top of page

fre. 26. jan.

|

Live Online

1 Basic DNA Grunnleggende

Denne Workshopen gir deg veien til skaperkraften

Registration is closed
See other events
 1 Basic DNA Grunnleggende
 1 Basic DNA Grunnleggende

Tid og sted

26. jan. 2024, 08:00 – 29. jan. 2024, 17:00

Live Online

Om arrangementet

ThetaHealing® Grunnleggende DNA

Det grunnleggende DNA introduserer ThetaHealing-teknikkene og fokuserer på å aktivere de 12 DNA-trådene i hver deltaker.

Hjertet i dette seminaret er praksisen med teknikker som lar deg endre livsmønstre som holdes på plass av kjerne-, genetiske, historiske og sjeleoppfatninger, enten selvpåført eller eksternt pålagt. Vi tror at sjeleminner og tankene påvirker vår kropp, sinn og ånd. Sjelen kan heles og tankene kan endres fra innsiden og ut i den fysiske verden, så manifestasjoner kan skje.

Vi er her for å skape vår engen virkelighet, våkne opp fra passivitet til årvåkenhet, og være den personen vi er ment til å være. Du vil oppdage at du har fantastiske evner langt over det du har sett og opplevd til nå.

Har du prøvd healing og manifestering og ikke fått det til? I de 4 kraftige grunnleggende ThetaHealing kursene vil du oppdage magien i deg selv, og lære hvordan du kan heve vibrasjonen til å manifestere seg på den mest effektive måten. ThetaHealingens fantastiske teknikker er satt sammen til å hjelpe deg å øke vibrasjonen din for å tiltrekke deg alle de vakre tingene du virkelig ønsker for livet ditt. Du lærer deg årsaken til hvorfor healing og manifestasjonen ikke trer i kraft, og hva som skal til for å oppnå et liv som du virkelig liker, og hvordan du kan hjelpe andre så de får sine manifestasjoner. Alt henger sammen, din sjel, din kropp og dine tanker.

Medlemskapstilbud
Kjøp et medlemskap og få opptil 100 % rabatt på dette arrangementet i kassen

Billetter

  • 1 Basic DNA

    kr 5 300,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page