Gullstripe-.jpg

Online ThetaHealing® You and the Creator

2 dager Workshop (online 4 dager av 4 1/2 time pr dag)

Gullstripe-.jpg
Kopi av Uten navn (13).png

You and the Creator

I denne livstiden er det meningen at vi skal oppnå nivåer av kjærlighet; kjærlighet til oss selv, kjærlighet selvfølgelig til Skaperen, kjærlighet til en betydelig person, hvordan det er å virkelig elske familien din, elske vennene dine og elske verden. Vi må kunne mestre dette, men hvordan kan vi mestre dette hvis trosprogrammene våre som allerede er i oss sier at det er umulig?

 

Vårt relasjonsworkshop er "Du og Skaperen" hvor vi viser og lærer elevene å forstå understrømmen i deres egen underbevissthet. Hvordan kroppen deres faktisk jobber med å løse problemer, og hvordan de faktisk vet forskjellen mellom å kommunisere med energien til Skaperen, og å kommunisere med deres ego eller med deres høyere selv.

game of life (9).png
Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg
silky%20smooth_edited_edited.jpg

Husk at Skaperen er en energi av perfekt og ren kjærlighet. Det er en ren, kunnskapsrik kjærlighet. Og det vil forandre livet ditt. Denne energien, denne livskraften, er i hvert atom, og i alle atomer er atomer en del av deg og en del av alt rundt deg. Vi vil lære deg forskjellen på egoet og skaperkraften, og du vil lære hvordan du kan jobbe og re-guide din underbevissthet for å få den til å jobbe for deg.

 

Dette er en viktig Workshop for deg fordi hver gang jeg underviser, spør alltid noen meg, hvordan vet du om svaret kommer fra Skaperen?

 

I Workshopen vil lære deg hvordan du styrer tankene dine til å forstå.

 

Denne Workshopen er den siste av 4 grunnleggende forståelse du trenger for å kunne gå videre på andre kurs. 
Basic Dna - Advanced Dna - Dig deeper og You and the Creator er selve døråpneren til alle de andre Workshopene i ThetaHealing® 

Gullstripe-.jpg
Kopi av Uten navn (15).png
Gullstripe-.jpg
Kopi av Uten navn (13).png


Pris: 4800,- kroner. Online Workshop. 
 
Kurset foregår over zoom. 

Jeg svarer vanligvis innen 24 timer, har du ikke fått svar i fra meg, så send meg gjerne tekstbeskjed på mobilen 92017222
Noen ganger er wix plattformen herifra litt forsinket. 

Takk for meldingen!