top of page
Image by Simon Maage

Gratis Meditasjonssendinger

7 august  2024

reise inn i ditt indre selv og universet

Omforme livet ditt-Refokuser tankene-Frigjør deg-Manifestasjoner

Hei, og velkommen!

Hei, og velkommen! Jeg er Anett Powell Wang, det gleder meg av hele mitt hjerte at du er her, for det fortjener du og derfor inviterer deg til å bli med på en ukentlig reise inn i ditt indre selv med GRATIS meditasjonssendinger. Er du klar til å utforske transformative temaer og meditasjoner som du virkelig fortjener? 

Hvorfor bli med? Hver sending byr på innsikter og teknikker verdt mellom 1000-3000 kr – helt uten kostnad for deg. Dette er din sjanse til å investere i deg selv! Og akkurat nå helt GRATIS😊  

Med mine meditasjoner kan du: 

  • Omforme livet ditt: Synkroniser handlinger og intensjoner, og omfavn livets muligheter. 

  • Refokuser tankene: Lær teknikker for å justere tankemønstre mot dine drømmer. 

  • Frigjør deg: Skift begrensende trosystemer som holder deg tilbake, med energiclearing og nye affirmasjoner. 

  • Manifestasjoner: Booster underbevisstheten til handling. Lev uredd.  

Hva får du tilgang til? Tenk deg å bli guidet gjennom meditasjoner for selvutvikling, oppleve energiclearing, og motta affirmasjoner rett til underbevisstheten. Endre tankene dine, frigjør potensialet ditt, og la din indre glans skinne. 

 

Bli en del av fellesskapet: Ved å registrere deg, får du ikke bare tilgang til live meditasjoner via Zoom men også til et fellesskap av likesinnede i Facebook-gruppen, "Thetakoden". 

Interaktive økter: Jeg elsker tilbakemeldinger og engasjement! Delta i chatten, still spørsmål, og bli med i våre live demoer og healinger. 

Spesielle gjesteforedrag: Vi inviterer også spennende gjester som deler sine historier og innsikter, for ytterligere inspirasjon. 

Bli med nå! Dette tilbudet varer ikke evig. Grip denne unike muligheten og start din reise mot en dypere forståelse av deg selv og universet. 

Bli med nå! Dette tilbudet varer ikke evig. Grip denne unike muligheten og start din reise mot en dypere forståelse av deg selv og universet. 

Hvordan delta? Meld deg på nå for å motta påminnelser om onsdagssendinger kl. 10:00 - 10:30 +++ og for en invitasjon til "Thetakoden" Facebook-gruppen. 

 

Dato: 7 august  2024

Dette er for deg som: 

Ønsker å bli tydeligere i deg selv

Image by Giulia Bertelli
Image by Greg Rakozy

Utforsker ditt indre selv og din spirituelle side. 

Er nysgjerrig på manifestasjon og ønsker å styrke ditt mindset. 

Image by Daniel Mingook Kim
Image by Ravi Pinisetti

Tror på en universell, gudommelig kraft. 

Lagre plassen din nå

ved å fylle ut skjemaet nedenfor

Vil du dykke dypere?

Utforsk vår mindset coach-utdannelse for å ta din spirituelle praksis til neste nivå. Lær mer her

Meditation

"Dette kurset er for deg som søker dyp personlig vekst og ønsker å mestre manifestasjon, navigere i tankens flyt og utforske transformative energihealingsteknikker.

I kurset vil du lære kraftige manifestasjonsteknikker, thetahealing for helbredelse, endring av trossystemer for et positivt mindset, samt en berikende theta meditasjonsteknikk. Bli med på webinaret for en smakebit på kurset og start reisen mot selvoppdagelse og vekst!" 

Yellow Curtain_edited.jpg
anett om meg bilde_edited_edited.jpg

Hei,
jeg er Anett Powell Wang, og jeg elsker å være din veileder på veien til positive forandringer!

Hei, jeg er Anett Powell Wang, og jeg elsker å være din veileder på veien til positive forandringer!

Velkommen til Thetakoden, et sted hvor transformasjon skjer. Med over 20 års dedikasjon har jeg hjulpet mennesker som deg med å finne veien til et bedre liv. Uansett hvor du er i livet ditt, er jeg her for å støtte deg.

Jeg er grunnleggeren og eieren bak Thetakoden. Med min erfaring og lidenskap for å hjelpe mennesker har jeg undervist i Thetahealing og manifestasjon siden 2008, og sett utrolige transformasjoner skje.

Hvorfor gjør jeg dette?

