top of page
Image by Ravi Pinisetti

GRATIS 4 DAGERS KURS 

STARTER 5 JULI 2024

 MANIFESTERING & THETAHEALING

Kjærlighet-Jobb-Reiser-Kreativitet-Spiritualitet-Helse-Overflod-Suksess 

Velkommen til
Transformasjonens Reise! 

Er du klar for en reise som vil forandre ditt liv? Vårt kommende råe kurs er nøkkelen til å låse opp ditt fulle potensial og skape en positiv forandring i alle aspekter av livet ditt. La meg gi deg noen grunner til hvorfor dette kurset  kan være den forandringen du har ventet på:

1. ThetaHealing: Lær er en kraftig meditasjonsteknikk som gir deg muligheten til å forandre dine egne tankemønstre og skape dyp helbredelse på både det fysiske og følelsesmessige nivået.

2. Manifestasjon: Lær hvordan du kan sette klare mål og manifestere ønskene dine ved å forstå de dype prinsippene bak manifestasjonsteknikker.

Det er en invitasjon til til deg så du kan ta kontroll over ditt eget liv og skape den fremtiden du fortjener. Gi deg selv gaven av personlig vekst og empowerment.

Klar for forandring? Meld deg på kurset nå og begynn reisen mot å få et liv du elsker og ditt beste jeg!

 

Velkommen til verdens RÅESTE Transformasjons Reise! 🌟


Anett Powell Wang

1 ÅNDELIG:

har du en interesse og tiltrekning til alle  SPIRITUELT ting; meditasjon, krystaller, engler, yoga og alt mulig av velvære. du VET at det finnes en energi som går igjennom alt som er. 

2 DITT KALL:

Det kan hende du allerede er COACH, TERAPEUT, Kinesiolog, eller ENERGY HEALER men du føler fortsatt at noe mangler.

3 MANIFESTERING:

Du ønsker å skape et RIKELIG LIV mens du gir hjelp til andre, og utrykker din STØRSTE INSPIRASJON, GLEDE og jobbe fra hjertet, den mest kraftfulle måten.

4 MER FRIHET:

men du føler deg uinspirert og jobber hardt i en jobb som du mister energi av, den lyser deg ikke opp. FØLER DU sitter fast uten klarhet om FRAMTIDEN DIN.REGISTRER DEG HER for et gratis 4 dagers  Manifestering & ThetaHealing kurs 

Hvem passer dette kurset for? 

Som drømmer om å Manifestere en vakker Business og et liv du elsker

Start din reise her!

De som søker personlig vekst:

 • Er du nysgjerrig på å utforske ditt indre potensial?

 • Ønsker du å oppnå mer balanse og indre harmoni?

Image by Jeremy Bishop
Wellness Coach

Den spirituelle

Du vet at den åndelige, mentale og fysiske henger sammen i et holistisk kretsløp

Wellness Coach

Coacher, Healere og terapeuter:

 • Er du en Coach, healer eller terapeut som ønsker å utvide dine verktøy for å støtte klienter?

 • Vil du lære innovative tilnærminger for å hjelpe andre med deres utfordringer?

Spirituelle søkere:

 • Tror du på det spirituelle og universelle, og ønsker å koble deg til denne kraften?

 • Leter du etter dypere forståelse av åndelighet og energiarbeid?

Image by Content Pixie
Image by Josh Applegate

De som ønsker å manifestere endringer:

 • Drømmer du om å skape positive endringer i livet ditt?

 • Vil du lære manifestasjonsteknikker som fungerer?

Individuelle som søker helbredelse:

 • Opplever du fysiske eller emosjonelle utfordringer?

 • Ønsker du å utforske helbredelsesmetoder som går utover det konvensjonelle?

Image by Carli Jeen
Image by Content Pixie

De som vil utvikle intuisjon:

 • Tror du på din egen intuisjon og ønsker å styrke denne evnen?

 • Vil du lære å koble deg til ditt indre veiledningssystem?

Mange mennesker opplever daglig utfordringer, enten det er følelsesmessig uro, fysiske plager eller mentale hindringer. Noen strever med å manifestere det de ønsker i livet, mens andre kanskje føler seg forvirret om veien videre. Angst, usikkerhet og følelsen av å være låst fast kan være overveldende. Kurset er nøkkelen til å åpne døren til personlig transformasjon og positiv endring.

