top of page
Ramme Foto Boks Sitat Sosiale Medier Innlegg (8).jpg

ThetaHealing® deg og din betydelige andre

Varighet:2 dager

Våre sjelevenner kjenner oss så godt på et åndelig nivå at du virkelig må lære å elske deg selv for å få dem til å fungere. Det er det Growing your Relationship-seminaret handler om. Dette seminaret er designet for å ta deg til neste trinn i forholdet ditt, i utviklingen din for å lære å bli en virtuell enhet.

 

Dette seminaret er ikke bare for par, men for alle som ønsker å utvikle et forhold, et intimt forhold, et partnerskap for å nå det høyeste potensialet. Å utvikle deg og dine relasjoner vil hjelpe deg med å bygge et sterkt partnerskap, bygge et sterkt fundament, holde forholdet ditt friskt og nytt, og er designet for å hjelpe forholdet ditt til å fungere for deg.

 

Lær hvordan du virkelig elsker en annen person og hvordan du lar dem elske deg tilbake, mens du fjerner blokker og hindringer som er overlevert til oss fra våre forfedre. Når vi virkelig elsker oss selv, får vi neste nivå av opplysning. Vil du vite hvordan du skal leve livet ditt uten å frykte kjærlighet? Uten skyld i forhold? Å bli elsket av din ledsager? Bli med på Growing your Relationships Seminar for å lære.

Forutsetninger: Grunnleggende DNA, avansert DNA, grave dypere og You and Creator

 

Uttalelsene på dette nettstedet og klassen er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre sykdom. Denne informasjonen er gitt strengt for pedagogiske formål. På ingen måte bør informasjonen på dette nettstedet betraktes som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av legen din eller annet helsepersonell.

BETAILINGSPLANEN ER IKKE KLAR FØR 27 APRIL 2023


 

Kopi av Uten navn (13).png

Jeg svarer vanligvis innen 24 timer, har du ikke fått svar i fra meg, så send meg gjerne tekstbeskjed på mobilen 92017222
Noen ganger er wix plattformen herifra litt forsinket. 

Takk for meldingen!

 • Du og din betydelige

  4 900kr
   
  You and Your significant other /Du og din betydelige halvdel
   
  • Kurshefte & Diplom
 • Du og din betydelige

  900kr
  Hver måned
  You and Your significant other/ Du og din betydelige andre
  Gyldig i 6 måneder
  • Kurshefte & Diplom
 • Du og din betydelige

  1 734kr
  Hver måned
  You and Your significant other/ Du og din betydelige andre
  Gyldig i 3 måneder
  • Kurshefte & Diplom
bottom of page