top of page
Fint 12.CR2

OPPGRADER DINE TANKER OG MEDFØDTE EVNER

Med Anett Powell Wang 

Design deg selv som det menneske du vil være!

Gullstripe-.jpg
Gullstripe-.jpg

Hei og velkommen vakre sjel, 

gjør deg klar for å få en kraftfull Healing metode som øker dine spirituelle evner. 

ThetaHealing®-teknikken er en meditasjonstreningsteknikk ved hjelp av en åndelig filosofi for forbedring og utvikling av sinn, kropp og ånd.


Her i videoene under finner du ut hvordan ThetaHealing kan forbedre livet ditt, og de du hjelper. Den beste læring for deg er at du ser videoene i den rekkefølgen som de er satt opp. Ta på deg AirPodsene dine, (best lydopplevelse) lytt og lær. 

ThetaHealing can transform your life through connecting with the Creator, Realizing we are all part of one Energy that moves through all things

DENNE SIDEN OPPGRADERES 10 JUNI MED KUNNSKAP om å forstå din underbevissthet og bevissthet.
Lær å kjenn deg selv fra et dypere nivå. 
Se og lær nå, og kom tilbake igjen.

Velkommen  

Video 2 Kraften i visualisering 

Video 3 Dine trosystemer

Ingen video

Video 5 Meditasjonsveien 

Video 6 Meditasjon og skape og endre følelser

Video 7 manifester sjelevenn

Video 8 Se demo om hvordan du kan jobbe som ThetaHealer

Video 9 Litt om energier 

Gullstripe-.jpg

kurs oppstart 14 april, se kalender ..
Hvert eneste kurs i utdannelsen er Virtuelle og personlige seminarer som gir alt du trenger for å lære ThetaHealing-teknikken. Online oppmøte til faste datoer.
Det er IKKE video opplæring. 
Du sitter hjemme i din egen stue mens du lærer online.

Hvorfor ta kurset?
Skap din egen virkelighet er det første trinnet for å frigjøre begrensningene dine og låse opp ditt høyeste potensiale. ThetaHealing hjelper deg å manifestere drømmelivet ditt og bli et guiding light for andre.

Hvem er kurset for?
Alle som tror på en livskraft og ønsker å leve et positivt liv til det fulle


ThetaKoden
spanderer kroner 4 900,- ved kjøp av de 4 grunnleggende kursene.
kr. 20 400.- for 4 grunnleggende kurs.  
Du får det for kr. 15 500,-

kurs oppstart 14 april, se kalender ..
Delbetaling er mulig etter avtale mellom deg og ThetaKoden. 

Undervisningen foregår live online, og fysisk oppmøte for de som ønsker det. Begge deler er mulig. 
Skårersletta 18 1473 Lørenskog 

Kopi av Uten navn (10).png
Kunstideer.jpg

ADVANCED DNA

Her lærer du hvordan du bruke de 7 eksistensnivåene. Dette kurset er mest kjent for sine følelsesprogrammer.  Du får god trening i å forstå mer av hvordan du healer igjennom å endre trossystemer. Dyp selvutvikling. 
 Healing på selvfølelsen og økt selvtillit.  

Les  mer her......

 

Vi går enda dypere inn i forståelsen av Manifestasjon

DIG DEEPER 

Her lærer du 8 herlige Coaching og spørremetoder som er designet for å supplere med readinger og klarsyn. Disse metodene gjør at du alltid vil kunne hjelpe kunden med RASKE endringer  av vonde følelser og tanker,  Du utvikler  mer av dine intuitive evner.  Dette kurset er et MUST, hvis du ønsker å bli ThetaHealer instruktør selv, eller gå for Masterkursene.

På denne Workshopen bruker du alt du lært på de 2 foregående , og det er her  på Dig deeper, du opplever hvor nyttig det er å benytte Coaching/ gravemetodene.  Det er her MAGIEN skjer. 

Les mer her......

 

Her finner vi ut årsaken til det som blokkerer for hvorfor Manifestasjonen ikke virker, og løse opp i det. 

Ramme Foto Boks Sitat Sosiale Medier Innlegg (13).jpg

YOU AND THE CREATOR

En nydelig Workshop hvor du lærer å skille intuitivt informasjon og beskjeder du får fra hjelpere, fra dine egne tanker og den intelligente kilden, selve skaperkraften i Universet.  Etter disse 2 dagene med øvelse, vil du kunne bli enda sikrere på hvordan du kan opprette den sanne kraften i healingen. Denne Workshopen er den siste av grunnleggende forståelse og da har du nok kunnskap til å uføre healinger.

 

(Dette kurset er selve døråpneren til Mesterkursene for de ønsker å lære enda mer.)
 

les mer her.....

Du vet hvordan du få se din og andres Gudommelig tid, du er enda mer klar over dine evner.  Du kan hjelpe andre i sine Manifestasjoner. 
Du klarer å høre forskjell mellom deg selv og beskjeder fra Skaperen. 

BASIC DNA 

Opplevde du Introen til ThetaHealingen som spennende, og det trigget din iver etter å åpne og forstå dine evner enda dypere, så er Basic dna inngangen til alt det Magiske du kan ta del i. Kurset går ut på herlige øvelser som knytter deg til feltet, til selve skaperkraften. Du vil bli overasket hvor fort du får inn spontane bilder i sinnet ditt, og hva du får av intuitiv informasjon.  Healing effekten starter allerede her. 

a

Les mer her.....

