top of page
Image by Edz Norton

DNA 3

ThetaHealing® DNA 3 - Nivå 2. Mester kurs


DNA 3 er den etterlengtede klassen for avanserte ThetaHealing-studenter. Det lærer deg kunnskapen om hvordan du arbeider med ikke-organisk og organisk materiale og bevisstheten om at vi kan gå ut av vårt eget paradigme og raskt få gunstige endringer i helse og velvære ved hjelp av mitokondriene til DNA; samtidig som de mestrer å vite at alle skaper sin virkelighet, og med riktig kunnskap, kan gå ut av det etter ønske.

Varighet:5 dager

ThetaHealing®

DNA 3

 

Klasseprosesser inkluderer dyp harme og trosarbeid for å kjenne deg selv; intuitivt stille opp de evige molekylene; åndelig to-plassering; forstå energifeltene i ikke-organisk materiale og kraften i våre ord for å manifestere vår virkelighet.

 

Utøvere som har tatt denne klassen har virkelig verdsatt de umiddelbare og svært merkbare forbedringene i sine intuitive evner. Livet kan ta på seg en ny letthet når du praktiserer disse unike læresetningene for deg selv og dine kunder, og du vil oppdage det sanne potensialet i ditt fantastiske sinn. Denne klassen tilbyr en imponerende utvidelse av våre ThetaHealing ferdigheter og er sterkt anbefalt for utøvere som ønsker å leve i en kontinuerlig 7th Plane kunnskap og forbindelse til Skaperen av alt som er.

 

Dette seminaret er fylt med mange hender på øvelser for å lære om hvordan vi kan bidra til å forandre vår verden rundt oss. Lær hvordan du skaper din egen virkelighet mens du slipper blokkene som holder deg tilbake fra å skape den virkeligheten.

 

Seminaret inkluderer: ThetaHealing DNA 3 Utøvere Manuell

 

Dette seminaret undervises om 5 sammenhengende dager.

 

Forutsetninger:Grunnleggende DNAAvansert DNAGrav dypereIntuitiv anatomi
ELLER
Grunnleggende DNAAvansert DNAGrav dypereDu og SkaperenDu og din indre sirkelVerdensrelasjoner

*Uttalelsene på dette nettstedet og klassen er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom. Denne informasjonen er gitt strengt for pedagogiske formål. Informasjonen på dette nettstedet skal på ingen måte betraktes som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av legen din eller annet helsepersonell.

Dna 3
Dna 3
05. mai 2025, 09:00
Live Online
bottom of page