top of page

NIVÅ 1

GRATIS KURS 

Med Anett Powell Wang 

Hei og velkommen vakre sjel, 
gjør deg klar for å få 
ENERGI HEALING FOR SINN, KROPP OG SJEL

DET ER PÅ TIDE Å BEGYNNE Å LEVE 

ditt rikelige - lidenskapelige-  kjærlighets-velstående-Velvære-åndelige-ambisiøse-
og  ditt 
beste liv. 

I gave gir jeg deg veien til å få et liv du vil elske!

Her inne finner du 3 seksjoner med forskjellige temaer- ​Scroll deg til den seksjonen som passer deg best i dag? 

Seksjon 1:
Disse videoene på denne siden omhandler grunnleggende kunnskap du trenger å kunne litt om for din oppgraderende utvikling av deg selv. 
Lær å kjenn deg selv fra et dypere nivå for å forstå hva som stopper dine manifestasjoner og hva som skal til.
Se og lær nå, og kom tilbake igjen ....det er mye du får her:-)  

Seksjon 2-3: kommer straks
siden er under redigering så kom gjerne tilbake om noen dager:-)

 

Kopi av Uten navn (10).png
Anett bannerbilde.png

traff videoene ditt hjerte, og du vil lære  å manifestere et liv du elsker ?
Skap din egen virkelighet med Anett Powell Wang
Bli med på 
utdannelsen og oppdag hvordan du kan skape mirakler i livet ditt og låse opp ditt høyeste potensiale.

Jeg gleder meg (veldig) til å høre fra deg. Eller vil du kanskje bare si hei?
Hva enn det gjelder blir det en hyggelig samtale. Nb. husk å skriv ned ditt mobilnummer også, så får jeg ringt deg opp når du har meldt din interesse. 

 

Enten solen nettopp har stått opp, eller allerede gått ned - håper jeg dagen  din er vidunderlig.

Med kjærlighet, lys og klem (albue i disse dager) fra Anett        

Da jeg hørte ordet ThetaHealing for fire år siden visste jeg intuitivt at det var noe jeg ville lære meg. Jeg visste ikke noe om det på forhånd, og var veldig spent på det jeg skulle lære - og om jeg ville få det til. Det var gøy å lære og enda gøyere jo mer jeg lærte. ThetaHealing har gitt meg den største veksten og de største endringene i mitt liv. Det er en glede å hjelpe andre, se følelser endres og å se andre få troen på seg selv. Anett er en varm, dyktig og fantastisk lærer. Hun er tydelig og en god veiviser. Kunnskapen deler hun på en flott måte. Ofte blir det både smil og latter. Hun gir av seg selv og etter kurset sitter jeg igjen med fine minner, nye vennskap og gode følelser. Kursene har hjulpet meg til å vokse på så mange områder. Jeg har likt alle kursene. Gleder meg til å lære mer!

Tusen takk Anett for den du er og alt du gir. Det er en glede å ha deg som lærer!

 

-Turid Aakvik, Drammen, tlf: 90663972

5.png
4.png

ThetaHealing virker på meg på alle nivåer av eksistens: fysisk, emosjonell, åndelig og mentalt. Theta fjerner blokker og hindringer som hindrer det fulle potensialet i livet. Jeg liker å lære hvordan kan jeg helbreder andre mennesker. Healing gjør det mulig å aktivere de overnaturlige sansene clairvoyance, clairaudiente. Anett Powell Wang har mye kunnskap og praksis i helbredelse. Hun kommuniserer og lærer lett bort kunnskap og ferdigheter. Hun er diskret, selv-kontrollert, snill og behandler alle med respekt. Hun er en godt kvalifisert instruktør, og kursene i Thetahealing underviser hun så det blir forståelig og interessant, og du kan føle deg trygg. Etter kursene vet jeg hvordan det føles å ha egenverd og ha en plan for fremtiden, og jeg tar selv imot klienter etter masterprogrammet.

 

- Ela Maria Siemieniec

Du fikk meg igang Anett. Tusen takk for det! Etter kursene er angsten helt borte. Jeg kjenner ro, og kjenner jeg uro - så spør jeg meg selv hva det dreier seg om og sletter de tankene eller minnene som har med uroen å gjøre.

Utrolig befriende, nesten så jeg gråter. Det å ha grupper på Facebook så vi får øvd sammen, og at vi er her for hverandre har hjulpet utrolig mye. Jeg ble så begeistret for det jeg lærte hos Anett at det her måtte jeg ut å lære og opplyse andre om - at det finnes gode og effektive metoder for endring av vonde følelser. I dag holder jeg selv ThetaHealing-kurs og tar imot mine egne klienter.

 

-Evelyn Floan, Lille Alven: 95368771

7.png
Image by Greg Rakozy

Jeg likte å lære om mine dypeste følelser og at jeg kunne leve uten frykt og andre nedtrykte følelser som hindret meg i å leve det livet jeg ville leve. Teknikker som bare fikk meg i et med alt som er og coaching i samtale, mentaltrening, innsikten i meg selv og andre, følelser som ble forløst og raskt forsvant osv. Jeg ser hva det har gjort for mine klienter, så med ydmykhet og glede av å se at metakognetiv- coaching virker, undring over at det de kom for er borte, at det kunne være så enkelt, se glede og livsmot som er tilbake i klienten.

 

Jeg har aldri møtt et så kjærlig menneske noen gang. Og måten Anett jobber på ovenfor om det er klienter eller elever er en sjelden vare. Hun ser deg, tester deg, hjelper deg om du er en av hennes elever.

Hun er tydelig og bestemt og fleksibel. Medfølende, imøtekommende på en trygg og omsorgsfull måte. Ærlig og rett frem og det liker jeg. Jeg tør påstå at Anett Powell Wang er den dyktigste jeg vet om. Hun løfter deg til å bli mer av deg. Og følger deg på veien med kjærlighet og ydmykhet. Takk for tryggheten du gav meg til å bli mer av meg og er glad du har beriket mitt liv og for at du er en del av det.

Jeg fikk mitt Intuitive anatomi kurs som jeg følte jeg trengte og mange flere har det blitt. Jeg føler at Thetahealing har fått livet mitt på plass, jeg vokser til den jeg vil være, og med kjærlighet og glede kunne hjelpe andre til å bli Thetahealer eller bare gi behandling i Theta. Dette er det som har vært mine største forandringer på alle områder av livet mitt. Veldig takknemlig for at Anett slik at jeg kunne få muligheten til å lære meg disse fantastiske teknikkene i Theta og forandre så mye i livet mitt.

 

- Marit Uglehus, Larvik, tlf: 93664410

bottom of page