top of page

Hallo

Anett-Kristin  hjelper deg med å løse dine utfordringer med nære relasjoner!  

 

Har du noen nære relasjoner du synes er vanskelig? Venner, kollegaer, søsken, mor/datter forhold eller andre familierelasjoner?  

 

Hei jeg heter Anett-Kristin og hjelper deg med å rydde i tanker og følelser slik at du står stødigere i deg selv i møte med relasjonen. Når vi rydder i tanker og følelser og går i dybden får vi innsikt og en større forståelse av utfordringen og rotårsaken til problemet. 

 

Anett-Kristin.jpg

For å ha det godt med seg selv trenger man å rydde i nære relasjoner. Hvem er bra for deg og ikke. Kanskje innebærer det at du må kutte kontakten med vedkommende for å ha det godt med deg selv, da kan det oppstå følelser som vi trenger å forløse. Kanskje ligger det et mønster som går tilbake i generasjoner. 

Ved hjelp av relevante spørsmål belyser vi det indre landskap slik at vi kommer innover til rotårsaken og har mulighet til å forløse de vonde og vanskelige følelsene. 

Anett-Kristin

post@hjerteromsgalleriet.no

Image by Jacek Dylag

Informasjon om

konsultasjon booking

Prøv en time og se hvordan det er å jobbe med meg. Jeg gir deg 15 minutter gratis slik at en første timen hos meg blir 75 minutter. 
 
Enkelt time 60 min. Kr. 1.500 

Pakkepris m/thetahealing:
6 timer fordelt over 4 møter a´90 minutter Kr. 6.000,- 
forgår over ca 2 -3 måneder etter hvordan vi legger opp møtene.  
 
Møtene foregår online. 

bottom of page