Du fikk meg igang Anett. Tusen takk for det! Etter kursene er angsten helt borte. Jeg kjenner ro, og kjenner jeg uro - så spør jeg meg selv hva det dreier seg om og sletter de tankene eller minnene som har med uroen å gjøre.

Utrolig befriende, nesten så jeg gråter. Det å ha grupper på Facebook så vi får øvd sammen, og at vi er her for hverandre har hjulpet utrolig mye. Jeg ble så begeistret for det jeg lærte hos Anett at det her måtte jeg ut å lære og opplyse andre om - at det finnes gode og effektive metoder for endring av vonde følelser. I dag holder jeg selv ThetaHealing-kurs og tar imot mine egne klienter.

 

-Evelyn Floan, Lille Alven: 95368771

7.png
Image by Greg Rakozy

Jeg likte å lære om mine dypeste følelser og at jeg kunne leve uten frykt og andre nedtrykte følelser som hindret meg i å leve det livet jeg ville leve. Teknikker som bare fikk meg i et med alt som er og coaching i samtale, mentaltrening, innsikten i meg selv og andre, følelser som ble forløst og raskt forsvant osv. Jeg ser hva det har gjort for mine klienter, så med ydmykhet og glede av å se at metakognetiv- coaching virker, undring over at det de kom for er borte, at det kunne være så enkelt, se glede og livsmot som er tilbake i klienten.

 

Jeg har aldri møtt et så kjærlig menneske noen gang. Og måten Anett jobber på ovenfor om det er klienter eller elever er en sjelden vare. Hun ser deg, tester deg, hjelper deg om du er en av hennes elever.

Hun er tydelig og bestemt og fleksibel. Medfølende, imøtekommende på en trygg og omsorgsfull måte. Ærlig og rett frem og det liker jeg. Jeg tør påstå at Anett Powell Wang er den dyktigste jeg vet om. Hun løfter deg til å bli mer av deg. Og følger deg på veien med kjærlighet og ydmykhet. Takk for tryggheten du gav meg til å bli mer av meg og er glad du har beriket mitt liv og for at du er en del av det.

Jeg fikk mitt Intuitive anatomi kurs som jeg følte jeg trengte og mange flere har det blitt. Jeg føler at Thetahealing har fått livet mitt på plass, jeg vokser til den jeg vil være, og med kjærlighet og glede kunne hjelpe andre til å bli Thetahealer eller bare gi behandling i Theta. Dette er det som har vært mine største forandringer på alle områder av livet mitt. Veldig takknemlig for at Anett slik at jeg kunne få muligheten til å lære meg disse fantastiske teknikkene i Theta og forandre så mye i livet mitt.

 

- Marit Uglehus, Larvik, tlf: 93664410

Gullstripe-.jpg

Detaljert oversikt 

rosa marmor (1).png
 • Aktivering og utvikling av mediale, klarsynte og klarhørte evner

 • De 5 hjernebølgene: Alpha, Beta, Delta, Gamma og Theta

 • Aktivering av din indre og dype intuisjon

 • ThetaHealing®-teknikken og Theta-tilstand som i direkte kontakt med skaperkraften

 • Energetisk skanning av menneskekroppen, intuitiv anatomi, for energiske blokkeringer og sykdom

 • Theta-veien - din klarsynte hjernebølge

 • Spirituell kontakt og readinger

 • Sjelereise og hjertehealing

 • Visualiseringens kraft og metal utvikling

 • Healing gjennom skaperkraften

 • De 7 eksistensnivåene

 • Etiske retningslinjer for deltakere og utøvere

 • Høyne og ekspander dine frekvenser

 • En reise inn i tidligere liv (regresjon) og å forløse karma

 • ​​Forståelse av den kollektive bevisstheten. Du kom hit for en grunn - hva er meningen med ditt liv?

 • Trossystemer fra genetisk arv

 • 8 coacing-metoder for å finne årsaken til problemer

 • Programmerer nye “Lovelymindset”, du får tusenvis av de(!)

 • Du lærer å forløse vonde følelser

 • Reprogrammere penge-mindset og økonomisk flyt i din karriere

 • Healing av dyr og deres eiere

 • Energipsykologi

 • Elsk din kropp - bli kvitt uvaner

 • Din relasjon med jorden, naturen og tankens kraft

 • Hvordan hjelpe deg selv og andre med å tiltrekke seg sin sjelevenn

 • Energibevissthet og energihealing

 • Sjelereise, sjelekontakt, sjelevenn og dyp sjelehealing

 • Gruppehealing

 • Muskeltesting

 • Hvordan spørre og få svar fra kilden (guiding og beskjeder)

 • Suksessfull manifestering

 • Skill mellom egne og andres følelser og energi

 • Forstå din egen utvikling og dine unike styrker

 • Lær hvordan du forandrer din virkelighet ved å endre tro og følelser

 • Hvordan identifisere og umiddelbart endre/erstatte begrensende tanker, følelser, reaksjons- og handlingsmønstre

 • Guddommelig tid (Divine timing)

Hvilken arbeidstittel får du?

Coaching, healing og veiledning er ingen beskyttet tittel så det er litt opp til deg hva du kaller det.

 

Mange velger tittelen "ThetaHealer" da brandet er svært anerkjent over store deler av verden. Andre velger å kalle seg "Theta-Coach", "Spirituell Coach", "Mentor", "Mind-Transformator", "Livsveileder", "Livs-Coach", "Medium", "Meta-Coach" osv. Nåværende terapeuter velger som oftest å dra kunnskapen inn i egen business.

Kopi av Uten navn (7).png

Høres dette året interessant ut? Kan det være noe for deg?  

Jeg gleder meg til å høre fra deg. - Anett

Sertifisering, priser og veien videre

Etter gjennomført år av Grunnleggende ThetaHealing blir du sertifisert ThetaHealer og får hele 4 ulike sertifiseringer fra “Think-Instituttet”:​

 1. Basic DNA ©

 2. Advanced DNA ©

 3. Dig Deeper ©

 4. You and the Creator©

  TILEGGSKURS som kjøres mellom Mesterkursene, tas når du ønsker det, de 
  gir også sertifisering. 

 5. Game of Life ©

 6. Your inner circle ©

 7. Manifest & abudance ©

 8. You and sificnicant other ©

 9. You and the Earth ©

 10. Rythm ©)

Du får også et diplom fra Thetakoden - Norges ledende ThetaHealing-Workshops etter gjennomført grunnleggende, tileggskurs og mesterkursen:​​

 1. Thetakoder og metakognitiv Coaching ©

Dette er en magisk investering i eget liv, egen helse, egne oppfylte drømmer og en business, hvor kundene som kommer raskere enn du kan si "GOD INVESTERING". Kan det settes en prislapp på det?

ThetaKoden har et solid og sterkt Team i ryggen. "Veien videre" omhandler dirkete kontakt til dyktige mennesker som kan hjelpe deg videre - om du ønsker det.

 • Hjemmeside (webdesigner)

 • Lege

 • Skribent/Tekstforfatter

 • Digital markedsfører

 • Sosiale Medier

 • Strategiveiledning

 • Fotograf 

 • Videograf

 • Grafisk designer (visittkort, logo etc)

 • Kommunikasjonsrådgiver

 • Økonomiskrådgiver

 • Kosthold

 • Helse/trening