 

Vi tilbyr en unik tilnærming som kombinerer Thetahealing, manifestasjonsteknikker og coaching.
Dette kurset er utformet for å gi deg de verktøyene du trenger for å bryte det fri fra mentale begrensninger og begynne å skape et liv du elsker.

1. Thetahealing - Energihealing for sinn og kropp:

Lær kraften i Theta-hjernebølgen for å frigjøre blokkeringer og fremme helbredelse.

Utforsk teknikker for å forandre negative tankemønstre og erstatte dem med positiv energi.

2. Manifestasjon - Skap ditt ønskeliv:

Forstå prinsippene bak manifestasjon og hvordan du kan bruke dem til din fordel.

Lær å sette klare mål og tiltrekke deg det du ønsker ved å bruke kraften i positiv tanke.

3. Intuitiv Coaching - Koble deg til din indre visdom:

Utvikle din intuisjon for å få veiledning i livsbeslutninger.
 

Lær å forstå hva som er din sannhet og usannheter og få innsikt i dine egne utfordringer.

Dette kurset  er en reise mot selvoppdagelse og empowerment. Gjennom en kombinasjon av teori og praktiske øvelser vil deltakerne få verktøyene de trenger for å transformere sine liv på en dyp og varig måte.

Velkommen til kurset som vil endre ditt syn på hva som er mulig og sette deg på stien til personlig vekst og lykke!

Meditation

"Dette kurset er for deg som søker dyp personlig vekst og ønsker å mestre manifestasjon, navigere i tankens flyt og utforske transformative energihealingsteknikker.

I dette kurset vil du lære
HVORFOR DU IKKE HAR DET LIVET DU ELSKER OG HVA SOM SKAL TIL MED kraftige manifestasjonsteknikker, thetahealing for helbredelse, endring av trossystemer for et positivt mindset, samt en berikende theta meditasjonsteknikk. Bli med på 4 dager med meg for å få en stor og magisk "smakebit" på utdannelsen og start din reise mot selvoppdagelse og vekst!" 

Yellow Curtain_edited.jpg
anett om meg bilde_edited_edited.jpg

Hei,
jeg er Anett Powell Wang, og jeg elsker å være din veileder på veien til positive forandringer!

Hei, jeg er Anett Powell Wang, og jeg elsker å være din veileder på veien til positive forandringer!

Velkommen til Thetakoden, et sted hvor transformasjon skjer. Med over 20 års dedikasjon har jeg hjulpet mennesker som deg med å finne veien til et bedre liv. Uansett hvor du er i livet ditt, er jeg her for å støtte deg.

Jeg er grunnleggeren og eieren bak Thetakoden. Med min erfaring og lidenskap for å hjelpe mennesker har jeg undervist i Thetahealing og manifestasjon siden 2008, og sett utrolige transformasjoner skje.

Hvorfor gjør jeg dette?

Enkelt - fordi jeg brenner for å hjelpe deg til å hjelpe deg selv og andre. Som gründer og eier av Thetakoden, har jeg den høyeste graden i ThetaHealing, Master, og tilbyr en hel utdannelse for de som ønsker raske og effektive resultater. jeg drømmer om vise og lære bort raske metoder for å kunne forandre sitt liv gjennom Theta og endring av trossystemer. jeg elsker å se mine kunder få raske resultater, om det er bedre helse, få bevissthet i sine egne følelser og transformere de, og få sine drømmer oppfylt. 


Min egen reise startet for mange år siden  med en dyp intuisjon og klarsyn som lenge ble holdt tilbake av frykt for å virke gal eller si noe feil. Et vendepunkt kom da jeg ba om hjelp til å utvikle  min intuisjon og bruke den til noe nyttig, til å hjelpe andre uten redsel for å dumme meg ut. Den reisen har ledet meg til å forstå, utvikle og dele mine ferdigheter. Dette er ikke bare en jobb for meg – det er en lidenskap. Min visjon er å nå ut til over 1000vis av mennesker, dele Theta-kunnskapen og gi dem verktøyene de trenger for å transformere sine liv, til å vekke opp deres potensiale.


