top of page
Gullstripe-.jpg
Blond Girl in a Field

Online ThetaHealing® deg og skaperen
 

3 Online dager fra klokken 10:00-15:00

Gullstripe-.jpg
Kopi av Uten navn (13).png

You and the Creator

I denne livstiden er det meningen at vi skal oppnå nivåer av kjærlighet; kjærlighet til oss selv, kjærlighet selvfølgelig til Skaperen, kjærlighet til en betydelig person, hvordan det er å virkelig elske familien din, elske vennene dine og elske verden. Vi må kunne mestre dette, men hvordan kan vi mestre dette hvis trosprogrammene våre som allerede er i oss sier at det er umulig?

 

Vårt relasjonsworkshop er "Du og Skaperen" hvor vi viser og lærer elevene å forstå understrømmen i deres egen underbevissthet. Hvordan kroppen deres faktisk jobber med å løse problemer, og hvordan de faktisk vet forskjellen mellom å kommunisere med energien til Skaperen, og å kommunisere med deres ego eller med deres høyere selv.

game of life (9).png
Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg
silky%20smooth_edited_edited.jpg

Husk at Skaperen er en energi av perfekt og ren kjærlighet. Det er en ren, kunnskapsrik kjærlighet. Og det vil forandre livet ditt. Denne energien, denne livskraften, er i hvert atom, og i alle atomer er atomer en del av deg og en del av alt rundt deg. Vi vil lære deg forskjellen på egoet og skaperkraften, og du vil lære hvordan du kan jobbe og re-guide din underbevissthet for å få den til å jobbe for deg.

 

Dette er en viktig Workshop for deg fordi hver gang jeg underviser, spør alltid noen meg, hvordan vet du om svaret kommer fra Skaperen?

 

I Workshopen vil lære deg hvordan du styrer tankene dine til å forstå.

 

Denne Workshopen er den siste av 4 grunnleggende forståelse du trenger for å kunne gå videre på andre kurs.
Basic DNA - Advanced DNA - Dig deeper og You and the Creator er selve døråpneren til alle de andre Workshopene i ThetaHealing®

Kurset starter klokken 10:00-15:30 alle dager, inklusiv 30 minutter matpause klokken 12:00-12:30.

En uke før kursstart får du tilsendt kurshefte og lydfiler som prepper deg før kurs, (du må ikke lese eller høre på boken, det er frivillig, du lærer på kurset også) og du får en Zoomlink, som du kan koble deg opp med 15 min før vi starter kurset.

Under kurset når du øver sammen en annen, blir det laget et eget øvingsrom til deg og din partner.
Fordelen med dette er: at du får øvd i fred uten å høre støy fra andre som prater i et klasserom, og du får vært 100% mentalt til stede. Du vil oppdage at online undervisning gir like gode resultater som å være fysisk til stede.

Under Corona tiden, når det var Lock Down, begynte vi å tenke nytt, og det var fler og fler klienter som ville få ThetaHealing behandling over telefon eller Zoom. Kundene ble så overasket over at det var ingen forskjell på resultatene. Det eneste de tenke, var at det var koseligere å se meg fysisk😊 Undervisningen startet også online i denne perioden, og det er så gode resultater på dette, ingen forskjell, det er kun trossystemer som holder på den «gamle» måten å lære på.

Anett eller hennes assistenter kommer inn og hjelper til når det skulle være behov for det.Alltid før en øving, blir en demo, som viser hvordan øvelsen utføres.
Det er rom for spørsmål og svar etter øvelsene.

Du blir lagt inn i en egen Facebook gruppe, hvor opptak av undervisningen blir lagt inn etter endt kurs.
Fordelen med det er: Da har du muligheten til å repetere kurset så mange ganger du vil. Du har også oversikt over hvem du har vært på kurs sammen med, som er knallbra hvis du vil ønsker å øve mellom kursene.

Gullstripe-.jpg
Kopi av Uten navn (15).png
Gullstripe-.jpg
Kopi av Uten navn (13).png


Pris: 4800,- kroner. Online Workshop. 
 
Kurset foregår over zoom. 

Jeg svarer vanligvis innen 24 timer, har du ikke fått svar i fra meg, så send meg gjerne tekstbeskjed på mobilen 92017222
Noen ganger er wix plattformen herifra litt forsinket. 

Takk for meldingen!

bottom of page