top of page
Ramme Foto Boks Sitat Sosiale Medier Innlegg (12).jpg

MANIFESTERE &; OVERFLOD

SKAP DIN EGEN VIRKELIGHET

FJERNE BLOKKENE FOR Å MANIFESTERE OG TILTREKKE OVERFLOD INN I LIVET DITT

LIVE VIRTUELT SERTIFISERINGSKURS: 25-26 MARS 2024

 

Universelt verktøy for selvoppdagelse for å utnytte potensialet ditt til å bli rik på alle aspekter av livet ditt.
 

I dette 2-dagers kurset vil du oppdage hvordan du kan overbelaste manifestasjonene dine gjennom ThetaHealing®, ved å kombinere alle verktøyene og teknikkene du har lært på kursene våre så langt. Du er nå forberedt på å enkelt fjerne blokkene til suksess på alle områder av livet ditt.

Tillater loven om tiltrekning å arbeide for deg med letthet og nåde. Design livet ditt ved å øyeblikkelig fjerne frykt, vrede, tvil og selvpålagte grenser for din overflod.

Hver tanke, handling og ord reflekteres av det vi skaper i livet ditt. Hver beslutning er laget på speilet refleksjon av hva vi velger å skape. Hva vi tenker og sier har direkte betydning for om våre manifestasjoner er til vår fordel eller skade. Hvis du hele tiden sier at du er blakk, blir du det. Hvis du hele tiden sier og tror at du er økonomisk rikelig, vil du være det. Dine ord, tanker og følelser er avgjørende for suksessen til dine positive manifestasjoner.

Hvorfor du bør delta på dette kurset

 • Fjern blokkeringer for å tiltrekke flere kunder for å bygge virksomheten din raskere og enklere.

 • Hvis du sitter fast eller føler deg fanget i en jobb du ikke liker, og ikke kan se en vei ut. Dette kurset kan hjelpe deg med å oppdage den perfekte løsningen.

 • Hvis du lever fra lønnsslipp til lønnsslipp. Oppdag hvorfor du har for vane å bruke alt du tjener, overskrider eller ikke klarer å spare.

 • Ønsker større helse og velvære, men på en eller annen måte holder sykdom deg trygg.

 • Hvis du føler at du er en slave av penger, og du heller vil ha penger, arbeid for deg.

 • Hvis du har en god idé, men ikke kan få prosjektet eller virksomheten din fra bakken. Du kan fjerne blokkeringer for å be om hjelp, delegere eller tiltrekke finansiering.

 • Hvis du har prøvd å bruke "Law of Attraction" for å tiltrekke seg penger, kjærlighet eller en jobb uten synlige resultater, vil du oppdage den manglende ingrediensen.

Add Your Title

This is a great place to add a tagline.

Du skaper din virkelighet
SYNES DU POSITIV TENKNING ER HARDT ARBEID?

Tankesett er 80% av resultatet.
Strategien er 20%.

 

Det er umulig å være glad og positiv hele tiden. Spesielt når du har for vane å ha negative tankemønstre. Mange av våre tanker gjentas i våre sinn til de blir vanlige måter å tenke på. Gjennom Theta Healing® er vi i stand til å fjerne blokkeringene til negative mønstre. Og derfor endre vår tenkning.

Dette kurset er ingenting som visualiseringskursene og rene positive tenkningskurs der ute. Vi bruker tiden til å bevisst hjelpe deg med å oppdage begrensende tro, blokker og andre programmer som er skjult i underbevisstheten og endre dem. Vi har over hundre velprøvde trossystemer å teste oss selv med og har glede av å endre. Vi gjør det også plass til at du kan grave dypere og plukke ut de grunnleggende årsakene til ethvert område som har forårsaket problemer gjennom hele livet ditt.

Hvor effektiv er Theta Healing sammenlignet med andre teknikker?

 • Bare å snakke om målene dine er 30-40% effektivt.

 • Visualisering av målene dine er bare 50% effektiv.

 • Manifesterer seg i Theta-tilstanden 80-90% effektiv!

KLARHET

Kan du ikke bestemme hva du egentlig vil?

Når du bestemmer deg for hva det er du vil manifestere for i livet ditt, er den største utfordringen å bestemme hva det er du virkelig vil. Mange mennesker vet ikke hva de vil ha i livet sitt, derfor skaper de det aldri. Andre mennesker tror at deres liv leder dem, og de leder ikke sitt liv. Disse menneskene går med strømmen og venter på å se hva som skjer. Sannheten er at vi skaper vår egen virkelighet, og det er mulig å manifestere det beste verden har å tilby. Men du må først bestemme hva det er du vil ha i livet ditt. Da kan loven om tiltrekning fungere på den beste måten for deg.

