top of page
silky%20smooth_edited_edited.jpg

ThetaHealing®-kurs

Hei, nydelige sjel. Er du nysgjerrig på hva det vil si å være en ThetaHealer? Hvor du følger din dype indre stemme og får nøkler som passer i døren til selve Universet?
 


 

Thetakoden tilbyr både personlige kurs og online-kurs. En dyp og healende meditasjonstreningsteknikk ved
hjelp av en åndelig filosofi for forbedring og utvikling av sinn, kropp og ånd.


 

Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg
silky%20smooth_edited_edited.jpg

Online og fysisk ThetaHealing-kurs

Online-kurset gir deg muligheten til å lære alt du trenger å lære for å bli TheaHealing-utøver - fra det mest behagelige hjørnet i ditt eget hjem.

 

 • Du sparer tid

 • Du sparer penger (på hotell og reise)

 • Du får like god trening som et fysisk kurs

 • Det er enkelt

 • Det er like inkluderende som et fysisk kurs

 • Du kan delta uansett hvor du bor

 • Du blir godt trent i å behandle fremtidige klienter digitalt (en fordel ettersom mange klienter ofte er laaangt, langt unna)

 

Enten du deltar fysisk eller online får du øve deg med deltagerne som deltar fysisk. Er du med online lærer du alt du trenger å lære om hvordan du gjennomfører digital øving.

 

Dersom du ønsker å lære for deg, uten å øve med andre, gi meg beskjed - det er fullt mulig det også. I Theta finnes det ingen begrensninger. 

 

Optimal rute på veien til å bli en Theta-Healer

 

For ekstraordinær glede av alt du lærer, enten det er for din egen del, for å kunne hjelpe andre, eller begge deler - anbefaler jeg å ta alle de 4 grunnleggende kursene i ThetaHealing.

 1. Basic DNA

 2. Advanced DNA

 3. Dig Deeper

 4. You and The Creator
   

(Gode rabatter gis ved bestilling av de 4 grunnleggende kursene. Samboere får også gode rabatter.) 

Drømmer du å bli en spirituell leder og lærer?

 

Etter de 4 grunnleggende kursene står dørene dine åpne. Da ligger skjebneveien klar rett foran deg. Etter de 4 grunnleggende kan du fortsette på lærerprogrogrammet og bli en Master ThetaHealer. Dette programmet er også tilgjengelige som videreutdanning online.

 

Se for deg livet ditt som en Master ThetaHealer. Vil du også få inngangen inn til "skaperen av alt som er"? Kjenner du en inspirerende glede av tanken på å holde nøkkelen til universet i din hule hånd? Da har du tappet inn en livsenergi som vil guide deg videre og i riktig retning. Stol på den.

PS. Ønsker du kun å lære for din egen del,
da anbefaler jeg deg "Manifester Et Liv Du Elsker" , her får du mye grunnleggende som oppgraderer deg fra innsiden og ut. Visste du at all sukess er 80% mindset og 20%  er strategi og taktikk?

Gullstripe-.jpg

ThetaHealing® kurs
4 Grunnleggende kurs som er døråpneren til en enda dypere bevissthet, Mesterkursene & de herlige tilleggskursene. Kursene kan kjøpes enkeltvis eller som pakke. Ved kjøp av alle  de 4 grunnleggende kursene, vil  du spare 4500,- kr. 
Engangssum på 15500,- kr.  

 

Kopi av Uten navn (13).png

Jeg svarer vanligvis innen 24 timer, har du ikke fått svar i fra meg, så send meg gjerne tekstbeskjed på mobilen 92017222
Noen ganger er wix plattformen herifra litt forsinket. 

Takk for meldingen!

Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg
bottom of page