top of page

ThetaHealing®

Hei, nydelige sjel. Er du nysgjerrig på hva det vil si å være en ThetaHealer? Hvor du følger din dype indre stemme og får nøkler som passer i døren til selve Universet?


Begynn din reise i personlig vekst og transformasjon
ThetaHealing®  sertifiseringskurs er åpne for alle, enten du lærer for din egen personlige interesse og selvutvikling, ønsker å bli en utøver, eller ønsker å legge Theta Healing® til din eksisterende praksis. Theta Healing®-kurs er utviklet for å hjelpe deg å vokse personlig, profesjonelt og åndelig. Hvert kurs er utviklet for å øke dine ferdigheter, lære nye verktøy og teknikker.
Du lærer alt om å Manifestere ditt drømmeliv!


 

Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg
silky%20smooth_edited_edited.jpg

Online og fysisk ThetaHealing-kurs

Online-kurset gir deg muligheten til å lære alt du trenger å lære for å bli TheaHealing-utøver - fra det mest behagelige hjørnet i ditt eget hjem.

 

 • Du sparer tid

 • Du sparer penger (på hotell og reise)

 • Du får like god trening som et fysisk kurs

 • Det er enkelt

 • Det er like inkluderende som et fysisk kurs

 • Du kan delta uansett hvor du bor

 • Du blir godt trent i å behandle fremtidige klienter digitalt (en fordel ettersom mange klienter ofte er laaangt, langt unna)

Optimal rute på veien til å bli en Theta-Healer

For ekstraordinær glede av alt du lærer, enten det er for din egen del, for å kunne hjelpe andre, eller begge deler - anbefaler jeg å ta alle de 4 grunnleggende kursene i ThetaHealing.

 1. Basic DNA

 2. Advanced DNA

 3. Dig Deeper

 4. You and The Creator

 

Gullstripe-.jpg
Kopi av Uten navn (13).png

Jeg svarer vanligvis innen 24 timer, har du ikke fått svar i fra meg, så send meg gjerne tekstbeskjed på mobilen 92017222
Noen ganger er wix plattformen herifra litt forsinket. 

Takk for meldingen!

Gullstripe-.jpg
bottom of page