 

 

 

Her lærer du hva som skal til for å få en Manifestasjon til å bli virkelig

Gullstripe-.jpg
Kopi av Uten navn (10).png
Anett bannerbilde.png

traff videoene ditt hjerte, og du vil lære  thetahealing?
kontakt meg her

Skap din egen virkelighet med Anett Powell Wang
Bli med på  ThetaHealing kurs og oppdag hvordan du kan skape mirakler i livet ditt og låse opp ditt høyeste potensial.

Jeg gleder meg (veldig) til å høre fra deg. Eller vil du kanskje bare si hei?
Hva enn det gjelder blir det en hyggelig samtale. Nb. husk å skriv ned ditt mobilnummer også, så får jeg ringt deg opp når du har meldt din interesse. 

 

Enten solen nettopp har stått opp, eller allerede gått ned - håper jeg dagen  din er vidunderlig.

Med kjærlighet, lys og klem (albue i disse dager) fra Anett        

Takk for meldingen!

Da jeg hørte ordet ThetaHealing for fire år siden visste jeg intuitivt at det var noe jeg ville lære meg. Jeg visste ikke noe om det på forhånd, og var veldig spent på det jeg skulle lære - og om jeg ville få det til. Det var gøy å lære og enda gøyere jo mer jeg lærte. ThetaHealing har gitt meg den største veksten og de største endringene i mitt liv. Det er en glede å hjelpe andre, se følelser endres og å se andre få troen på seg selv. Anett er en varm, dyktig og fantastisk lærer. Hun er tydelig og en god veiviser. Kunnskapen deler hun på en flott måte. Ofte blir det både smil og latter. Hun gir av seg selv og etter kurset sitter jeg igjen med fine minner, nye vennskap og gode følelser. Kursene har hjulpet meg til å vokse på så mange områder. Jeg har likt alle kursene. Gleder meg til å lære mer!

Tusen takk Anett for den du er og alt du gir. Det er en glede å ha deg som lærer!

 

-Turid Aakvik, Drammen, tlf: 90663972

5.png
4.png

ThetaHealing virker på meg på alle nivåer av eksistens: fysisk, emosjonell, åndelig og mentalt. Theta fjerner blokker og hindringer som hindrer det fulle potensialet i livet. Jeg liker å lære hvordan kan jeg helbreder andre mennesker. Healing gjør det mulig å aktivere de overnaturlige sansene clairvoyance, clairaudiente. Anett Powell Wang har mye kunnskap og praksis i helbredelse. Hun kommuniserer og lærer lett bort kunnskap og ferdigheter. Hun er diskret, selv-kontrollert, snill og behandler alle med respekt. Hun er en godt kvalifisert instruktør, og kursene i Thetahealing underviser hun så det blir forståelig og interessant, og du kan føle deg trygg. Etter kursene vet jeg hvordan det føles å ha egenverd og ha en plan for fremtiden, og jeg tar selv imot klienter etter masterprogrammet.

 

- Ela Maria Siemieniec

Du fikk meg igang Anett. Tusen takk for det! Etter kursene er angsten helt borte. Jeg kjenner ro, og kjenner jeg uro - så spør jeg meg selv hva det dreier seg om og sletter de tankene eller minnene som har med uroen å gjøre.

Utrolig befriende, nesten så jeg gråter. Det å ha grupper på Facebook så vi får øvd sammen, og at vi er her for hverandre har hjulpet utrolig mye. Jeg ble så begeistret for det jeg lærte hos Anett at det her måtte jeg ut å lære og opplyse andre om - at det finnes gode og effektive metoder for endring av vonde følelser. I dag holder jeg selv ThetaHealing-kurs og tar imot mine egne klienter.

 

-Evelyn Floan, Lille Alven: 95368771

7.png
Image by Greg Rakozy

Jeg likte å lære om mine dypeste følelser og at jeg kunne leve uten frykt og andre nedtrykte følelser som hindret meg i å leve det livet jeg ville leve. Teknikker som bare fikk meg i et med alt som er og coaching i samtale, mentaltrening, innsikten i meg selv og andre, følelser som ble forløst og raskt forsvant osv. Jeg ser hva det har gjort for mine klienter, så med ydmykhet og glede av å se at metakognetiv- coaching virker, undring over at det de kom for er borte, at det kunne være så enkelt, se glede og livsmot som er tilbake i klienten.

 

Jeg har aldri møtt et så kjærlig menneske noen gang. Og måten Anett jobber på ovenfor om det er klienter eller elever er en sjelden vare. Hun ser deg, tester deg, hjelper deg om du er en av hennes elever.

Hun er tydelig og bestemt og fleksibel. Medfølende, imøtekommende på en trygg og omsorgsfull måte. Ærlig og rett frem og det liker jeg. Jeg tør påstå at Anett Powell Wang er den dyktigste jeg vet om. Hun løfter deg til å bli mer av deg. Og følger deg på veien med kjærlighet og ydmykhet. Takk for tryggheten du gav meg til å bli mer av meg og er glad du har beriket mitt liv og for at du er en del av det.

Jeg fikk mitt Intuitive anatomi kurs som jeg følte jeg trengte og mange flere har det blitt. Jeg føler at Thetahealing har fått livet mitt på plass, jeg vokser til den jeg vil være, og med kjærlighet og glede kunne hjelpe andre til å bli Thetahealer eller bare gi behandling i Theta. Dette er det som har vært mine største forandringer på alle områder av livet mitt. Veldig takknemlig for at Anett slik at jeg kunne få muligheten til å lære meg disse fantastiske teknikkene i Theta og forandre så mye i livet mitt.

 

- Marit Uglehus, Larvik, tlf: 93664410

bottom of page