top of page
Blond Girl in a Field

 ThetaHealing® Kurs

Norges ledende ThetaHealing®-utdannelse 

Dyp Selvutvikling - innsikt - Manifestering - Healing - intuitiv Coaching - Økt bevissthet - Clairvoyance - Tidligere liv 

Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg

Min drøm er og å ta ditt liv til et nytt nivå; Steg for steg, fra der du er - til dit du drømmer om å være.
Lukk øynene, pust, og reis inn i ditt indre univers, som åpner dører hvor alt kan skje! 

 

Hva er Theta?

 

 

Theta er en helbredende og meditativ energifrekvens på bølgelengde med «sovende våken avslapning». Det er døråpneren til det underbevisste og til skaperkraften - hvor all livets magi styres fra. 

Hva er underbevissthet?

 

Underbevisstheten opptar rommet imellom det bevisste og det ubevisste. Der ligger alle lagrede minner, inntrykk, følelser, opplevelser, trossystemer, blokkeringer, persepsjoner og programmer. Underbevisstheten har monopol og enerådende kontrollstyring på hele ditt liv, så vel som dine livssyn, dine mønstre, dine relasjoner, dine valg og din virkelighet. Det er (rett og slett) hele din verden - og markøren av din mentale og fysiske helse. Livet jobber aldri imot deg - det jobber FOR deg - utelukkende basert på hva som ligger preprogrammert og lagret i underbevisstheten. Det går som en gammel disk på auto-pilot og replay, og det hele speiler seg som en eksakt refleksjon i din ytre realitet. Om du lurer du på hva som eksisterer på innsiden - se deg rundt, ta et titt på dine omgivelser og kjenn etter hva du føler. Der har du svaret. Det ytre og det indre liv er et identisk speil. Thetakodens bevisstgjøring på alt som er rundt (og i deg), fungerer som din informant, hvilket betyr at du med bevissthet og bevisstgjøring skaper du fri vilje, makt og kontroll til å endre alt du ser, hører, føler, er, skaper og opplever. Men hva er årsakene til det som allerede ligger lagret? Hvor ligger årsakene? Hvor kommer de fra? Hvordan kan de fjernes? Og hvordan kan de erstattes, slik at det indre livet viser seg som en ny realitet og en ny virkelighet manifesterer det du forelsker deg i? Igjen, svaret på det ligger i å løse selvbegrensede tanker og følelser igjennom den bevisste meditasjonen Theta-veien. 

 

Med bevisste ønsker og tanker, kan Theta-hjernebølgen, ditt drømmested, kan du selv designe din egen underbevissthet - og andres - slik at speilet (livet der ute) utelukkende reflekterer et vakkert indre liv fylt av dine dypeste drømmer, høyeste ønsker og et liv du virkelig elsker. Løs fortidens begrensende tanker om deg selv, og åpne opp for den intelligente energien Alt Som Er! 

Nivå 1 Grunnleggende ThetaHealing

5.png

Vil du lære en teknikk for å jobbe med energier? La det være denne.

 

Theta er en helbredende og meditativ energifrekvens på bølgelengde med “sovende våken avslapning”. Det er portalen til underbevisstheten og til skaperkraften - hvor all livets magi styres fra.

Nivå 2 Mesterprogram ThetaHealing

4.png

Teknikken er så perfekt og det krever ikke noe fra deg, eller at du gir opp andre læresetninger.

 

ThetaHealing-teknikken overskrider dogma og går utover alle religioner, men aksepterer dem alle. Akkurat som Kristus sa: "Alle disse tingene kan du også gjøre og mer," I ThetaHealing teknikken vil du lære at ingen ting er umulig hvis du tør å tro.  

silky%2520smooth_edited_edited_edited.jpg

ThetaHealing-teknikken er en meditasjonsteknikk og åndelig filosofi - ikke spesifikk for en religion, men aksepterer dem alle - med det formål å komme nærmere Skaperen.

 

Det er en treningsmetode for ditt sinn, kropp og ånd som lar deg rydde begrensende tro og leve livet med positive tanker, utvikle dyder i alt vi gjør. Gjennom meditasjon og bønn skaper ThetaHealing-teknikken en positiv livsstil.

 

ThetaHealing-teknikken læres alltid å brukes sammen med konvensjonell medisin. Den lærer hvordan man bruker sin egen naturlige intuisjon, og stoler på ubetinget kjærlighet til Skaperen av alt som er å gjøre det faktiske "arbeidet". Vi tror at ved å endre hjernebølgesyklusen din til å inkludere "Theta" -tilstanden, kan du faktisk se Skaperen av alt som er skape øyeblikkelig fysisk og følelsesmessig velvære. Vi har lært at gjennom ThetaHealing Teknikken intuitive evner kan brukes til å få til spontan fysisk og emosjonell velvære.

Vår filosofi er å leve, trene og veilede andre hvordan vi kan oppnå et bedre liv gjennom kjærlighetens rene essens. Denne teknikken lar oss samarbeide med Skaperen for å bidra til å oppnå harmoni i vårt sinn, vår kropp og vår ånd. Vi er mest kjent for de 7 eksistensplanene. Ved hjelp av dette konseptet bruker utøveren meditasjonsteknikken for å koble seg til en høyere åndelig kraft i sin egen tro og befaler en endring som den personen ber om.

THETAHEALING® TEKNIKKEN ER BEST BESKREVET SOM ET OPPNÅELIG MIRAKEL FOR LIVET DITT.

Misjonserklæring: Å forandre verden en person om gangen og vise alle sin sanne forbindelse til Skaperen av alt som er. Vi har som mål å bringe frem det beste i alle mennesker.

Gullstripe-.jpg
bottom of page