top of page
Image by Edz Norton

Theta Healing® Master Instructor 

Anett Powell Wang, gründer, eier og daglig leder av Thetakoden. "Jeg underviser og sertifiserer, samt behandler og opplærer klienter fra hele Norge og fra  deler av Europa. Etter 20 års fartstid innenfor den spirituelle og selvutviklende bransjen, besitter jeg kunnskap og ekspertise som løfter liv til nye muligheter. "


Anett Powell Wang

Elite Private Coaching VIP 

Yellow Curtain_edited.jpg
anett om meg bilde_edited_edited.jpg

Velkommen til Thetakoden!

Det gleder meg at våre veier har krysset.

Mitt navn er Anett Powell Wang, gründer, eier og daglig leder av Thetakoden. Jeg underviser og sertifiserer, samt behandler og opplærer klienter fra hele Norge og fra  deler av Europa. Etter 20 års fartstid innenfor den spirituelle og selvutviklende bransjen, besitter jeg kunnskap og ekspertise som løfter liv til nye muligheter. 

Fire funfacts

Kopi av Kopi av Uten navn (9).png
Kopi av Kopi av Uten navn (9).png
Kopi av Kopi av Uten navn (9).png
30.png
Elsker å hjelpe andre til å få en dypere forståelse av seg selv
32.png
Jeg "ser"DEG
& og ditt potensiale
31.png
jeg får energi av se mine elevers evner
som kommer frem
33.png
Jeg 
digger mindset &
manifestasjoner

Hei, hei, fine sjelevenner!

 

Mange definerer og forteller om seg selv basert på titler, hvor de har vært, hva de har gjort, hvor de bor og hvilke mål og ambisjoner de har i livet, men livet er så enormt mye mer enn det. 

Så hvem er egentlig jeg, og hva består mitt liv av?

Jeg er en sjel på en menneskelig reise, akkurat som deg. Jeg lever et liv i flyt med frekvenser, vibrasjoner og energier - vel vitende om at nivået jeg vibrerer på - fungerer som mine antenner. En radioantenne innstilt på rock, vil ikke høre radiosenderens signaler om klassisk jazz - selv om de også sendes ut. Det som mottas samsvarer alltid med der en selv er. Med andre ord: jeg samskaper mitt eget liv.

"Jeg er dama som tar styring over min menneskelige reise fordi jeg søker innover i meg selv, uten å peke ut for å dømme andre.
Endrer, og transformerer  tanker og vonde følelser. Ydmykt manifesterer jeg et liv jeg elsker.
Det kan du også lære deg å gjøre nå.

Jeg lærer bort dette gjennom online-kurs og behandlinger, samt at jeg utdanner og sertifiserer de som vil utføre "magi på sine klienter - det jeg har lært dem." 

Image by Beat Schuler

Livet har ikke alltid vært lett

2.png

Motbakkene var tidligere i livet mer tallrike enn triumfene, og flere ganger var det bekmørkt. Jeg hadde vonde stikk og sug i magen, sliten og bomull i hodet. 

Syk, utbredt og null livsgnist og ingen energi.
Mer vil jeg ikke si om det, det er historie, og for fokuset fremover, så ser jeg på muligheter.  
Det gir livsgnist. 

Livet er ment for å være godt

1.png

Jeg vet hvordan det føles å leve et liv utenfor egen kontroll - det føles håpløst, men jeg fant løsningen. Et lys som nå skinner over hvert aspekt av livet slik at hverdagen er som en guddommelig fremførelse av alt det beste universet har å by på. Jeg vet (ikke tror) om en universell kraft som flyter igjennom alt som er. 
Skaperkraften som har mange navn, som jeg kaller Gud. 

Har jeg alltid vært sånn (spirituell)?

3.png

Min interesse for både “å spå i kaffegrut” og “å heale” har alltid vært en del av meg. Som ung var jeg oppslukt av det mystiske, av tidligere liv og av de store eksistensielle spørsmålene om hva som befinner seg mellom himmel og jord - for ikke å glemme; hva er meningen med livet?

Min spirituelle reise startet for alvor etter en fantastisk og herlig opplevelse. En høstdag i 1999 så jeg plutselig et lysvesen foran meg; det fortalte meg at jeg kom til å undervise i healing. Like plutselig kjente jeg at jeg ble kalt på - det føltes så HIMLA riktig.

Etter mange runder med meg selv valgte jeg å avslutte min (godt betalte) jobb som webdesigner i reklamebransjen. Derfra begynte en reise på flere år med kurs innen Re-Connection Healing, Kinesiologi, Chios Healing, Coaching, hypnoterapi, NLP, hypnose, karriereveiledning, regresjonsterapi og MI. 

 

Det var fantastisk, allikevel det var noen som manglet. Jeg følte det, men jeg forstod ikke helt hva det var.

 

Så kom jeg over ThetaHealing. Om jeg ble løftet opp til himmels, eller om himmelen falt ned i hodet på meg er jeg usikker på, men jeg bare visste at - “YES …HER ER DET!” Jeg elsket det hele fra første stund og har vært bitt av basillen siden. Å gå i retning av ThetaHealing er den beste gaven jeg har gitt meg selv!

Som et prososialt vesen med ekstra driv når jeg kan drive andre fremover, var det naturlig å tenke “Hvordan kan jeg bruke dette til å hjelpe andre?”. Samtidig var jeg redd for å virke steike gal og å ende opp uten noen å stille spørsmål til, eller noen å snakke med om emnet. (Jeg var den gang i et lite spirituelt miljø, de omtalte troende som gale og dumme)

 

I dag bryr jeg meg ikke om hva andre tenker og om hvordan det kan virke - for jeg VET at det virker! I dag stiller jeg heller ikke de store spørsmålene til andre mennesker; jeg spør og får klinkende klare svar fra selve kilden, selvet, skaperkraften, det guddommelige (eller hva du foretrekker å kalle det - det er opp til deg).

 

Så hvem er jeg? Jeg er Anett - sjel, kvinne og gründer, og jeg er her for deg og for menneskeheten. Jeg lever i harmoni med egne drømmer, jeg samskaper min egen virkelighet og jeg brenner for å lære deg å gjøre det samme. 

 

I min karriere har jeg ett mål; at de livene jeg rører ved, skal fylles av antenner som vibrerer i harmoni med egne drømmer - slik at livet selv - blir et liv å elske.

 

“Verden trenger den spesielle gaven bare DU har - min oppgave er å få det opp og frem i deg. Min pasjon som ThetaHealing-lærer er å vekke dine evner, og å lære deg å bruke Theta slik at du får svar, hjelp og ønsker oppfylt i samarbeid med den universelle skaperkraften.”

 

- Anett

Image by Joshua Woroniecki

Gratis læring

BEGRYNN REISEN DIN IN PERSONLIG VERST OCH TRANSFORMASJON

Oppdag hemmeligheten for å få et lykkelig liv!

bottom of page