top of page

Online Live
ThetaHealing® Dig Deeper 

Varighet: 3 dager online

ThetaHealing-teknikken er fantastisk for å komme til opprinnelsen til våre problemer fordi utøvere blir lært en utrolig rask og nødvendig teknikk kalt "graving". Denne stiltilnærmingen lar oss komfortabelt oppdage de unnvikende og dype underbevisste tankene og trosmønstre som kan blokkere oss i fra overflod og suksess på alle områder i livet.

Gullstripe-.jpg
silky%20smooth_edited_edited.jpg

Magiske metoder
 

Du lærer magiske metoder for å gå enda dypere ned i underbevisstheten for fjerning, rydding av blokkeringer som påvirker livet vårt, om det er fysiske, mentale og åndelige hinder. Selve Theta-Lyset transformerer blokkeringer umiddelbart etter at de er funnet. Ved å bruke Theta, vil skaperkraften vise oss blokkeringen hos klienten, som sparer oss for timer med terapi. Dig Deeper, er laget så du kan benytte deg av Coachende spørremetodene Hva-Hvem-Når-Hvordan-Hvorfor, for å hjelpe deg så du ALDERI vil sitte fast i følelsen av å ikke kunne hjelpe.
ThetaHealing-teknikken bruker deretter ubetinget kjærlighet, gir nye mindset, tro og følelse arbeid for å rydde unna disse. Ved å samarbeide med Theta, skaperen (lyset), og gi nye mindset, skjer det umiddelbare endringer. Dig Deeper er et MUST, hvis du ønsker å delta på andre kurs i ThetaHealing.


Dette seminaret er designet for å få alle ThetaHealere skal bli godt trent på denne essensielle teknikken, for å gi deg den solid jording, og gode tips du måtte trenge, slik at du er trygg på hvordan du kan «grave» for å finne din kundes viktigste kjernetro for umiddelbar endring.
Uoppklart negativ tro kan være barrierer for sann helbredelse, og endringer som gjøres hos kunden kan være midlertidige, «grave» spørre metodene vil hjelpe deg til å finne kjernen i problemet. Du vil oppdage AMAZING resultater.


Du får en Zoomlink, som du kan koble deg opp med 15 min før vi starter kurset.

Under kurset når du øver sammen en annen, blir det laget et eget zoom-øvingsrom til deg og din partner.
Fordelen med dette er: at du får øvd i fred uten å høre støy fra andre som prater i et klasserom, og du får vært 100% mentalt til stede. Du vil oppdage at online undervisning gir like gode resultater som å være fysisk til stede.

Under Corona tiden, når det var Lock Down, begynte vi å tenke nytt, og det var flere og flere klienter som ville få ThetaHealing behandling over telefon eller Zoom. Kundene ble så overasket over at det var ingen forskjell på resultatene. Det eneste de tenke, var at det var koseligere å se meg fysisk😊 Undervisningen startet også online i denne perioden, og det er så gode resultater på dette, ingen forskjell, det er kun trossystemer som holder på den «gamle» måten å lære på.

Anett eller hennes assistenter kommer inn og hjelper til når det skulle være behov for det.Alltid før en øving, blir en demo, som viser hvordan øvelsen utføres.
Det er rom for spørsmål og svar etter øvelsene.

Du blir lagt inn i en egen Facebook gruppe, hvor opptak av undervisningen blir lagt inn etter endt kurs.
Fordelen med det er: Da har du muligheten til å repetere kurset så mange ganger du vil. Du har også oversikt over hvem du har vært på kurs sammen med, som er knallbra hvis du vil ønsker å øve mellom kursene.

Gullstripe-.jpg

Dette seminaret vil gi deg mulighet til å hjelpe kundene dine med å forstå sin egen atferd og sitt liv, og deretter ved å hjelpe dem med å gjøre helbredende endringer. De vil oppdage hvor effektivt denne metoden er, og ønske mer endring og helbredelse på andre områder i livet sitt. Kanskje akkurat som deg selv, det er en mening at du er her inn hos meg akkurat nå. De kundene du vil tiltrekke, vet at det finnes helbredende krefter, og at vi er her for å kunne leve i pakt med den gudommelige kraften, glede og inspirasjon i livet. De vet ikke helt hvordan de kan endre seg, de føler intuitivt at DU og Theta vil hjelpe og jo flere du hjelper, jo sterkere er jungeltelegrafen og loven om tiltrekning hjelpe deg på veien.

 

Når Dig Deeper-seminaret er fullført, vil du være dyktig i graving og du sitter igjen med med stor ydmyk erfaring, større forståelse og kunnskap til å fortsette å gjøre trosarbeid på deg selv og andre. Du vil kunne kjenne alle teknikkene for å frigjøre og avdekke den skjulte troen vi opererer fra. Under seminaret får du god veiledning, du vil få god treningstid i klassen.

 

Dette seminaret hjelper deg med å finne dine egne blokkeringeringer som ligger dyp i deg selv.

Seminaret inkluderer: PDF ThetaHealing Dig Deeper kurshefte

 

Ønsker å kjøpe boken så finner du den her: ThetaHealing®: Graving etter tro: Hvordan rewire din underbevisste tenkning for dyp indre helbredelse: Amazon.co.uk: Stibal, Vianna: 9781788173469: Bøker

Forutsetninger:

Grunnleggende DNAAvansert DNA

Uttalelsene på dette nettstedet og klassen er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom. Denne informasjonen er gitt strengt for pedagogiske formål. Informasjonen på dette nettstedet skal på ingen måte betraktes som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av legen din eller annet helsepersonell.

silky%20smooth_edited_edited.jpg
Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg

About growth

THIS IS A GREAT PLACE FOR LOVE MORE.

Never lose sight of your personal growth. Keep treating yourself as a priority. Stay centered and aligned and kind and keep working on yourself. The higher your vibration rises, the more success and love you will experience during the magical journey of being a ThetaHealer. 

 

Stay humble and kind, stay in the vibration of love and self-love, and enjoy the journey.
More you love your self, more you love and understand another people.

Gullstripe-.jpg
Kopi av Kopi av Uten navn (13).png

PRACTICE IS THE KEY TO SUCCESS!

 

We are so happy for you becoming a ThetaHealing practitioner is the first step in starting to take charge of your life and creating your own reality. 

 

You must be asking yourself: What now? How do I move forward?

 

Well, now is the time for you to take all the knowledge and learnings that you have experienced in class and practice every time you get a chance. Practice on yourself, on your fellow practitioners, your friends, your family, your loved ones…Just keep practicing. 

 

The love and joy and the high vibration that you felt and witnessed in the classes, can now be part of your everyday life. 

 

Do not lose the momentum. Make time for practice and keep working on yourself and keep manifesting. You are amazing, and you are loved.

 

 And I hope I will get the chance to meet you soon in Dig Deeper seminars

Love and light from Anett 

Kopi av Uten navn (13).png


Pris: 4900,- kroner.
 
Kurset foregår over zoom. Informasjon blir sendt til deg etter innbetaling.

Jeg svarer vanligvis innen 24 timer, har du ikke fått svar i fra meg, så send meg gjerne tekstbeskjed på mobilen 92017222
Noen ganger er wix plattformen herifra litt forsinket. 

Takk for meldingen!

Gullstripe-.jpg
bottom of page