Enkelt - fordi jeg brenner for å hjelpe deg til å hjelpe deg selv og andre. Som gründer og eier av Thetakoden, har jeg den høyeste graden i ThetaHealing, Master, og tilbyr en hel utdannelse for de som ønsker raske og effektive resultater. jeg drømmer om vise og lære bort raske metoder for å kunne forandre sitt liv gjennom Theta og endring av trossystemer. jeg elsker å se mine kunder få raske resultater, om det er bedre helse, få bevissthet i sine egne følelser og transformere de, og få sine drømmer oppfylt. 


Min egen reise startet for mange år siden  med en dyp intuisjon og klarsyn som lenge ble holdt tilbake av frykt for å virke gal eller si noe feil. Et vendepunkt kom da jeg ba om hjelp til å utvikle  min intuisjon og bruke den til noe nyttig, til å hjelpe andre uten redsel for å dumme meg ut. Den reisen har ledet meg til å forstå, utvikle og dele mine ferdigheter. Dette er ikke bare en jobb for meg – det er en lidenskap. Min visjon er å nå ut til over 1000vis av mennesker, dele Theta-kunnskapen og gi dem verktøyene de trenger for å transformere sine liv, til å vekke opp deres potensiale.


En ting jeg kan love deg er at i dette kommende webinaret vil jeg ikke holde noe tilbake. Jeg er her for å dele kunnskap og sammen skal vi jobbe mot dine drømmer.

Jeg har selv hatt mine kamper med fysiske smerter og utmattelse. Denne kampen motiverte meg til å utforske selvutvikling på en dypere måte. Gjennom egne erfaringer har jeg forstått kompleksiteten av mentale blokkeringer, og jeg er her for å hjelpe deg med å utvikle selv innsikt og bistå andre på veien til selv forbedring. 

Jeg har lært av mestere som Vianna Stibal, Donal Neal Walsh, John Assaraf fra "The Secret", Bob Proctor, Gregg Braden, Alberto Villodo, Gry Sinding, Inspirio, Awesm, Marie Forleo, og Hanne Fernås. Denne erfaringen har formet meg både som lærer og som et medmenneske som forstår og som har mye å dele. 

Hva tilbyr jeg? Mer enn en tittel som Thetahealing Master, tilbyr jeg veiledning basert på en mangfoldig kompetanse innen healing, hypnose, karriereveiledning, kinesiologi, regresjon, NLP, Coaching og manifestasjon. Jeg deler mine seire, mine feil og alt i mellom, fordi jeg tror på den menneskelige reisen mot personlig utvikling.

Når du velger Thetakoden, velger du mer enn en utdanning. Du velger en reise med en mentor som forstår både det følsomme og det analytiske. Sammen skal vi skape en vei for din vekst, for å hjelpe deg selv og andre. Til å få et liv du elsker!

Registrer deg for vårt kommende webinar, og la oss starte reisen sammen mot positive forandringer. Jeg deler ikke bare teori, men erfaringene mine og kunnskapen min - de tingene du ikke kan lese deg til, men som er erfaringsbasert.

Jeg vet hvor verdifull kunnskapen om theta-hjernebølgen er, og jeg er her for å lære deg fordelene på en forståelig måte. Det handler om å hoppe over feilene sammen og skape en vei for din personlige vekst.

 

Velkommen til et lærerikt eventyr!

Anett Powell Wang

Image by rosario janza

Hva kursdeltakere
sier om kursene

Da jeg hørte ordet ThetaHealing for fire år siden visste jeg intuitivt at det var noe jeg ville lære meg. Jeg visste ikke noe om det på forhånd, og var veldig spent på det jeg skulle lære - og om jeg ville få det til. Det var gøy å lære og enda gøyere jo mer jeg lærte. ThetaHealing har gitt meg den største veksten og de største endringene i mitt liv. Det er en glede å hjelpe andre, se følelser endres og å se andre få troen på seg selv. Anett er en varm, dyktig og fantastisk lærer. Hun er tydelig og en god veiviser. Kunnskapen deler hun på en flott måte. Ofte blir det både smil og latter. Hun gir av seg selv og etter kurset sitter jeg igjen med fine minner, nye vennskap og gode følelser. Kursene har hjulpet meg til å vokse på så mange områder. Jeg har likt alle kursene. Gleder meg til å lære mer!

Tusen takk Anett for den du er og alt du gir. Det er en glede å ha deg som lærer!