GettyImages-1272319404_ravid.jpg
DEN VIRKELIGE HEMMELIGHETEN

alt er MULIG HVIS DU TROR DET.

Vi uttrykker vårt mest guddommelige ønske om å manifestere på det fysiske plan. Hvis du kan se det i sinnet, kan du holde det i hånden. Dette ThetaHealing® kurset er den perfekte måten å få tilgang til og manifestere den fantastiske informasjonen som blir undervist av populære bøker og videoer som The Secret, Law of Attraction og læren til Abraham-Hicks. I løpet av dette to-dagers kurset vil du motta hundrevis av fantastiske nedlastinger som er spesielt designet for å fylle livet ditt med overflod. Du vil lære mer om guddommelig tidsplan. Du kommer til å forstå at grenser rundt overflod sjelden har å gjøre med økonomi.

UNIVERSELLE LOVER

Loven om MINST MOTSTAND

Minste motstands lov, også kjent som loven om minste innsats, sier at et individ alltid vil velge minste motstands vei. Dette betyr å finne den enkleste og mest praktiske måten å utføre en oppgave eller et mål på. Ved å være klar over denne loven, kan du ta mer bevisste beslutninger om hvilke veier du velger i livet - balansere bekvemmelighet med innsats for å nå ditt største resultat.

Det er når vi opererer fra vår sjelsflyt, fra justering og vår medfødte evne. Det er den energiske tilstanden som vi opererer fra i den sanneste beingness av oss selv.

LEVE ET OPPFYLT LIV

skape et liv med BALANSE &; HARMONI

Livsbalanse handler om å sikre at alle de viktigste aspektene av våre liv blir gitt oppmerksomhet, og at ingen av dem blir overveldende eller forsømt. Det innebærer å finne en balanse mellom arbeid, relasjoner, fritid, helse og åndelighet.

Harmoni er en følelse av fred og velvære som kommer fra å leve i samsvar med våre verdier og formål. Livsbalanse hjelper oss med å nå harmoni ved å la oss gi lik prioritet til alle områder av livet. Livsbalanse oppfordrer oss også til å være oppmerksomme på hvordan vi bruker tiden vår, slik at det kan bidra til å skape mer meningsfulle øyeblikk i våre liv som gir oss større glede, tilfredshet og indre fred. Til syvende og sist handler harmonisk livsstil om å leve et balansert liv som gir oss indre fred, glede og tilfredshet.

 

Lev fra sjelestrømmen

Add Your Title

This is a great place to add a tagline.

OMPROGRAMMERING AV TANKESETT

Å gi slipp på HISTORIEN OM KAMPEN

Det er en vanlig misforståelse at kvinner som ønsker økonomisk uavhengighet er gale, grådige eller egoistiske. Så mange kvinner jeg kjenner begrenser deres inntjenings- og mottakspotensial ved å spille små, gjemme seg, tvile, kappe og sabotere seg selv.

Det handler aldri om pengene alene. Kort sagt handler det om uavhengighet. Fokuset bør være på mulighet. Det handler om å bestemme seg for å endre perspektiv, presse gjennom hindringer, tro på deg selv og omorganisere din tilnærming til dette problemet, uavhengig av hva du eller andre som du har blitt fortalt eller lært er mulig.

Det handler om å oppnå økonomisk uavhengighet slik at materielle begrensninger ikke lenger er et hinder for å oppfylle sitt potensial. Det handler om å bestemme seg for å ta ansvar for livet ditt og skape en helt ny, radikalt annerledes fremtid for deg selv, en som mer samsvarer med dine dypeste ønsker og en følelse av hva du faktisk var ment å gjøre.

Å ha en bedre økonomisk situasjon vil ikke løse dine pengeproblemer. Økonomiske problemer kan løses ved å fikse måten du føler om penger. Og det ender ofte opp med å tjene ekstra penger som en bonus.

Add Your Title

This is a great place to add a tagline.

LØFTENE DU GA FØR DENNE INKARNASJONEN.

din GUDDOMMELIG TIMING

 

Fødsel av et barn, redde en klient fra en terminal sykdom, bli en åndelig lærer, og skrive en bok som påvirker 1 million mennesker. Dette er alle eksempler på guddommelige tidspunkter. Disse krysser hverandre med det guddommelige tidspunktet for andre sjeler på planeten. Dette kurset gir deg en mulighet til å huske løftene du ga før denne inkarnasjonen.

