Thetakoden

Når livet flyter som silke

Selvutvikling - Manifestering - Healing - Coaching 

Norges ledende TheatHealing-skole

Gullstripe-.jpg

Thetakodens solide bunnlinje baseres på sensasjonell selvutvikling, og å ta ditt liv til et nytt nivå; fra der du er - til dit du drømmer om å være.

Hva er Theta?

 

 

Theta er en helbredende og meditativ energifrekvens på bølgelengde med «sovende våken avslapning». Det er døråpneren til det underbevisste og til skaperkraften - hvor all livets magi styres fra. 

Hva er underbevissthet?

 

Underbevisstheten opptar rommet imellom det bevisste og det ubevisste. Der ligger alle lagrede minner, inntrykk, følelser, opplevelser, trossystemer, blokkeringer, persepsjoner og programmer. Underbevisstheten har monopol og enerådende kontrollstyring på hele ditt liv, så vel som dine livssyn, dine mønstre, dine relasjoner, dine valg og din virkelighet. Det er (rett og slett) hele din verden - og markøren av din mentale og fysiske helse. Livet aldri jobber imot deg - det jobber FOR deg - utelukkende basert på hva som ligger preprogrammert og lagret i underbevisstheten. Det går som en gammel disk på auto-pilot og replay, og det hele speiler seg som en eksakt refleksjon i din ytre realitet. Om du lurer du på hva som eksisterer på innsiden - se deg rundt, ta et titt på dine omgivelser og kjenn etter hva du føler. Der har du svaret. Det ytre og det indre liv er et identisk speil. Thetakodens bevisstgjøring på alt som er rundt (og i deg), fungerer som din informant, hvilket betyr at du med bevissthet og bevisstgjøring skaper du fri vilje, makt og kontroll til å endre alt du ser, hører, føler, er, skaper og opplever. Men hva er årsakene til det som allerede ligger lagret? Hvor ligger årsakene? Hvor kommer de fra? Hvordan kan de fjernes? Og hvordan kan de erstattes, slik at det indre livet viser seg som en ny realitet og en ny virkelighet du forelsker deg i? Igjen, svaret på det ligger i å løse Thetakoden. 

 

Med Thetakoden kan du selv designe din egen underbevissthet - og andres - slik at speilet (livet der ute) utelukkende reflekterer et vakkert indre liv fylt av dine dypeste drømmer, høyeste ønsker og et liv du virkelig elsker.

Manifestering

Online-kurs

1.png

“Loven Om Tiltrekning” lærer deg hva - “Thetakoden” lærer deg hvordan.

 

Manifestering handler grunnleggende om å reprogrammere din underbevissthet, og fra innsiden designe et liv du elsker - som speiler seg i din virkelighet på utsiden.

Grunnleggende ThetaHealing

5.png

Vil du lære en teknikk for å jobbe med energier? La det være denne.

 

Theta er en helbredende og meditativ energifrekvens på bølgelengde med “sovende våken avslapning”. Det er portalen til underbevisstheten og til skaperkraften - hvor all livets magi styres fra.

Masterprogram

ThetaHealing

4.png

Lydfiler

ThetaHealing

Design uten navn (10).png

VIP-pakker ThetaHealing

5.png