top of page

xxxxx

Ønsker du en dypere forståelse og kunnskap av Manifestasjon, ThetaHealing og hvordan du kan utvikle din intuisjon for å bli en dyktig Mester  som  mestrer å hjelpe andre og deg selv til å få liv og en og en business som du elsker?

Da er vårt eksklusive avanserte webinar perfekt for deg!

Webinar: Transformasjon gjennom Manifestasjon og Thetahealing
 

Dato: [Dato] Tid: [Tid] Varighet: [Forventet varighet]
 

Dette webinaret er skreddersydd for de som søker en dypere forbindelse mellom Manifestasjon, Thetahealing, og Coaching. Det er ikke bare en mulighet til å lære, men også en inngangsport for de som ønsker å forplikte seg til videre utdannelse.
 

Hva vil du lære?

 1. ThetaHealing: Utforsk kraften i ThetaHealing og lær essensielle teknikker for å forandre tankeprosesser og oppnå dyp indre helbredelse.

 2. Manifestasjon Mestring: Få innsikt i prinsippene bak manifestasjon og lær effektive teknikker for å sette og nå dine mål.

 3. Intuitiv Coaching og Mindflow: Utvikle dine intuitive evner og lær å kombinere dem med coaching for å støtte andre på deres vei til selvoppdagelse.

 

Hvorfor delta?

Dette webinaret gir deg ikke bare kunnskap, men også muligheten til å ta det første steget mot en mer forpliktende utdanning. Vi leder deg gjennom en reise av forståelse og praksis.

Slik melder du deg på:

 1. Klikk på [Lenke til Påmelding].

 2. Fyll ut påmeldingsskjemaet med din informasjon.

 3. Du vil motta en bekreftelses-e-post med lenken til webinaret.

Dette webinaret er for de som er klare til å forplikte seg til sin egen utvikling. Hvis du søker en dypere forståelse og er villig til å ta det neste steget, er dette webinaret for deg.

Takk for at du vurderer å bli med oss på denne reisen. Vi ser frem til å dele verdifulle innsikter og veilede deg på din vei til personlig og faglig vekst.

Vennlig hilsen,

Anett Powell Wang  ThetaKoden

NAME / JOB / TITLE

Skjermbilde 2021-03-07 kl. 11.25.19.png

Skap din Frihet og Suksess med ThetaKode Teamet! ✨

Er du klar for å ta din utvikling til nye høyder?ThetaKoden med-Anett og teamet står klar til å hjelpe deg med akkurat det du trenger. Vi vet hvor du er, hva du drømmer om, og vi har løsningene for å gjøre dine mål til virkelighet!

Dine Fordeler med ThetaKode Teamet:

 1. Stedsuavhengighet: Jobb fra hvor som helst, fra stranda til hytta på fjellet – lev den stedsuavhengige livsstilen du drømmer om.

 2. Lær hvordan Få resultater på dine Kunder: Med Kunder som vil bruke deg akkurat som frisøren, nesten like ofte, for har de først fått kjennskap til hva du kan hjelpe med, så kommer de med andre ting de ønsker å endre på. Du starter først å utvikle deg selv.

 3. Dokumentert Metode: Vår avanserte trening gir deg strategier, kunnskap og tankesett for å raskt entre din vekstfase og du får enda bedre innsikt for å få et liv du drømmer om.

 

High Five

ABOUT US

Slik Kommer Du i Gang:

 1.  Søk Nå: Fyll ut skjemaet [her] og få umiddelbar tilgang til vår avanserte trening.

 2. Vokse og Lykkes: Lær deg å hjelpe deg selv og dine klienter med metoder som virkelige gir resulater raskt.

 3. Wow kunder: Dine kunder vil sende deg nye klienter gjennom jungeltelegrafen. Rykte vil gå om de resulateteen du gir dine kunder.

 4. Vi er sammen: Du står ikke alene på din vei, du får et team i ryggen som virelig kan støtte deg.


 

silky%2520smooth_edited_edited.jpg

20 years of

COMBINED EXPERIENCE

Bli Med På Vår Suksesshistorie – Søk Nå!

Fyll ut skjemaet [her] og få tilbakemelding innen 24 timer (ukedager). Vi er her for å hjelpe deg på veien mot din drøm og få et liv du elsker og suksess!
 

Vennlig hilsen,

ThetaKoden og Anett Powell Wang
 

🌟 Utforsk Ditt Indre Potensial med Thetahealing og Manifestasjon! 🌟

Er du på en reise for å utvikle ditt klarsyn, få en dyp forståelsen for det spirituelle, og ønsker å hjelpe andre på en mer helhetlig måte? Velkommen til Thetakoden, hvor vi forstår dine unike utfordringer og ønsker å støtte deg på din indre reise.

Vi Vet Hvor Du Er:

 1. Spirituell Leder: Om du har hatt klarsynte opplevelser, følt energier eller intuitivt forstått stemninger, er du ikke alene. Mange av våre deltakere har lignende opplevelser.

 2. Søker Selvutvikling: Du søker ikke bare en utdannelse; du søker en transformasjon. Thetakoden tilbyr en helhetlig tilnærming for de som ønsker å utvikle både sine klarsynte evner og coachingsferdigheter.

 3. Mangfoldige Talenter: Thetahealing og manifestasjon gir deg verktøyene til å forstå årsakene bak utfordringer og skaper en bred base for energiarbeid, coaching og personlig vekst.

