top of page

fre. 29. mars

|

Online live Advanced DNA

2. ThetaHealing®kurs Avansert DNA

Tickets are not on sale
See other events
2. ThetaHealing®kurs Avansert DNA
2. ThetaHealing®kurs Avansert DNA

Tid og sted

29. mars 2024, 08:00 – 31. mars 2024, 15:00

Online live Advanced DNA

Om arrangementet

ThetaHealing® Avansert DNA

Varighet: 4 dager online

Dette herlige Advanced ThetaHealing Seminaret utvider informasjonen i det grunnleggende seminaret for å omfatte en grundig forståelse av de syv eksistensplanene som omgir oss.

Studenten vil lære å fjerne gamle harme, løfter og forpliktelser som holder dem tilbake. Studenten vil oppdage hvordan man helbreder med øvelsene "Baby in the Womb" og "Heal the Broken Soul". Studenten vil motta følelser som lastes ned fra instruktøren som vil bringe dyp helbredelse og opplysning til dem.

En uke før kursstart får du tilsendt kurshefte og lydfiler som prepper deg før kurs, (Det er alltids en fordel å lese litt før kurs men ikke nødvendig, det er frivillig, du lærer på kurset også) og du får en Zoomlink, som du kan koble deg opp med 15 min før vi starter kurset. Under kurset når du øver sammen en annen, blir det laget et eget øvingsrom til deg og din partner.

Fordelen med dette er: at du får øvd i fred uten å høre støy fra andre som prater i et klasserom, og du får vært 100% mentalt til stede. Du vil oppdage at online undervisning gir like gode resultater som å være fysisk til stede.

Under Corona tiden, når det var Lock Down, begynte vi å tenke nytt, og det var fler og fler klienter som ville få ThetaHealing behandling over telefon eller Zoom. Kundene ble så overasket over at det var ingen forskjell på resultatene. Det eneste de tenke, var at det var koseligere å se meg fysisk😊 Undervisningen startet også online i denne perioden, og det er så gode resultater på dette, ingen forskjell, det er kun trossystemer som holder på den «gamle» måten å lære på. Anett eller hennes assistenter kommer inn og hjelper til når det skulle være behov for det.Alltid før en øving, blir en demo, som viser hvordan øvelsen utføres.Det er rom for spørsmål og svar etter øvelsene. Du blir lagt inn i en egen Facebook gruppe, hvor opptak av undervisningen blir lagt inn etter endt kurs. Fordelen med det er: Da har du muligheten til å repetere kurset så mange ganger du vil. Du har også oversikt over hvem du har vært på kurs sammen med, som er knallbra hvis du vil ønsker å øve mellom kursene.

Dele dette arrangementet

bottom of page