top of page
Image by Kyle Sudu

Disease and disorder

ThetaHealing® sykdom og lidelse - Nivå 2. Mester kurs

Dette seminaret omfatter å forklare kroppssystemene, over 100 sykdommer og lidelser, som dekker urter og mineraler. Dette seminaret er definitivt for den alternative profesjonelle.

Varighet:2 uker

ThetaHealing®

sykdom og lidelse

 

Dette seminaret omfatter å forklare kroppssystemene, over 100 sykdommer og lidelser, som dekker urter og mineraler. Dette seminaret er definitivt for den alternative profesjonelle.

  • ThetaHealing Practitioner vil bli lært en grundig forståelse av sykdom fra et intuitivt perspektiv.

  • ThetaHealing Practitioner vil oppdage de skjulte trossystemer de har mot sykdom som kan hindre deres evner til å helbrede følelsesmessig ubalanse i andre og seg selv. Det er fortsatt det vi tror inni som utgjør forskjellen.

  • Hvordan følelser, følelser, tro og programmer påvirker hvordan vi oppfører oss og har dramatiske innvirkninger på kroppens velvære.

  • Lær programmer, trossystemer, intuitiv innsikt, rettsmidler og kosttilskudd som Vianna har funnet å være av verdi når det gjelder visse sykdommer og lidelser.

Etter ferdigstillelse vil ThetaHealing Practitioner være ett skritt nærmere deres ThetaHealing Master-tittel.

 

Seminar inkluderer: ThetaHealing Disease and Disorders Book  

Dette seminaret er 2 uker vanligvis undervist 5 dager på og deretter 2 dager fri i 2 uker.

Forutsetninger:Grunnleggende DNAAvansert DNAGrav dypereIntuitiv anatomi

*Uttalelsene på dette nettstedet og klassen er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom. Denne informasjonen er gitt strengt for pedagogiske formål. Informasjonen på dette nettstedet skal på ingen måte betraktes som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av legen din eller annet helsepersonell.

Image by lilartsy

Boken ThetaHealing® Diseases and Disorders

ble opprettet for dette seminaret i 2007 med innsikt fra Vianna fra over 40 000 avlesninger.

 

Den første dagen vil studenten motta boken Sykdommer og lidelser. Hver dag i to uker vil instruktøren jobbe med studentene på blokkene sine for å jobbe med forskjellige sykdommer. De diskuterer også sykdommene de er kjent med, for å gi innsikt i de fysiske, mentale og emosjonelle komponentene i sykdommer.

Book of disorder.png
Diseases and disorder
Diseases and disorder
04. nov. 2024, 09:00
Live Online
bottom of page