En ting jeg kan love deg er at i dette kommende 4 dagers kurset vil jeg ikke holde noe tilbake. Jeg er her for å dele kunnskap og sammen skal vi jobbe mot dine drømmer.

Jeg har selv hatt mine kamper med fysiske smerter og utmattelse. Denne kampen motiverte meg til å utforske selvutvikling på en dypere måte. Gjennom egne erfaringer har jeg forstått kompleksiteten av mentale blokkeringer, og jeg er her for å hjelpe deg med å utvikle selv innsikt og bistå andre på veien til selv forbedring. 

Jeg har lært av mestere som Vianna Stibal, Donal Neal Walsh, John Assaraf fra "The Secret", Bob Proctor, Gregg Braden, Alberto Villodo, Gry Sinding, Inspirio, Awesm, Marie Forleo, og mange andre.  Denne erfaringen har formet meg både som lærer og som et medmenneske som forstår og som har mye å dele. 

Hva tilbyr jeg? Mer enn en tittel som Thetahealing Master, tilbyr jeg veiledning basert på en mangfoldig kompetanse innen healing, hypnose, karriereveiledning, kinesiologi, regresjon, NLP, Coaching og manifestasjon. Jeg deler mine seire, mine feil og alt i mellom, fordi jeg tror på den menneskelige reisen mot personlig utvikling.

Når du velger Thetakoden, velger du mer enn en utdanning. Du velger en reise med en mentor som forstår både det følsomme og det analytiske. Sammen skal vi skape en vei for din vekst, for å hjelpe deg selv og andre. Til å få et liv du elsker!

Registrer deg på vårt PÅSPANDERTE Manifestering & ThetaHealing kurs som varer i hele 4 dager, 4 dager med magi og selvutvikling. Ollllaaallla det er rått det du får her.
Som Sandra Lyng sier "Det funker som bare fae...."
Så la oss starte reisen sammen mot positive forandringer. Jeg deler ikke bare teori, men erfaringene mine og kunnskapen min - de tingene du ikke kan lese deg til, men som er erfaringsbasert.

Jeg vet hvor verdifull kunnskapen om theta-hjernebølgen er, og jeg er her for å lære deg fordelene på en forståelig måte. Det handler om å hoppe over feilene sammen og skape en vei for din personlige vekst.

 

Velkommen til et lærerikt eventyr!

Anett Powell Wang

Image by rosario janza

Hva kursdeltakere
sier om utdannelsen

Da jeg hørte ordet ThetaHealing for fire år siden visste jeg intuitivt at det var noe jeg ville lære meg. Jeg visste ikke noe om det på forhånd, og var veldig spent på det jeg skulle lære - og om jeg ville få det til. Det var gøy å lære og enda gøyere jo mer jeg lærte. ThetaHealing har gitt meg den største veksten og de største endringene i mitt liv. Det er en glede å hjelpe andre, se følelser endres og å se andre få troen på seg selv. Anett er en varm, dyktig og fantastisk lærer. Hun er tydelig og en god veiviser. Kunnskapen deler hun på en flott måte. Ofte blir det både smil og latter. Hun gir av seg selv og etter kurset sitter jeg igjen med fine minner, nye vennskap og gode følelser. Kursene har hjulpet meg til å vokse på så mange områder. Jeg har likt alle kursene. Gleder meg til å lære mer!

Tusen takk Anett for den du er og alt du gir. Det er en glede å ha deg som lærer!

 

-Turid Aakvik, Drammen, tlf: 90663972

ThetaHealing virker på meg på alle nivåer av eksistens: fysisk, emosjonell, åndelig og mentalt. Theta fjerner blokker og hindringer som hindrer det fulle potensialet i livet. Jeg liker å lære hvordan kan jeg helbreder andre mennesker. Healing gjør det mulig å aktivere de overnaturlige sansene clairvoyance, clairaudiente. Anett Powell Wang har mye kunnskap og praksis i helbredelse. Hun kommuniserer og lærer lett bort kunnskap og ferdigheter. Hun er diskret, selv-kontrollert, snill og behandler alle med respekt. Hun er en godt kvalifisert instruktør, og kursene i Thetahealing underviser hun så det blir forståelig og interessant, og du kan føle deg trygg. Etter kursene vet jeg hvordan det føles å ha egenverd og ha en plan for fremtiden, og jeg tar selv imot klienter etter masterprogrammet.

