top of page

tir. 20. feb.

|

Live Online

You and the Creator

Denne Workshopen er det siste av 4 grunnleggende kunnskap du trenger for å gå videre på andre kurs.

Registration is closed
See other events
You and the Creator
You and the Creator

Tid og sted

20. feb. 2024, 08:00 – 22. feb. 2024, 17:00

Live Online

Om arrangementet

I denne livstiden er det meningen at vi skal oppnå nivåer av kjærlighet; kjærlighet til oss selv, kjærlighet selvfølgelig til Skaperen, kjærlighet til en betydelig person, hvordan det er å virkelig elske familien din, elske vennene dine og elske verden. Vi må kunne mestre dette, men hvordan kan vi mestre dette hvis trosprogrammene våre som allerede er i oss sier at det er umulig?

Vårt relasjonsworkshop er "Du og Skaperen" hvor vi viser og lærer elevene å forstå understrømmen i deres egen underbevissthet. Hvordan kroppen deres faktisk jobber med å løse problemer, og hvordan de faktisk vet forskjellen mellom å kommunisere med energien til Skaperen, og å kommunisere med deres ego eller med deres høyere selv.

Husk at Skaperen er en energi av perfekt og ren kjærlighet. Det er en ren, kunnskapsrik kjærlighet. Og det vil forandre livet ditt. Denne energien, denne livskraften, er i hvert atom, og i alle atomer er atomer en del av deg og en del av alt rundt deg. Vi vil lære deg forskjellen på egoet og skaperkraften, og du vil lære hvordan du kan jobbe og re-guide din underbevissthet for å få den til å jobbe for deg.

Dette er en viktig Workshop for deg fordi hver gang jeg underviser, spør alltid noen meg, hvordan vet du om svaret kommer fra Skaperen?

I Workshopen vil lære deg hvordan du styrer tankene dine til å forstå.

Medlemskapstilbud
Kjøp et medlemskap og få opptil 100 % rabatt på dette arrangementet i kassen

Billetter

  • 3 Dig Deeper Grunnleggende

    kr 4 900,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page