top of page

søn. 19. mai

|

Live Online

Dig Deeper

Her lærer du fantastiske Coachingmetoder for Energiclearing

Registration is closed
See other events
Dig Deeper
Dig Deeper

Tid og sted

19. mai 2024, 08:00 – 20. mai 2024, 17:00

Live Online

Om arrangementet

ThetaHealing-teknikken er fantastisk for å komme til opprinnelsen til våre problemer fordi utøvere blir lært en utrolig rask og nødvendig teknikk kalt "graving". Denne stiltilnærmingen lar oss komfortabelt oppdage de unnvikende og dype underbevisste tankene og trosmønstre som kan blokkere oss i fra overflod og suksess på alle områder i livet.

Du lærer magiske metoder for å gå enda dypere ned i underbevisstheten for fjerning, rydding av blokkeringer som påvirker livet vårt, om det er fysiske, mentale og åndelige hinder. Selve Theta-Lyset transformerer blokkeringer umiddelbart etter at de er funnet. Ved å bruke Theta, vil skaperkraften vise oss blokkeringen hos klienten, som sparer oss for timer med terapi. Dig Deeper, er laget så du kan benytte deg av Coachende spørremetodene Hva-Hvem-Når-Hvordan-Hvorfor, for å hjelpe deg så du ALDERI vil sitte fast i følelsen av å ikke kunne hjelpe.

ThetaHealing-teknikken bruker deretter ubetinget kjærlighet, gir nye mindset, tro og følelse arbeid for å rydde unna disse. Ved å samarbeide med Theta, skaperen (lyset), og gi nye mindset, skjer det umiddelbare endringer. Dig Deeper er et MUST, hvis du ønsker å delta på andre kurs i ThetaHealing.

Dette seminaret er designet for å få alle ThetaHealere skal bli godt trent på denne essensielle teknikken, for å gi deg den solid jording, og gode tips du måtte trenge, slik at du er trygg på hvordan du kan «grave» for å finne din kundes viktigste kjernetro for umiddelbar endring.

Uoppklart negativ tro kan være barrierer for sann helbredelse, og endringer som gjøres hos kunden kan være midlertidige, «grave» spørre metodene vil hjelpe deg til å finne kjernen i problemet. Du vil oppdage AMAZING resultater.

Du får en Zoomlink, som du kan koble deg opp med 15 min før vi starter kurset.

Under kurset når du øver sammen en annen, blir det laget et eget zoom-øvingsrom til deg og din partner.

Fordelen med dette er: at du får øvd i fred uten å høre støy fra andre som prater i et klasserom, og du får vært 100% mentalt til stede. Du vil oppdage at online undervisning gir like gode resultater som å være fysisk til stede.

Medlemskapstilbud
Kjøp et medlemskap og få opptil 100 % rabatt på dette arrangementet i kassen

Billetter

  • 3 Dig Deeper Grunnleggende

    kr 4 900,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page