 4. Veien Er Uklar: Det er så mye der ute, og du har kanskje lett etter noe som gir deg alt i én pakke. Thetakoden er nettopp det stedet du har lett etter.

🌈 Vi Forstår Din Reise! 🌈

Meld deg på vårt kommende avanserte webinar og utforsk hvordan Thetakoden kan være nøkkelen til å låse opp ditt fulle potensial. [Registrer deg her] for å sikre din plass!

🌟 Bli Med Oss på Reisen til å få et liv og en business du vil elske! 🌟

Scroll Down

HVA VÅRE DELTAKERE SIER:

"Programmet har gitt meg de vakreste og raskeste metodene for endring, jeg fikk mer enn hva jeg kunne ha forestilt meg på forhånd.  jeg trengte virkelig denne kunnskapen for å  vokse i meg selv. Jeg fikk frem potensialet mitt, Jeg startet min egen Intutive Coaching bedfirt, sa opp min gamle jobb som jeg misstrivedes i.. Anbefales!"

Jeg er fasinert av hva jeg har lært, jeg er helt euforisk over hvordan jeg har kunne hjelpe mine venninner allerde etter 10 dager. Jeg har lært å «trylle» bort vonde følelser på et blunk. Det vi har lært er helt magisk.

avansert webinar 

SØKNAD

Kom i gang Nå!

Send Inn Din Søknad Nå!

Er du klar for å ta din coaching- eller konsulentbedrift til nye høyder? Fyll ut vårt enkle skjema nedenfor, slik at vi kan lære mer om deg, dine drømmer og evaluere hvordan vårt program kan hjelpe deg å nå dine mål.

Se om du kvalifiserer

Dersom du kvalifiserer for våre programmer, vil du få mer informasjon om hvordan jobbe med oss og få mulighet til å stille en coach alle spørsmålene du måtte ha. Du får også umiddelbar tilgang til den avanserte treningen.

Du kan starte NÅ!

Du får umiddelbar tilgang til kurset i vår kurs portal, ukentlige spørre sendinger og mulighet til å stille spørsmål til din coach hver onsdag.

Send Inn Din Søknad Nå!


Er du klar for å ta din coaching- eller konsulentbedrift til nye høyder? Fyll ut vårt enkle skjema nedenfor, slik at vi kan lære mer om deg, dine drømmer og evaluere hvordan vårt program kan hjelpe deg å nå dine mål.

READ MORE

Get on the List

Sign up to receive the first word when we go live.

Thanks for submitting!

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • LinkedIn

TESTIMONIALS

SØK NÅ

Opplev “the Nordic No Nonsense Approach” til markedsføring, salg og bedriftsbygging.

Få støtte av Maria, Petter Erik, hele AweSM-teamet OG AI i prosessen med å automatisere ditt autentiske salgs- og markedsføringssystem på nett med NevroFunnel Dynamics.

Vi sender deg umiddelbart informasjon om den avanserte treningen som hjelper deg å designe DITT høyverdiprodukt.

Fyll ut dette skjemaet, og klikk “SEND INN”, og vi kommer tilbake til deg innen 24 timer (*ukedager).

Din kontaktinformasjon

Fornavn *

Etternavn *

Beste e-postadresse *

Mobilnummer *

Adressen til din mest brukte profil i sosiale medier *

* Telefonnummerformat: 004791234567 (0047 er landkoden og 91234567 er telefonnummeret)

Legg inn en gyldig sosiale medier-profil-lenke (ikke nettsiden din)

Din Indre Reise mot Drømmene Dine

La oss utforske sammen og se hvordan Thetakoden kan bli den magiske døren til dine dypeste drømmer. Ta deg tid til å svare på noen spørsmål, slik at vi kan skreddersy reisen din for å matche dine ønsker og ambisjoner.

Din Drøm:

 1. Hva er din største drøm for deg selv?

  Skriv her...

 2. Har du annen kunnskap eller erfaring som du ønsker å integrere med Thetakoden?

  Skriv her...

 3. Ønsker du å utvikle dine intuitive evner?

  Skriv her...

Engasjement og Forpliktelse:

 1. Er du typen som gjennomfører det du starter?

  Skriv her...

 2. Liksom du forplikter deg til dine egne avtaler med deg selv?

  Skriv her...

Dine Nåværende Praksiser:

 1. Tilbyr du allerede terapi, healing eller coaching?

  Skriv her...

 2. Er du nybegynner, eller har du allerede erfaring i dette feltet?

  Skriv her...

Framtidsvisjoner:

 1. Hva er din ultimate framtidsdrøm når det kommer til Thetakoden?

  Skriv her...

Dine svar vil gi oss et verdifullt innblikk i din unike reise, og jeg gleder meg til å være din guide på vei mot realiseringen av dine drømmer gjennom Thetakoden. På vei mot magi og transformasjon! 🌌

Har du spørsmål eller ønsker å snakke med oss?

Vi er bare en melding unna (og vi biter ikke).

Send oss en melding på:

MESSENGER
Så svarer vi innen 24 timer. 

 

NAME / JOB / TITLE

“DOUBLE CLICK HERE OR CLICK EDIT TEXT TO ADD SOME POSITIVE FEEDBACK ABOUT YOUR SERVICES"

NAME / JOB / TITLE

bottom of page