top of page
Image by Lesly Juarez

Intuitive anatomy

ThetaHealing® nivå 2. Mester kurs

Få tilgang til et vell av ubegrenset intuisjon og utvide dine helbredende evner.

Varighet:3 uker (15 dager)

ThetaHealing®

intuitiv anatomi

 

Intuitive Anatomy Seminar er en grundig oppdagelsesreise som tar ThetaHealing® Practitioners gjennom Body Intuitive, slik at de intimt og intuitivt kan møte organene og systemene. Studenten vil oppdage følelsene og troen som er iboende i kroppen. Dette seminaret tilbyr helbredelse til kroppens systemer gjennom frigjøring av akkumulerte energiske følelser. Deretter utforsker vi troen som holdes i hvert system og deres forhold til fysisk "dis-ease". Studentene har god tid til selvhelbredelse og samarbeider med andre seminarmedlemmer for å fjerne begrensende tro. Dette er seminaret for de seriøse ThetaHealing Utøvere som ønsker å bli svært dyktige til å skanne og helbrede i den fysiske kroppen ved hjelp av ThetaHealing Technique.

 

I det intuitive anatomi seminaret veileder ThetaHealing instruktøren studenten til å:

  • Lær magien i menneskekroppen

  • Lær at sykdom og lidelser går hånd i hånd med følelser.

  • Kom til erkjennelsen av at følelser er signaler om at kroppen er ute av balanse.

  • Oppdag nye emosjonelle programmer og tro som er knyttet til hvert kropps system.

  • Forstå hvor mye plass som tas opp i kroppens organer av negative følelser.

  • Møt og kjenn den spesifikke troen som følger med sykdommer.

  • Øv deg på å se inn i kroppen med kropps skanninger/avlesning. 
     

Jo klarere studentene blir, jo lettere er det for dem å jobbe med sine kunder, og seg selv. I hvert system vil studenten møte følelser, utfordringer og problemer som de har hatt i svært lang tid.

 

Dette seminaret er designet fra Skaperen til å utvikle  healere.

Vennskapene som kommer ut av dette seminaret kan være for alltid.

 

Seminaret inkluderer: ThetaHealing intuitiv anatomi kurshefte og Intuitiv anatomi PDF bok online for kurs. 

 

Dette seminaret er et 3 ukers seminar. Det tilbys vanligvis 5 dager på og deretter 2 dager fri i 3 uker.

Forutsetninger: Grunnleggende DNA, Avansert DNAGrav dypereDu og Skaperen

*Uttalelsene på dette nettstedet og klassen er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom. Denne informasjonen er gitt strengt for pedagogiske formål. Informasjonen på dette nettstedet skal på ingen måte betraktes som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av legen din eller annet helsepersonell.

Image by lilartsy

Capture the Beauty inside the body

Det mest intensive, effektive og overlegne kurset for selvhelbredelse


The Intuitive Anatomy Course er det mest omfattende ThetaHealing®-kurset, og er  perfekt komplimentert til andre healingsmodaliteter. Du vil kunne forbedre din helbredende praksis ytterligere, og få uvurderlig kunnskap om de ulike systemene i kroppen. En unik og virkelig livsendrende reise - healing seminar, selvutviklingsverksted og intuisjonstrening alt i ett kurs.

Image by Jared Rice
Image by Priscilla Du Preez 🇨🇦

Fornye

En helt ny kropp hvert 7. år

På det fysiske nivået gjenoppfinner du deg selv hele tiden. Kroppen din erstatter hudcellene dine en gang i måneden, skjelettet hver tredje måned, og leveren og DNA hver sjette uke. Følelsene dine endrer seg også konstant med hver tanke, interaksjon og omstendighet som utspiller seg i sinnet og miljøet ditt

Psykisk

Øk og forbered dine intuitive og klarsynte evner

Det er også øvelser for å hjelpe en å lære dømmekraft når man arbeider med guider og, en sterkere forbedring til manifestasjonslovene, gjøre fremtidige avlesninger, balansere serotonin- og noradrenalinnivåer, frigjøre tungmetaller og stråling, sjelevenner, manifestere, frigjøre fobier, angst og protokoller for å helbrede et stort utvalg av tilstander og sykdommer mens du arbeider med Skaperen.

Hver sykdom bærer med seg følelses frekvenser.

Image by Arthur Ogleznev
Image by Simon Maage

Utvikle ​

Møt hvert system i menneskekroppen over 15 intensive dager

Hver dag gjennom hele kurset er det treningsøkter for å skanne kroppen og dens systemer. møte og kommunisere med organene; jobbe med og frigjøre troen de har; deretter være vitne til med stor klarhet når Skaperen helbreder en "sykdom" og intuitivt veileder en om ulike midler for å støtte kroppens egen helbredende evne. Etter hvert som beinene blir helbredet, så er ens spørsmål om støtte og styrke.

 

Etter hvert som fordøyelsessystemet og det seksuelle systemet blir ryddet opp, blir alle dyptliggende traumer eller overgrep healet. Når nervesystemet jobbes med, gjenopprettes blokker angående kommunikasjon og tilkobling til omverdenen - slik at du kan motta og svare på sannheter uten frykt. Huden omhandler skjønnhet og egenverdi, og øynene omhandler programmer av ego. Møt nyrene og sykdommene som er forbundet med dem, og hils på leveren og dens problemer med sinne og harme. Lær de følelsesmessige mønstrene som lar sopp, candida og parasitter trives. Og utforske de endokrine, luftveiene og sirkulasjonssystemene, hjernen, ørene, musklene og mer.

Helbrede

Din mulighet for selvhelbredelse og personlig utvikling

Det vil radikalt styrke, endre og katapulere livet ditt på alle nivåer! I løpet av dette kurset vil du lære hvordan du bruker intuitiv anatomi for å utdype din kunnskap og personlige vekst. Elevene har god tid til selvhelbredelse og samarbeider med andre klassemedlemmer for å fjerne begrensende tro.

 

Du vil bruke hver dag på å rydde opp i all din tro, problemer og følelser. Dette er klassen for seriøse ThetaHealing®-utøvere som ønsker å bli svært dyktige til å skanne og helbrede i den fysiske kroppen ved å bruke ThetaHealing®. Denne timen tilbyr praktisk informasjon om fysisk anatomi med filmer som vises hver dag.

Image by Priscilla Du Preez 🇨🇦

Mestre ThetaHealing®-teknikken. Bli med oss ​​på et livsendrende 15 dagers kurs med selvoppdagelse og transformasjon. Ta en reise gjennom kroppens systemer, hvor du vil utvikle evnen til intuitivt å se og høre hvert organ.
Oppdag følelsene og troen som er iboende i kroppen, så vel som de som kan føre til fysisk sykdom. Når du slipper og løser begrensende tro, følelser og traumer, blir du en klarere kanal for å jobbe med dine klienter og deg selv, gjennom Skaperen av alt som er. Akselererer kvanteheling på hvert system og organ i kroppen.

Intuitive anatomy
Intuitive anatomy
13. nov. 2023, 09:00
Live Online
bottom of page