top of page

fre. 02. feb.

|

Live Online

Du og jorden

THETAHEALING® UTVIKLE DINE RELASJONER Jorden prøver alltid å kommunisere med oss, men lytter vi virkelig? ​Dette seminaret vil tillate deg å bringe mer positive endringer i livet ditt ved å lære å jobbe med jorden. Hvordan bli bedre kjent med jorden og lære å kommunisere med den og forstå hvordan

Registration is closed
See other events
 Du og jorden
 Du og jorden

Tid og sted

02. feb. 2024, 07:00 CET – 03. feb. 2024, 17:00 CET

Live Online

Om arrangementet

Dette kurset er laget for å jobbe med og motta helbredelser fra jorden.

I begynnelsen var menneskene en del av jorden, lyttet til henne, følte energien hennes og bidro til den. Men så ble menneskene egoistiske og berettiget. Vi må redde planeten vår ved å projisere positive tankeformer som vennlighet og kjærlighet. Vi kan gjøre dette ved å meditere hver dag, utvide deg til jorden, lytte til pulsen hennes og snakke med henne igjen. Så vi skal lære deg hvordan du hører jordens puls. Å høre jordens sykluser. For å høre lyden av vannets musikk. For å lære deg hvordan du mediterer og utvider deg utover.

Dette seminaret vil tillate deg å bringe mer positive endringer i livet ditt ved å lære å jobbe med jorden. Hvordan bli bedre kjent med jorden og lære å kommunisere med den og forstå hvordan den kommuniserer med deg også. Dette seminaret vil også bringe deg til erkjennelsen av at det er en energi som beveger seg frem og tilbake mellom oss. Det hjelper deg å jobbe med jorden for å bringe endringer som faktisk må endres nå. Dette seminaret er en forutsetning for DNA 4.

Medlemskapstilbud
Kjøp et medlemskap og få opptil 100 % rabatt på dette arrangementet i kassen

Billetter

  • Du og jorden

    kr 5 200,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page