Det er en av de mest kraftfulle lesningene du vil gjøre i Theta Healing-pensumet®. Når dere manifesterer i samsvar med deres guddommelige tidsplan, vil ting dukke opp raskere og enklere enn før.

Du vil lære hvordan du fjerner disse mulige blokkene, hvordan du lager en plan, setter intensjonene dine og følger med på ideene dine for å oppnå suksess.

 • Sett opp en solid base for å manifestere overflod, motta den og slippe den inn med overløp og rikelig.

 • Sett opp måter å tenke og tro på som vil hjelpe deg med å få pengene du vil ha.

 • Helgå, tilgi og til slutt gi slipp på de dårlige pengeopplevelsene du har hatt tidligere.

 • Ha mer tro på deg selv, dine ferdigheter, din verdi og din evne til å manifestere.

 • Lær hva det betyr å være en god match for pengene og hvordan du skal handle på den måten.

 • Du kan sette deg selv i en tilstand av åpenhet på hvilken som helst måte du vil.

 • Lev i en tilstand av flyt, lykke, tillit og fred.

 • Lær om kraften i en sterk, trosbasert beslutning og hvordan den kan hjelpe deg.

 • Manifesting nedlastinger, styrke tro og følelser for overflod i alle områder av livet ditt

 • Hvordan lykkes med å manifestere seg i en theta-tilstand

 • Oppdag hvordan blokker på overflod sjelden handler om penger

 • Overflod Liste over Manifesting Mengder nedlastinger

 • Slippe 100-tallet av vrede, anger og avslag fra livet ditt

 • Rydding av hjemmet og tankene dine

 • Oppdag hvordan ditt hjem og kontor påvirker din overflod, og hvordan du aktiverer den for ditt høyeste og beste gode.

 • Oppdag hvordan du kan jobbe med de andre lovene i universet som påvirker din overflod; Loven om årsak og virkning, vakuumloven om velstand, magnetismens lov, svangerskapsloven og mange flere ...

 • Øvelser for å fjerne blokkene dine

 • Du vil lære mer om guddommelig timing og hvordan du kan endre din mulige fremtid.

 • Øvelse: Jeg er fast trening.

 • Øvelse: Hvordan skape din fremtid fra det syvende planet

 • Øvelse: Velsign pengene dine

 • Du vil analysere Livshjulet, og visuelt se ubalansen i livet ditt, og hvor du trenger å fokusere din innsats og helbredelse for maksimale resultater.

 • Du lærer Vianna Stibals personlige hemmelige manifesterende meditasjon som hun bruker i livet sitt.

Dette seminaret er 75% praktisk erfaring

Forutsetning: ThetaHealing Basic, ThetaHealing Advanced, ThetaHealing Grav dypere & ThetaHealing Utvikle dine relasjoner: Du &; Skaperen
inkluderer: Vianna Stibal's Abundance Meditation, Digital Manual
Sertifisering: Du vil bli sertifisert som en Theta Healing®®®®® Manifesting Abundance Practitioner, slik at du kan bruke disse ferdighetene som utøver hvis du velger å

Instruere

Title Goes Here

FJERNE BLOKKENE

 • Anger, harme, sinne, begjær

 • Mangel på retning

 • Ringer kundestøtten

 • «Stakkars meg»-syndromet

 • Ego

 • Overforbruk

 •  
Learn More

SKAPER OVERFLOD

 • Skape gode ideer

 • Guddommelig timing

 • Arbeide med skaperen

 • Tilgivelse

 • Grenser

 • Ansvarlighet og ansvar

 • Gavmildhet

 • Energiske verktøy for å forstørre manifesterende krefter

Title Goes Here

Learn More

50 years of

COMBINED EXPERIENCE

Har du endret mange tro, men du sliter fortsatt med overflod? Så bestill nå for å begynne å manifestere det livet du velger.

LIVE VIRTUELT SERTIFISERINGSKURS: 25-26 MARS 2024
 

THETA HELBREDELSE®

MANIFESTERE &; OVERFLOD KURS

FJERNE BLOKKENE FOR Å MANIFESTERE OG TILTREKKE OVERFLOD INN I LIVET DITT

Scroll Down

Kopi av Uten navn (13).png

Jeg svarer vanligvis innen 24 timer, har du ikke fått svar i fra meg, så send meg gjerne tekstbeskjed på mobilen 92017222
Noen ganger er wix plattformen herifra litt forsinket. 

Takk for meldingen!

bottom of page