top of page

Lukk øynene...

og forestill deg ditt drømmeliv - en magisk hverdag hvor hjertet banker i harmonisk takt med livet du ønsker deg - et liv du elsker.

Thetakoden lærer deg metoder designet til å manifestere enhver drøm, visjon, ambisjon, ønske og mål. Om det er fysisk, mentalt eller åndelig utvikling, så får du det her!

Theta-frekvensen er ditt livs viktigste reise og blir din enestående veileder resten av livet. Den tar deg til fremtiden og tilbake til svunnen fortid.
ThetaHealing tar deg til ditt indre univers hvor

alt du trodde var umulig til mulig!

I denne meditative "sovende-våken-tilstanden" blir din egen bevissthet døråpneren til Alt Som Er, og til universets endeløse potensiale.

En reise med...

Er du klar for å...

Kopi av Kopi av Uten navn (9).png
Kopi av Kopi av Uten navn (9).png
31.png
32.png
33.png
Kopi av Kopi av Uten navn (9).png
30.png

Høyne dine vibrasjoner?

Transformere ditt og andres liv?

Lykkes i et liv du elsker?

Økt bevissthet?

silky%2520smooth_edited_edited.jpg
sofa jenta lyst.png

Manifester et liv du elsker

Er du klar for ditt livs viktigste reise? Er du klar for å manifestere så øyeblikkelig - at før du rekker å lure på om det funket - er det allerede ditt? 

 

THETAHEALING TEKNIKKEN VIL FORANDRE LIVET DITT FOR ALLTID. Du finner dine og klientens underbevisste blokkeringer, hindre og hjulkjeppere - og transformerer de til døråpnere, muligheter og et liv på balanserte skinner. Du designer ditt  eget liv. Du vekker ditt dype indre, din kraft og din sjel, og du skaper en utstrålende aura med glødende og hjertevarm autoritet. Er du klar for å vibrere på frekvenser så høye at du utelukkende tiltrekker deg dine største drømmer, visjoner og intensjoner? Er DU klar for å forelske deg i livet ditt? Er du klar for å lære deg til å hjelpe deg selv og andre? 

bottom of page