top of page
Gullstripe-.jpg

Gratis Workshop

Hvordan endre tankesett for å få manifestert det du drømmer om å ha i livet ditt!

Gullstripe-.jpg
IMG_8419 (12).jpg

TANKESETT FOR å oppgradere deg selv  

Et gratis webinar om hvordan nye tanker og selvutvikling gjør at du lykkes !

Omskolere tankene dine og oppdag kraften i  visualisering

På xx minutter vil du lære:

  1. Hvordan "jobbe med" mindset for å få et liv du vil trives med.

  2. Metodene som gjør at du blir stolt av hva du kan og hvordan oppnå suksess. 

  3. Får du ikke det det du drømmer om i livet, så er det symptomer på hva som foregår inni deg. 

  4. Bli bevisst dine selvmotsigelser og saboterende tanker, så vil du forstå hva som skal til for deg for å nå dine drømmer.

  5. En god intro i manifestering som du vil ha stor glede av for resten av livet.
     

Mindset-treningen som gjør at du skaper en endring fra innsiden og ut. Dette er en mulighet for alle individer som søker å få en forståelse og forbindelse med deg selv og den fantastiske kraften i cellene dine i å bevege seg mot sann overflod og balanse. Du vil dykke dypt inn i din underbevisste bevissthet med tankegangen og energien du for øyeblikket skaper i livet ditt.

Når:
nå med en gang

Meld deg på gratis workshop. 

Du vil ikke misse denne treningen. Deler med deg verktøyene og systemet som gjør drømmen til realitet. Bli med på denne transformasjonswebinaropplevelsen der Anett vil dele med deg sine åndelige strategier for å omskolere tankene dine til å utnytte kraften i intuisjonen og visualiseringen din for å manifestere i livet ditt. 

Gullstripe-.jpg

Fra syk og utbrent til energi og et liv,  jeg stortrives med:-)

Det var ikke i min plan å bruke så mange år på å få et liv jeg virkelig elsker. 

Hadde jeg visst det jeg vet i dag, som du skal få lære, så  hadde jeg vært her allerede som 30 åring og ikke fra jeg var 47. Jeg har brukt mange år på selvutvikling, kurs, studier osv. for å forstå meg selv og andre. Jeg har gått i fra dyp depresjon, utbrent, skilt, med en haug av fysiske plager til et liv som jeg selv anser som min suksess, fordi jeg jeg elsker mitt liv og det jeg gjør i dag.

Det er aldri for sent. 

 
Jeg visste ikke at det var mitt stressnivå, og mitt tankesett som hadde en såpass stor påvirkning på min helse, mitt kjærlighetsliv og økonomi. Høyt stressnivå og tanker på at jeg MÅ jobbe hardt for å få det jeg vil.  Det hadde "alltid" vært sånn i livet mitt. At iver og stå på vilje skulle påvirke så mye i feil retning, hadde jeg aldri trodd i min villeste fantasi.

Jeg endret mitt tankesett, og jeg har brukt nærmere en million på å forandre meg gjennom diverse kurs fra de beste mestrene i verden som fra spirituelle ledere som fra The Secret, med Donald Neal Walsh, og John Assaraf, Vianna Stibal, Andy Thomilson, Greg Braden og mange flere, for å få dyp selvinnsikt, for større forståelse og våkenhet, loven om tiltrekning, ThetaHealing, hypnose, hypnoterapi, kinesiologi, karriereveiledning, og tankemønstre. Jeg ville ut av det jeg sto i og være en bedre versjon av meg selv. Og jeg ville hjelpe mennesker på alle nivåer i livet, alt fra kjærlighet, fysiske og mentale utfordringer, relasjoner, jobb og karriere.

Med de nye tankesettene så er det umulig å gjøre de samme feilene igjen. 

