top of page
Takk for at du meldt deg på! Healing og Manifest kurset (2).png

Velkommen til
GRATIS 

Du får en kunnskap som du kan ta med deg resten av ditt liv

tThetaHealing & Manifest kurs 

Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg

Lukk øynene...

og forestill deg ditt drømmeliv - en magisk hverdag hvor hjertet banker i harmonisk takt med livet du ønsker deg - et liv du elsker.

Thetakoden lærer deg metoder designet til å manifestere enhver drøm, visjon, ambisjon, ønske og mål. Om det er fysisk, mentalt eller åndelig utvikling, så får du det her!

Theta-frekvensen er ditt livs viktigste reise og blir din enestående veileder resten av livet. Den tar deg til fremtiden og tilbake til svunnen fortid.
ThetaHealing tar deg til ditt indre univers hvor

alt du trodde var umulig til mulig!

I denne meditative "sovende-våken-tilstanden" blir din egen bevissthet døråpneren til Alt Som Er, og til universets endeløse potensiale.

En reise med...

I dette gratis ThetaHealing®-kurset  
vil du lære litt om:

ThetaHealing® kan læres av alle. ​
Du trenger bare å tro på at det finnes en Gudommelig kilde, en energi som flyter igjennom ALT som er! ThetaHealing får fram det beste i menneskene.

IMG_8419 (12).jpg

Presentert av Anett, Science Master i ThetaHealing & CEO av Thetakoden.

Her får du en fortryllende intro med Gratis ThetaHealing-kurs. Hele 9 videoer hvor du lærer litt om å hente opp dine healingevner. Du vil lære å utføre herlige, mentale endringer - både under og etter kurset. ThetaHealing® kan læres av alle. Du trenger bare å tro på at det finnes en Gudommelig kilde, en energi som flyter igjennom ALT som er! ThetaHealing får fram det beste i menneskene.Du trenger ingen forkunnskaper, kun interesse for å utvikle deg. 

Sign me up!
Yoga at Home


Registrer deg her, så får du tilgang:-)

bottom of page