top of page

Hallo

TORUN BRUKER ASTROLOGI KOMBINERT MED THETA FOR AT DU KAN SE TYDLIGERE PÅ DITT POTENSIALE OG HVEM DU VIRKELIG ER! 

Har du noen gang lurt på hvem du egentlig er? Er du lei av begrensninger i livet? Bruker du ditt fulle potensiale? Mange bruker bare en brøkdel av hva de er.... Med større forståelse kan du utvide horisonten og få et rikere liv. Når Theta Healing og Astrologi forenes, skapes en kraftfull synergi som ikke bare gir dyp innsikt, men også praktiske verktøy for å frigjøre deg fra blokkeringer.Jeg vil gjerne være din guide på reisen mot et liv i harmoni, balanse og fullt potensiale. Ta det første spennende skrittet mot en transformasjon - din personlige oppdagelsesreise venter på deg!!

 

Torun.jpg

Om meg: Jeg er utdannet fra Den nordiske Astrologiskolen og har nå over 20 års erfaring. Som utdannet kommunikolog ved Skandinavisk Institutt for Kommunikologi siden 2011, har jeg dedikert meg til å veilede og støtte andre på deres reise mot personlig vekst og selvrealisering. I tillegg med Theta Healing i verktøykassen har jeg en trygg plattform og i tillegg et inderlig ønske om å hjelpe deg på veien. 

 

 

Praktisk: For å tolke ditt horoskop trenger jeg fødselsdato, fødselstidspunkt og stedet du er født. Er du usikker på tidspunktet kan du finne det på følgende måte: Er du født i 1967 eller senere finner du tidspunktet på helsenorge.no. Er du født før, må du kontakte sykehuset du er født på, evnt kommunen du er født i. Er du født i Oslo kan du sende mail til:  may-liss.lindoe@kul.oslo.kommune.no. Mailen må inneholde ditt og din mor sitt navn og fødselsdatoer. 

Torun

torunny@gmail.com

Image by Farzad Mohsenvand

Informasjon om

konsultasjonspakken

Pakkepris: 4650 kr  (verdi: 5350 kr) 
 

-Intro samtale 30 minutter 850 kr  
-Tolkning verdi 3000 kr  
-Møte etter tolkning verdi 1500 kr. 60 min

bottom of page