top of page
game of life (2).png

ThetaHealingkurs
Disease and disorder

ThetaHealing® sykdom og lidelse

Varighet:2 uker

Boken ThetaHealing® Diseases and Disorders ble opprettet for dette seminaret i 2007 med innsikt fra Vianna fra over 40 000 avlesninger.

 

Den første dagen vil studenten motta boken Sykdommer og lidelser. Hver dag i to uker vil instruktøren jobbe med studentene på blokkene sine for å jobbe med forskjellige sykdommer. De diskuterer også sykdommene de er kjent med, for å gi innsikt i de fysiske, mentale og emosjonelle komponentene i sykdommer.

 

Dette seminaret omfatter å forklare kroppssystemene, over 100 sykdommer og lidelser, som dekker urter og mineraler. Dette seminaret er definitivt for den alternative profesjonelle.

  • ThetaHealing Practitioner vil bli lært en grundig forståelse av sykdom fra et intuitivt perspektiv.

  • ThetaHealing Practitioner vil oppdage de skjulte trossystemer de har mot sykdom som kan hindre deres evner til å helbrede følelsesmessig ubalanse i andre og seg selv. Det er fortsatt det vi tror inni som utgjør forskjellen.

  • Hvordan følelser, følelser, tro og programmer påvirker hvordan vi oppfører oss og har dramatiske innvirkninger på kroppens velvære.

  • Lær programmer, trossystemer, intuitiv innsikt, rettsmidler og kosttilskudd som Vianna har funnet å være av verdi når det gjelder visse sykdommer og lidelser.

Etter ferdigstillelse vil ThetaHealing Practitioner være ett skritt nærmere deres ThetaHealing Master-tittel.

 

Seminar inkluderer: ThetaHealing Disease and Disorders Book  

 

Dette seminaret er 2 uker vanligvis undervist 5 dager på og deretter 2 dager fri i 2 uker.

Forutsetninger:Grunnleggende DNAAvansert DNAGrav dypereIntuitiv anatomi

Uttalelsene på dette nettstedet og klassen er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom. Denne informasjonen er gitt strengt for pedagogiske formål. Informasjonen på dette nettstedet skal på ingen måte betraktes som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av legen din eller annet helsepersonell.

Kopi av Uten navn (13).png

Jeg svarer vanligvis innen 24 timer, har du ikke fått svar i fra meg, så send meg gjerne tekstbeskjed på mobilen 92017222
Noen ganger er wix plattformen herifra litt forsinket. 

Takk for meldingen!

bottom of page