 

-Turid Aakvik, Drammen, tlf: 90663972

ThetaHealing virker på meg på alle nivåer av eksistens: fysisk, emosjonell, åndelig og mentalt. Theta fjerner blokker og hindringer som hindrer det fulle potensialet i livet. Jeg liker å lære hvordan kan jeg helbreder andre mennesker. Healing gjør det mulig å aktivere de overnaturlige sansene clairvoyance, clairaudiente. Anett Powell Wang har mye kunnskap og praksis i helbredelse. Hun kommuniserer og lærer lett bort kunnskap og ferdigheter. Hun er diskret, selv-kontrollert, snill og behandler alle med respekt. Hun er en godt kvalifisert instruktør, og kursene i Thetahealing underviser hun så det blir forståelig og interessant, og du kan føle deg trygg. Etter kursene vet jeg hvordan det føles å ha egenverd og ha en plan for fremtiden, og jeg tar selv imot klienter etter masterprogrammet.

 

- Ela Maria Siemieniec

Du fikk meg igang Anett. Tusen takk for det! Etter kursene er angsten helt borte. Jeg kjenner ro, og kjenner jeg uro - så spør jeg meg selv hva det dreier seg om og sletter de tankene eller minnene som har med uroen å gjøre.

Utrolig befriende, nesten så jeg gråter. Det å ha grupper på Facebook så vi får øvd sammen, og at vi er her for hverandre har hjulpet utrolig mye. Jeg ble så begeistret for det jeg lærte hos Anett at det her måtte jeg ut å lære og opplyse andre om - at det finnes gode og effektive metoder for endring av vonde følelser. I dag holder jeg selv ThetaHealing-kurs og tar imot mine egne klienter.

 

-Evelyn Floan, Lille Alven: 95368771

Jeg likte å lære om mine dypeste følelser og at jeg kunne leve uten frykt og andre nedtrykte følelser som hindret meg i å leve det livet jeg ville leve. Teknikker som bare fikk meg i et med alt som er og coaching i samtale, mentaltrening, innsikten i meg selv og andre, følelser som ble forløst og raskt forsvant osv. Jeg ser hva det har gjort for mine klienter, så med ydmykhet og glede av å se at metakognetiv- coaching virker, undring over at det de kom for er borte, at det kunne være så enkelt, se glede og livsmot som er tilbake i klienten.

Hun er tydelig og bestemt og fleksibel. Medfølende, imøtekommende på en trygg og omsorgsfull måte. Ærlig og rett frem og det liker jeg. Jeg tør påstå at Anett Powell Wang er den dyktigste jeg vet om. Hun løfter deg til å bli mer av deg. Og følger deg på veien med kjærlighet og ydmykhet. Takk for tryggheten du gav meg til å bli mer av meg og er glad du har beriket mitt liv og for at du er en del av det.

Jeg fikk mitt Intuitive anatomi kurs som jeg følte jeg trengte og mange flere har det blitt. Jeg føler at Thetahealing har fått livet mitt på plass, jeg vokser til den jeg vil være, og med kjærlighet og glede kunne hjelpe andre til å bli Thetahealer eller bare gi behandling i Theta. Dette er det som har vært mine største forandringer på alle områder av livet mitt. Veldig takknemlig for at Anett slik at jeg kunne få muligheten til å lære meg disse fantastiske teknikkene i Theta og forandre så mye i livet mitt.

 

- Marit Uglehus, Larvik, tlf: 93664410

Kjære Anett Jeg vil takke deg hjerteligst for herlige kursdager det siste halve året. Det har gitt meg ny innsikt og endret mitt mind set radikalt. Noe som kommer meg og mange andre til gode. Og ikke minst. Jeg elsker å jobbe via zoom. Du vet hvor stor motstand jeg hadde. Nå er det zoom jeg foretrekker!!!

Varm klem fra Torun Øversjøen Nytrøen​

For meg var dette kurset en gavepakke som kom til meg i en tid jeg sårt trengte selvutvikling og det å få satt ting litt i perspektiv. Anett er en utrolig dyktig person og læremester. Hun sitter på en dybdekunnskap og forståelse som få av oss innehar. Hun er rett og slett en mester. Dette er ett kurs som rommer mange temaer og følelser i livet. Ett kurs som omfatter mye mer enn det en tror og får forståelsen av. Jeg ser derfor viktigheten av at det deles opp i 12 mnd, slik at man kan konsentrere seg, jobbe seg igjennom ett og ett tema om gangen, før alt syes sammen til selve manifisteringen. Manifestering og visualisering er ett verktøy som jeg liker å leke litt med og som brukes daglig for å opprettholde positiv styrke, trygghet og opplevelser i hverdagen. Jeg har selv klienter som daglig bruker visualisering i sitt daglige liv for å oppnå de resultatene de ønsker i forbindelse med jobb og konkurranser. Viktig at man ser for seg og kjenner at man allerede har det, for å kunne oppnå de beste resultatene. Masse lykke til med din manifesterings reise.

Nina Sagen 

bottom of page