Før skyldte jeg på omgivelsene mine for mye av det som skjedde med meg, men sannheten var en helt annen, som jeg skal dele med deg. I møtene med andre som var på «samme sted som meg» overhørte jeg mange tanker og følelser, og som jeg selv hadde. Med utbrenthet så fulgte det med mange følelser som demotiverte i stedet for å motivere til å drømme og tenke annerledes.

Hva om jeg kunne flytte all min kunnskap om mindset over inn hit i et kurs som kunne få andre til å oppgradere seg raskere for manifestering enn det jeg gjorde, så de slipper å bruke så maaaange år. Det ble min drøm, som har blitt satt ut i manifestasjon.

De smarteste tenker langsiktig. Bygger kunnskap først og så gjør jobben, de tenker mål, delmål, og så dag for dag. Ingen skippertak, ingen raske løsninger som slukker branner, de venter ikke på mer energi, de finner løsninger som passer dem selv, som støtter opp under deres livstil. Disse løsningene er ikke alltid lett å følge eller å gjennomføre for alle, og det skal jeg dele med deg, så du kan løsne opp i hva det er som hindrer at vi går for drømmen eller ikke overholder avtaler med oss selv, til å gjøre det. Jeg endret mine mindset og satte meg inn i kunnskapen og forståelse om hvordan JEG fungerte, og det her skal jeg dele med deg., så du finner ut av hvordan du DU fungerer, så du kan bli fullt og helt deg selv, å frem dine medfødte evner.

Min mission er å hjelpe andre til å forstå seg selv, få innsikt, hva som skal til for å få et liv du elsker, bedre helse og varig godt liv gjennom kunnskap med nye oppgraderende smarte mindset så manifesteringer blir enkelt. Denne kunnskapen er også bra og ha med seg om du er en som liker og hjelpe andre ved å dele kunnskap og erfaring. 

Er du en av de så meld deg på! Du trenger ikke vite HVORDAN du skal gjøre det - det er det jeg skal dele med deg. 

Gleder meg til å se deg. 

Klem Anett

Gullstripe-.jpg
IMG_8336 (2).jpg
IMG_8405 (3).jpg
IMG_8405 (3).jpg

Det gleder meg at våre veier har krysset. 

Mitt navn er Anett Powell Wang, gründer, eier og daglig leder av Thetakoden. Jeg underviser og sertifiserer, samt behandler og opplærer klienter fra hele Norge og fra deler av Europa. Etter 19 års fartstid innenfor den spirituelle og selv utviklende bransjen, besitter jeg kunnskap og ekspertise som løfter liv til nye muligheter gjennom å endre sine følelser og tanker. Jeg lærer deg hvordan du enkelt kan endre tankesett for å oppnå dine resultater og manifestasjoner. Jeg er lykkelig når jeg hjelper mennesker med indre oppgradering.

 

I dette webinaret vil vi dekke
hvordan du:

Gullstripe-.jpg
Ramme Foto Boks Sitat Sosiale Medier Innlegg (7).jpg

Jeg ønsker å delta på gratis webinar, registrer meg!

rosa marmor (1).png
Design uten navn (1)_edited_edited.png
44.png

Linn-Eva Sørlie

Terningkast 6! Eller vent, kan jeg kaste to terninger? Anett er verdt 12 av 6 lysende prikker. Hun har en magi og profesjonalitet over seg ulikt noen(!) andre. Hvor enn hun svinger tryllestaven - der jeg vil være - for der, der blomstrer det.

rosa marmor (1).png
carina wålberg bruk_edited.png
44.png

Carina Wålberg

"Jeg er fasinert over hva jeg lærer her. Det har økt mine resultater med mine klienter som jeg ikke trodde var mulig. 

rosa marmor (1).png
agnete_edited.png
44.png

Agnete Stokke

"Det Anett deler overgår alt jeg har lært av Coaching og healing fra før. Det er virkelig oppvåkning av sinnet, energier og hva tanker gjør med oss. Etter å ha deltatt på kurset forstår jeg hvor viktig tankene mine er for å oppnå min drøm," og hvordan jeg nå får raskt gode resultater med mine kunder.

bottom of page