game of life (6).png

  Online Basic DNA
              

ThetaHealing® Grunnleggende DNA 

Det grunnleggende DNA introduserer ThetaHealing-teknikkene og fokuserer på å aktivere de 12 DNA-trådene i hver deltaker.

 

Hjertet i dette seminaret er praksisen med teknikker som lar deg endre livsmønstre som holdes på plass av kjerne-, genetiske, historiske og sjeleoppfatninger, enten selvpåført eller eksternt pålagt. Vi tror at sjeleminner og tankene påvirker vår kropp, sinn og ånd. Sjelen kan heles og tankene kan endres fra innsiden og ut i den fysiske verden, så manifestasjoner kan skje.


Vi er her for å skape vår engen virkelighet, våkne opp fra passivitet til årvåkenhet, og være den personen vi er ment til å være. Du vil oppdage at du har fantastiske evner langt over det du har sett og opplevd til nå. 

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram

Vi ThetaHealere tror vi arver tro og følelser fra våre forfedre 

 

Elevene opplever en åpning for Skaperens ubetingede kjærlighet.
Studenten skal lære å identifisere sin egen tro, og saboterende tankemønstre som begrenser vekst og evner. De skal lære den fantastisk enkle Theta-teknikken med og slette, eliminere, trekke dem ut, delete og transformere vonde følelser til gode nye positive mindset for andre på seminaret. Denne praksisen kan raskt avsløre saboterende trossystemer, og vise kroppen hvordan man erstatter begrensende tro eller følelser med positive. Med Theta-teknikken vil de nye mindsetten booster underbevisstheten så nye gode vaner og motivasjon tar plass. Fordelen med denne herlige metoden er at du får forsterket, oppdage nye eller "glemte" evner. 

 

Andre temaer og øvinger inkluderer:

 • Lær hvorfor vi skaper ting i livet vårt og hva vi lærer av det

 • Lær dømmekraft når du arbeider med guider og skytsengler

 • Introduksjon til manifestering i livet ditt

 • Fremtidige avlesninger

 • Balansere humøret ditt

 • Dypere forståelse av Manifestering

 • Syv eksistensplan

 • Kraften ved å koble til skaperen av alt som er(også kaldt: Feltet, Kilden, Vortex og The creator, alt som er Gud). 
   

ThetaHealing Basic DNA-seminaret er det første seminaret som sertifiserer deg som ThetaHealing Practitioner.
Basic DNA, Advanced DNA  og Dig Deeper, er de tre hovedseminarene som vil gi deg de viktigste verktøyene for å starte som en ThetaHealer. Etter disse 3 kursene, har du mulighet til å delta på det verdenskjente kurset, Intuitiv anatomi og mange andre kurs for å oppgradere din kunnskap for å bli en Master i ThetaHealing®

 

Seminar inkluderer: ThetaHealing® PDF ThetaHealing® Manual som sendes online.

 

Lydbok på norsk finner du gratis på: https://soundcloud.com/user-950343481/laer-thetahealing (her er det plukket ut den viktigeste kunnskapen som prepper deg før Basic DNA kurset. Totalt 6 lydfiler. 
 

Selve ThetaHealing®boken kan du få kjøpt på:Theta Healing: Vi introduserer en ekstraordinær energihelbredende modalitet: Amazon.co.uk: Stibal, Vianna: 9781848502437: Bøker

Det er alltid en fordel for deg å lese boken, eller hør på lydfilene før du deltar på kurset. Du vil da få en ekspanderende vekst fordi du kommer godt forberedt og du få mer ut av kurset.  

 

Forutsetninger for å delta:

Ingen

Uttalelsene på dette nettstedet og klassen er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom. Denne informasjonen er gitt strengt for pedagogiske formål.

Kopi av Uten navn (13).png


Pris: 5200,- kroner. Online kurshefte. 
 
Kurset foregår over zoom. .

Jeg svarer vanligvis innen 24 timer, har du ikke fått svar i fra meg, så send meg gjerne tekstbeskjed på mobilen 92017222
Noen ganger er wix plattformen herifra litt forsinket. 

Takk for meldingen!

Gullstripe-.jpg