 

- Ela Maria Siemieniec

Du fikk meg igang Anett. Tusen takk for det! Etter kursene er angsten helt borte. Jeg kjenner ro, og kjenner jeg uro - så spør jeg meg selv hva det dreier seg om og sletter de tankene eller minnene som har med uroen å gjøre.

Utrolig befriende, nesten så jeg gråter. Det å ha grupper på Facebook så vi får øvd sammen, og at vi er her for hverandre har hjulpet utrolig mye. Jeg ble så begeistret for det jeg lærte hos Anett at det her måtte jeg ut å lære og opplyse andre om - at det finnes gode og effektive metoder for endring av vonde følelser. I dag holder jeg selv ThetaHealing-kurs og tar imot mine egne klienter.

 

-Evelyn Floan, Lille Alven: 95368771

Jeg likte å lære om mine dypeste følelser og at jeg kunne leve uten frykt og andre nedtrykte følelser som hindret meg i å leve det livet jeg ville leve. Teknikker som bare fikk meg i et med alt som er og coaching i samtale, mentaltrening, innsikten i meg selv og andre, følelser som ble forløst og raskt forsvant osv. Jeg ser hva det har gjort for mine klienter, så med ydmykhet og glede av å se at metakognetiv- coaching virker, undring over at det de kom for er borte, at det kunne være så enkelt, se glede og livsmot som er tilbake i klienten.

Hun er tydelig og bestemt og fleksibel. Medfølende, imøtekommende på en trygg og omsorgsfull måte. Ærlig og rett frem og det liker jeg. Jeg tør påstå at Anett Powell Wang er den dyktigste jeg vet om. Hun løfter deg til å bli mer av deg. Og følger deg på veien med kjærlighet og ydmykhet. Takk for tryggheten du gav meg til å bli mer av meg og er glad du har beriket mitt liv og for at du er en del av det.

Jeg fikk mitt Intuitive anatomi kurs som jeg følte jeg trengte og mange flere har det blitt. Jeg føler at Thetahealing har fått livet mitt på plass, jeg vokser til den jeg vil være, og med kjærlighet og glede kunne hjelpe andre til å bli Thetahealer eller bare gi behandling i Theta. Dette er det som har vært mine største forandringer på alle områder av livet mitt. Veldig takknemlig for at Anett slik at jeg kunne få muligheten til å lære meg disse fantastiske teknikkene i Theta og forandre så mye i livet mitt.

 

- Marit Uglehus, Larvik, tlf: 93664410

Kjære Anett Jeg vil takke deg hjerteligst for herlige kursdager det siste halve året. Det har gitt meg ny innsikt og endret mitt mind set radikalt. Noe som kommer meg og mange andre til gode. Og ikke minst. Jeg elsker å jobbe via zoom. Du vet hvor stor motstand jeg hadde. Nå er det zoom jeg foretrekker!!!

Varm klem fra Torun Øversjøen Nytrøen​

For meg var dette kurset en gavepakke som kom til meg i en tid jeg sårt trengte selvutvikling og det å få satt ting litt i perspektiv. Anett er en utrolig dyktig person og læremester. Hun sitter på en dybdekunnskap og forståelse som få av oss innehar. Hun er rett og slett en mester. Dette er ett kurs som rommer mange temaer og følelser i livet. Ett kurs som omfatter mye mer enn det en tror og får forståelsen av. Jeg ser derfor viktigheten av at det deles opp i 12 mnd, slik at man kan konsentrere seg, jobbe seg igjennom ett og ett tema om gangen, før alt syes sammen til selve manifisteringen. Manifestering og visualisering er ett verktøy som jeg liker å leke litt med og som brukes daglig for å opprettholde positiv styrke, trygghet og opplevelser i hverdagen. Jeg har selv klienter som daglig bruker visualisering i sitt daglige liv for å oppnå de resultatene de ønsker i forbindelse med jobb og konkurranser. Viktig at man ser for seg og kjenner at man allerede har det, for å kunne oppnå de beste resultatene. Masse lykke til med din manifesterings reise.

Nina Sagen 

bottom of page