game of life (7).png

Online Advanced DNA

ThetaHealing® Avansert DNA

Varighet: 3 dager 

 

Dette herlige Advanced ThetaHealing Seminaret utvider informasjonen i det grunnleggende seminaret for å omfatte en grundig forståelse av de syv eksistensplanene som omgir oss.

  

Studenten vil lære å fjerne gamle harme, løfter og forpliktelser som holder dem tilbake. Studenten vil oppdage hvordan man helbreder med øvelsene "Baby in the Womb" og "Heal the Broken Soul". Studenten vil motta følelser som lastes ned fra instruktøren som vil bringe dyp helbredelse og opplysning til dem.

silky%20smooth_edited_edited.jpg

Mestring av trosarbeidet 

Dette seminaret er en herlig opplevelse ettersom studentene blir fylt med mange nye og positive følelse,r som å vite hvordan man setter pris på nå og hvordan selvaksept føles fra det syvende eksistensplanet.

 

Som student av ThetaHealing vil du fortsette å lære og mestre trosarbeid, forbedre kunnskapen din om nedlastinger og lære å skille mellom de forskjellige eksistensplanene. Du får kunnskap om hvert eksistensplan gjennom ulike øvelser som bygger på informasjonen som er lært i  grunnleggende Basic DNA.

 

Seminaret inkluderer: PDF ThetaHealing® Avansert håndbok

 

Du får kjøpt den boken her som jeg vil anbefale deg å kjøpe:
Avansert ThetaHealing®: Utnytte kraften i alt som er (lydnedlasting): Vianna Stibal, Norma Butikofer, Hay House: Amazon.co.uk: Bøker 

Gratis lydbok: Viktige deler av Advanced DNA boken er innlest på norsk, de er lagd fra 1-5  og lydfiler ligger her: https://soundcloud.com/user-950343481/velkommen-til-advanced-dna-intro-tros-nivaer/s-Ymqb5gBUY3c 

 

Dette seminaret undervises om 3 sammenhengende dager.

Forutsetninger:

Grunnleggende DNA
 

Uttalelsene på dette nettstedet og klassen er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom. Denne informasjonen er gitt strengt for pedagogiske formål. Informasjonen på dette nettstedet skal på ingen måte betraktes som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av legen din eller annet helsepersonell.

heart_1.png
Gullstripe-.jpg
Kopi av Uten navn (13).png


Pris: 5200,- kroner 
Kurset foregår over zoom. Informasjon blir sendt til deg etter innbetaling.

Jeg svarer vanligvis innen 24 timer, har du ikke fått svar i fra meg, så send meg gjerne tekstbeskjed på mobilen 92017222
Noen ganger er wix plattformen herifra litt forsinket. 

Takk for meldingen!

Gullstripe-.jpg