top of page
Image by Lee  Campbell

LYDFILER BUTIKK

Healende Lydfiler 

Lytt deg til et bedre liv, en bedre hverdag og få harmoni!

Lukk øynene

og forestill deg at

du er fri fra vonde følelser, saboterende begrensende  tanker, fri fra frykten for hva andre tenker om deg,  fri fra PTSD, fri fra fobier, hvem er du da? Hva slags potensiale viser seg for deg da tror du, uten energi-følelses blokkeringer fra fortiden?

Tenk om du kunne tenke på et vondt minne, uten at følelsene dukker fram? Følelser har energi, denne energien kan endres i løpet av sekunder.  Jeg tar med fra der du er til dit du ønsker å være - her og nå!

 

Dette er lydfiler fylt med energi! De er designet av meg, Anett, basert på iøynefallende resultater etter å ha hjulpet tusenvis av klienter.

Her får du utsøkt bevisstgjøring, energi-clearing og en haug av nye "LovelyMindset" som synker rett ned i din underbevissthet  - slik at den blir programmert med nye trossprogrammer og affirmasjoner som løfter ditt liv til nye høyder av selvfølelse.


Jeg anbefaler å lytte hver eneste dag i 30 dager, helt til du merker en forskjell i ditt følelsesregister. 

Lydfilene er en blanding av bevisstgjøring, meditasjon, LovelyMindset og energiclearing.  Det er samme pris på lydfilene,  499,-kr.  De varer ifra ca. 1 til 3 timer.   

"Finn din plan" ligger under her som en gratis  lydfil til deg.

 

Anett:-)

Du finner meg også på YouTube :-)

  • Youtube
    bottom of page