top of page
Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg

ThetaHealing kurs
World Relations 

Gullstripe-.jpg
Pastel Minimal Business Coach Masterclass Facebook Ad.jpg

World Relations 

Dette er en MAGISK workshop som varer i 5 hele dager, hvor kjernen i kurset er å endre våre fordommer mot andre kulturer, religioner, og hudfarger. Vi tror ofte at vi ikke har fordommer, og de fleste blir overrasket over hvor mye som ligger i vårt DNA. Ps. sjekk ut videon lengre ned på siden. 

 

Hvordan oppdage våre fordommer? kan komme fra de plutselige negative tankene om andre mennesker, eller vi har en "negative" følelser mot forskjellige land og kulturer. Det er noen land vi absolutt IKKE vil reise til, vi kjenner en motstand, en motstand som ligger i vår sjel. Disse ubevisste minner og tanker, tiltrekker seg konflikter internt og eksternt. Her blir vi bevisst på hvor mye vi har med oss ifra den kollektive bevisstheten og hva som ligger i vårt DNA.

 

Workshopen består i en reise i DNA og til Historiske minner (tidligere liv) som ligger i vår sjel. Vi forløser også gamle trossystemer og karma fra vår sjel, som holder oss tilbake fra og få det livet vi ønsker oss. 
Fordommer blokkerer for vår healende kjærlighetsenergi og klarsyn. Workshopen passer for deg som er fasinert over DNA, og hva vi har med oss fra våre forfedre, og våre tidligere liv.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Hva du lærer på 5 dager

Workshopen vil bestå i å uføre "readinger" på andres liv- 
samt BONUS: guide en annen elev ned i en indre reise tilbake i tid. (regresjonsterapi) Det er alltid en link til det som foregår nå i livet og det som ligger i vårt DNA. 
1.  Vi sjekker vår genetiske blodslinje 

2. Vi sjekker våre genetiske fiender 

3. Vi frigjør fordommer 

4. Vi frigjør fordommer fra våre forfedre 
5. Vi frigjør fordommer mot oss 

6. Vi frigjøre fordommer fra grupper, sekter, religiøse grupper osv. og visa versa. 

7. Vi ufører "reiser tilbake i tiden" , nåtid og framtid. 

Alle som deltar på kurset vil bli lagt inn i en felles Privat Facebook-gruppe, så det er muligheter for oss å øve på hverandre etter kurset. Lydopptak av undervisningen blir lagt inn i denne felles gruppen. 

Bor du langt unna, Corona eller andre hindringer, la ikke det stoppe deg hvis du ønsker å delta. Workshopen kan kjøres online også.  

Kostpris:
Depositum 2000,- kr 
Restbeløp: 7000,- kr 
Totalt: 9000,- kr for 5 hele dager.  
For å delta på dette kurset må du ha gjennomført: Basic DNA, Advanced DNA, Dig deeper og You and the Creator. 

 

Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890 

Bride's Henna

Les mer om Worskhopen her

World Relations er et fantastisk kurs for din utvikling

ThetaHealing® World Relations Seminar fokuserer på spesifikke kulturer og trosoppfatninger for å utløse nåværende og tidligere problemer med raser, religioner og mennesker. Når disse trosspørsmålene kommer frem i lyset, vil det skjulte hatet og harmen som strekker seg århundrer tilbake, bli forløst. Dette vil tillate deltakerne å omfavne og akseptere menneskene og kulturene i verden med ekte ubetinget kjærlighet. Studentene vil delta i praktisk Belief Work for å finne og frigjøre negative følelser og programmer fra andre kulturer og mennesker rundt om i verden.

 

I dag har verden blitt et mye mindre sted. Kulturer er mye mer i stand til å komme i kontakt på grunn av flyreiser og informasjonsalderen. På grunn av dette har vi et presserende behov for å forstå og akseptere andre kulturer.

 

Studenter som tok det første World Relations-seminaret ble overrasket over hvor mange negative ubevisste tanker, følelser og følelser som kom til syne i Belief Work-øktene. I mange tilfeller var dette genetiske (forfedre) tro knyttet til frykt, hat og sinne mot andre land, land og deres folk som de aldri visste at de hadde. World Relations Seminar er et kraftig verktøy for å fjerne indre og ytre konflikter i deg selv overfor andre. Det er en dyp selvutvikling for å skape intern og ekstern fred, og vi starter ALLTID med oss selv, for vi vet at våre tanker er avgjørende for å bidra til et liv vi elsker.  

 

Love and Light fra Anett :-) 

Pastel Minimal Business Coach Masterclass Facebook Ad (1).jpg
Gullstripe-.jpg
Kopi av Uten navn (13).png

Takk for meldingen!

bottom of page